Købte et par hørshorts og tre bluser. Bluserne var fine og passede fint til størrelsen. Men shortsene var mindst fire numre for store i forhold til den anførte størrelse. Vildt mærkeligt og helt ubr... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hurtig levering 💪 Pengene trækkes først når varen er afsendt!✅ Det er udgangspunktet for mine web-site køb! Varene er bare super kvalitet.💚 Det var en lækker pakke, at modtage!😍 Jeg vender hel... Voir plus
Jeg bestilte mine varer den ene dag og dagen efter modtog jeg mine varer - leveret til døren. Fantastisk logistik. Jeg er meget tilfreds med det jeg har modtaget - passer perfekt 👌
Jeg så annoncen på Facebook og faldt for en cardigan i Indigoblå 100 % bomuld. Jeg bestilte den og halvandet døgn senere blev den leveret ved min dør af GLS. Flot trøje i top kvalitet. Pga mulighed fo... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Sea Ranch er et dansk designet livsstils brand, etableret i København år 1995. Vores DNA er et klassisk, sporty, afslappet look, inspireret af det maritime og livet ved havet. Vores vision er at designe og producere tidløst tøj der holder både i stil og kvalitet og samtidig afspejler den Skandinaviske maritime traditioner og nautiske livsstil.
Coordonnées de contact
Skudehavnsvej 36b , 2150, Nordhavn, Danemark
- 39 18 42 88
- info@searanch.dk
- searanch.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
hurtig leverin tip top kvalitet
Rigtig god kundeservice
Bestilte forkert størrelse. Ny hurtigt fremsendt. Ikke sidste gang jeg handler her.
Alt er i super kvalitet
Alt, hvad jeg har købt hos Sea Ranch har været i den lækreste kvalitet og kommet lynhurtigt.
Fremover køber jeg mit tøj hos Sea Ranch.
Super hurtigt levering og god kvalitet
Super hurtigt levering og god kvalitet. Ville have givet 5, hvis det ikke var fordi jeg 2 gange bestilte en sweater med efterfølgende besked om at den var udsolgt. Ikke smart når man skal bruge sweateren som julegave. Vær ad kun at sælge ting der er tilbage på lageret.
Mvh Kim
Hurtig levering og lækker kvalitet
Havde bestilt en frakke som kom med posten næste dag.
Super lækker kvalitet og super hurtig service kan kun give 5 stjerner *****
God og hurtig handel
God kvalitet og service
Dejlig strikket kjole, der desværre var for stor, men oplevelse af god service, da jeg ringede ang. bytning til mindre.
Intet yderligere
Super service i forbindelse med ombytning
Jeg bestilte en striktrøje fra Sea ranch. Trøjen var desværre for stor, men ombytningen var heldigvis rigtig simpel og hurtig. Jeg fik oven i købet en gratis gave med:)
Jeg har ikke den mindste finger at sætte på noget. Super service og oplevelse hele vejen igennem:)
Intet at klage over herfra!
Jeg bestilte en Cromwell og en Winston trøje i sådan en Sea Grass og en Navy. De fitter begge så fint. Jeg er normalt en large, og de passer som de skal. Ovenikøbet fik jeg en fnugrulle, som jeg ikke havde bestilt, med som gave i min pakke. Jeg fik mine varer indenfor få dage. Nemt og hurtigt. Jeg er super tilfreds! 😀
Supergod betjening
Supergod betjening, da jeg havde brug for at få afbestilt en vare og bestilt en ny. Og varen ankom hurtigt. Dejligt at opleve en webshop, der virkeligt er gode til kundeservice i telefonen.
En god oplevelse som fuldt ud levede op til forventningerne.
Hurtig ekspedition, flot indpakning.
God kvalitet og beskrivelse og størrelse passede.
Perfekt oplevelse
Hurtig levering og hurtig ombytning - men ønker du pengene retur er det straks en anden sag
Hurtig levering og hurtig ombytning. Men ønsker du pengene retur er det straks en anden sag. De har ikke styr på hvordan pengene udbetales. Først fik jeg kun tilbagebetalt fragten men ikke selve pengene for varen. Derefter går der over en uge, hvor dialogen med bogholder er sløv, fordi hun ikke møder særlig tit ind på arbejde og kan besvare mine mails... Derefter ved hun ikke hvordan hun skal tilbageføre resten af pengene til mig og der er yderligere ventetid, før jeg modtager mine penge... Man skal ikke drive en webshop, hvis man ikke har 100% styr på tingene!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.