Havde besøg af Jonas til rygmåling. Utrolig sympatsk person. Fortalte om produktet og vi blev enige om køb af seng. Efterfølgende levering af seng. Har dog aldrig oplevet noget lignende. De var de mes... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg købte for nylig en seng, og jeg er super tilfreds med både produktet og servicen. Denis Møller var virkelig professionel, hjælpsom og tog sig god tid til at finde den helt rigtige løsning til mi... Voir plus
L'entreprise a répondu
De har nogen venlige og meget informative medarbejdere. Jeg har sovet i sengen i cirka 3 måneder, og den er jeg bare rigtig glad for. Jeg har speciel god kontakt til konsulent David, som venligt kan s... Voir plus
Køb ikke noget gemme dem! De snyder og bundefanger folk Min mor har den 20/03-2026 fået bestilt en sengebund med elevation. Hun fortryder købet 3 dage efter og skriver til dem uden svar. Nu er det en... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Sengespinderiet er en specialbutik med passion for god søvn, høj kvalitet og personlig service. Siden 2016 har vi hjulpet flere tusinde danskere med at finde den helt rette seng – og dermed forbedret deres søvn og livskvalitet. Vi tror på, at god søvn ikke skal være en luksus, men en naturlig del af hverdagen. Hos os finder du et nøje udvalgt sortiment af kontinentalsenge, elevationssenge, madrasser og sengetilbehør fra nogle af Danmarks og Tyskland mest anerkendte producenter. Vi tilbyder også skræddersyede løsninger, så du får en seng, der passer perfekt til netop din krop og dine behov. Vi lægger stor vægt på faglig vejledning og personlig service. Vores erfarne team har indgående kendskab til søvn, ergonomi og komfort, og vi tager os altid tid til en grundig samtale og prøvelægning i rolige omgivelser. For os handler det ikke om at sælge en seng – men om at finde den rigtige løsning til dig. Med fokus på dansk design, kvalitet og bæredygtighed er mange af vores senge produceret i Danmark, hvor vi vægter lang holdbarhed og miljøvenlige materialer. Vi er stolte af at være et stærkt dansk brand, bygget på ærlige værdier, godt håndværk og høj kundetilfredshed. Sengespinderiet er mere end en sengebutik – det er stedet, hvor komfort, kvalitet og tryghed går hånd i hånd. Her starter din gode nattesøvn.
Coordonnées de contact
Roskildevej 148D, 2500, Valby, Danemark
- 22 78 09 09
- info@sengespinderiet.dk
- sengespinderiet.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Jeg fik et hjemme besøg af Jonas for…
Jeg fik et hjemme besøg af Jonas for når jeg købte min seng tak for den super service, sengen har fikset min ryg fuldt ud

Réponse de Sengespinderiet
Pengene kom først, da vi varslede klagenævn
Min mor købte en seng hos Sengespinderiet og blev solgt en sengegavl, som ikke kunne bruges til hendes seng. Gavlen blev hentet retur, men herefter fulgte lang tids tavshed og gentagne rykkere uden handling.
Først da jeg som pårørende satte en klar frist og varslede Forbrugerklagenævnet, blev pengene tilbagebetalt.
Min klare oplevelse er, at Sengespinderiet henvender sig til en kundegruppe, som ikke nødvendigvis har kræfterne eller overskuddet til at presse på, og at man derfor som kunde selv skal være meget vedholdende for at få det, man har krav på.
Tilføjelse efter svar fra Sengespinderiet:
For god ordens skyld opsummerer jeg igen:
Gavlen blev leveret 27. oktober og viste sig at være ubrugelig til den seng, sælgeren havde solgt den til.
Jeres fragtmand bekræftede selv, at det var kendt, at gavlen ikke kunne bruges i den konfiguration.
Den blev taget retur 30. oktober, og vi fik samtidig bekræftelse herpå fra en navngivet medarbejder.
Siden da forsøgte min mor at få sin tilbagebetaling ved kontakt med jer
3. november
6. november (to gange)
uden resultat.
Min mor endte med at få sine penge 22/11 altså næsten en måned efter jeres levering og 22 dage efter I havde hentet den retur. Og i øvrigt efter jeg havde overtaget kontakten med jer og sendt jer skriftlige rykkere to gange.

Réponse de Sengespinderiet
Det var en rigtig god person han…
Det var en rigtig god person han fortalte en masse gode ting var god til at forklare

fremragende hele vejen igennem
fremragende hele vejen igennem. god betjening af amin.
grundig, lyttende og glæder mig til min seng efter god vejledning.

