Sengespinderiet Avis 959

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde besøg af Jonas til rygmåling. Utrolig sympatsk person. Fortalte om produktet og vi blev enige om køb af seng. Efterfølgende levering af seng. Har dog aldrig oplevet noget lignende. De var de mes... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte for nylig en seng, og jeg er super tilfreds med både produktet og servicen. Denis Møller var virkelig professionel, hjælpsom og tog sig god tid til at finde den helt rigtige løsning til mi... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

De har nogen venlige og meget informative medarbejdere. Jeg har sovet i sengen i cirka 3 måneder, og den er jeg bare rigtig glad for. Jeg har speciel god kontakt til konsulent David, som venligt kan s... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Køb ikke noget gemme dem! De snyder og bundefanger folk Min mor har den 20/03-2026 fået bestilt en sengebund med elevation. Hun fortryder købet 3 dage efter og skriver til dem uden svar. Nu er det en... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de lits
  2. Magasin de literie
  3. Magasin de meubles de chambre à coucher
  4. Magasin de linge de maison

Écrit par l'entreprise

Sengespinderiet er en specialbutik med passion for god søvn, høj kvalitet og personlig service. Siden 2016 har vi hjulpet flere tusinde danskere med at finde den helt rette seng – og dermed forbedret deres søvn og livskvalitet. Vi tror på, at god søvn ikke skal være en luksus, men en naturlig del af hverdagen. Hos os finder du et nøje udvalgt sortiment af kontinentalsenge, elevationssenge, madrasser og sengetilbehør fra nogle af Danmarks og Tyskland mest anerkendte producenter. Vi tilbyder også skræddersyede løsninger, så du får en seng, der passer perfekt til netop din krop og dine behov. Vi lægger stor vægt på faglig vejledning og personlig service. Vores erfarne team har indgående kendskab til søvn, ergonomi og komfort, og vi tager os altid tid til en grundig samtale og prøvelægning i rolige omgivelser. For os handler det ikke om at sælge en seng – men om at finde den rigtige løsning til dig. Med fokus på dansk design, kvalitet og bæredygtighed er mange af vores senge produceret i Danmark, hvor vi vægter lang holdbarhed og miljøvenlige materialer. Vi er stolte af at være et stærkt dansk brand, bygget på ærlige værdier, godt håndværk og høj kundetilfredshed. Sengespinderiet er mere end en sengebutik – det er stedet, hvor komfort, kvalitet og tryghed går hånd i hånd. Her starter din gode nattesøvn.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik et hjemme besøg af Jonas for…

Jeg fik et hjemme besøg af Jonas for når jeg købte min seng tak for den super service, sengen har fikset min ryg fuldt ud

17 février 2026

Hej Mikkel,
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at Jonas kunne hjælpe, og at sengen har forbedret din ryg. Det betyder meget for os at høre, at vores service og produkter gør en forskel.

Noté 1 sur 5 étoiles

Pengene kom først, da vi varslede klagenævn

Min mor købte en seng hos Sengespinderiet og blev solgt en sengegavl, som ikke kunne bruges til hendes seng. Gavlen blev hentet retur, men herefter fulgte lang tids tavshed og gentagne rykkere uden handling.
Først da jeg som pårørende satte en klar frist og varslede Forbrugerklagenævnet, blev pengene tilbagebetalt.
Min klare oplevelse er, at Sengespinderiet henvender sig til en kundegruppe, som ikke nødvendigvis har kræfterne eller overskuddet til at presse på, og at man derfor som kunde selv skal være meget vedholdende for at få det, man har krav på.
Tilføjelse efter svar fra Sengespinderiet:
For god ordens skyld opsummerer jeg igen:
Gavlen blev leveret 27. oktober og viste sig at være ubrugelig til den seng, sælgeren havde solgt den til.
Jeres fragtmand bekræftede selv, at det var kendt, at gavlen ikke kunne bruges i den konfiguration.
Den blev taget retur 30. oktober, og vi fik samtidig bekræftelse herpå fra en navngivet medarbejder.
Siden da forsøgte min mor at få sin tilbagebetaling ved kontakt med jer
3. november
6. november (to gange)
uden resultat.
Min mor endte med at få sine penge 22/11 altså næsten en måned efter jeres levering og 22 dage efter I havde hentet den retur. Og i øvrigt efter jeg havde overtaget kontakten med jer og sendt jer skriftlige rykkere to gange.

27 octobre 2025

Hej Marlene,
Tak fordi du deler jeres oplevelse!
Det gør os oprigtigt kede af at høre, at forløbet omkring sengegavlen har været frustrerende.
Vi beklager fortsat, at I har oplevet processen som lang og frustrerende. Gavlen blev taget retur den 30. oktober, og tilbagebetalingen blev gennemført den 22. november.

I perioden oplevede vi desværre tekniske udfordringer med vores bankforbindelse, hvilket betød, at enkelte refunderinger, herunder jeres. Ikke blev gennemført som forventet.
Det er naturligvis vores ansvar at sikre, at tilbagebetalinger sker rettidigt, og vi beklager den forsinkelse, det medførte.

Vi beklager også, hvis kommunikationen undervejs har været utilstrækkelig.
Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig informeret og trygge gennem hele processen.
Samtidig vil vi gerne understrege, at vi ikke henvender os til en bestemt kundetype – vi behandler alle kunder med samme respekt og seriøsitet. Det er en grundlæggende værdi hos os.

Vi tager jeres oplevelse med videre i arbejdet med at forbedre vores interne procedurer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var en rigtig god person han…

Det var en rigtig god person han fortalte en masse gode ting var god til at forklare

8 février 2026

Hej Niels,
Tusind tak for din anmeldelse
Det glæder os meget at høre, at du oplevede god og grundig forklaring. Vi sætter stor pris på din feedback :)

fremragende hele vejen igennem

fremragende hele vejen igennem. god betjening af amin.

grundig, lyttende og glæder mig til min seng efter god vejledning.

6 février 2026

Hej Susan,

Mange tak for at give dig tid til at skrive din flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på :)
Vi stræber altid for at give så god information som muligt, så man sidder tilbage med en god fornemmelse.

Tillykke med købet!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan kun