Réponse de Sengespinderiet
Jeg kan kun at anbefale dem Jeg har…
Jeg kan kun at anbefale dem Jeg har købt senge for et år siden og er godt tilfreds så jeg kan kun anbefale at købe hos dem da man får en god information. Venlig hilsen Hanne Jensen Roskilde

Réponse de Sengespinderiet
Kompetente medarbejdere der tænker på…
Kompetente medarbejdere der tænker på kundens behov. Jeg har haft min seng i lidt over et år og jeg købte den pga mine nakkespændinger. Tobias som jeg købte sengen af har fundet den bedste løsning og nakkespændingerne er formindsket. Kæmpe ros mvh Allan Lindberg, skælskør

Réponse de Sengespinderiet
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering. Rigtig dejlig og god madras - kan allerede mærke kæmpe forskel.

Super service af både Jonas og David
Super service af både Jonas og David

God oplevelse
God oplevelse. Da personalet vidste hvad de talte om og havde tid til at svare på spørgsmål og opfølgende besøg om tilfredsheden med de købte varer.

Puls faldt fra 70 til 50
Vi har fået nye senge.
Vi har kunnet se på vores puls er faldet efter sengekøb efter rygmåling. Min kone har fået pulsen ned fra 70 til 50, dette kan mærkes og føles hver morgen. Jeg er selv meget tilfreds og har kunnet mærke jeg får støtte som i en bilsæde, hvor rygsøjlen bliver skubbet op.
Tak til Amin J, for at hjælpe os med dette projekt. Vi har fået det der blev lovet.

rigtige gode madrasser
Jeg føler, at der bliver hørt på hvilke problemtikker jeg har og de tager udgangspunkt det.
Pt har jeg fået nye madrasser,- kan kun anbefale det. Brugte kun 2-3 dage så var smerterne i ryggen væk, når jeg stod op om morgen.

God garanti og rådgivning
God garanti og rådgivning, samt opfølgning af varen er ok. God service.

Réponse de Sengespinderiet
En flink ung mand var her hos mig
En flink ung mand var her hos mig, tog mål af min ryg og fortalte om jeres produkt

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse! Medarbejderen Dennis gav fremragende service, var hjælpsom og imødekommende gennem hele forløbet. Det gjorde hele købsoplevelsen meget bedre. Kan varmt anbefales!

Réponse de Sengespinderiet
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Sengespinderiet, og især takket være Dennis Møller, som gav en service langt ud over det sædvanlige. Dennis tog sig god tid til at lytte til mine behov og forklarede forskellene på de forskellige madrasser og løsninger på en måde, som var både forståelig og ærlig.
Han var hverken påtrængende eller sælgende han var oprigtigt interesseret i at finde den seng, der passede bedst til mig. Vi lavede en rygmåling, og ud fra den fandt han en kombination, der gav mig den helt rigtige støtte. Det gjorde hele processen tryg og nem.
Levering og montering gik også perfekt, og jeg sover bedre end nogensinde før.
Tak til Dennis Møller for en fantastisk service. Jeg kan varmt anbefale både ham og Sengespinderiet!

Réponse de Sengespinderiet
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos…
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Sengespinderiet. Dennis tog sig tid til at rådgive mig grundigt, så jeg endte med en seng, der passer perfekt til mine behov. Kommunikationen var tydelig og venlig hele vejen igennem, og levering skete præcis som aftalt.
Jeg kan varmt anbefale både Sengespinderiet og Dennis til alle, der ønsker god service og kvalitet. ⭐⭐⭐⭐⭐

Sælgerene er top timede
Sælgerene er top timede. Flinke, hjælpsomme og rare. Vel uddannede. Amin og Mikkel. Købte ny seng, stol og luftrenser på 3 forskellige datoer.
Kan anbefales❤️ Anne

Hjemmebesøg af Alex.
Hjemmebesøg af Alex.
Jeg har haft besøg af Alex til service af min lænestol,han lavede en grundig gennemgang af funktioner, og gav mig gode råd til forbedring af mit brug af fodskammel.Vi fik en god snak over en kop kaffe ved spisebordet.Da han opdagede, det var lidt ustabilt lånte han lige en umbrakonøgle og gav skruerne et par omdrejninger. Super god ekstra service🙂

Réponse de Sengespinderiet
Vi har haft fornøjelsen af et genbesøg…
Vi har haft fornøjelsen af et genbesøg fra jeres medarbejder David Bech, og har kun positive ting at sige. Super behagelig fyr, som lytter til kundens ønsker og som har styr på de produkter I har, så man sidder ikke med ubesvarede spørgsmål. Madrasserne som han i første omgang solgte os, har vi nu haft glæde af i ca 6 måneder, og har ikke fortrudt en eneste gang. Kan kun anbefale at handle hos Sengespinderiet.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.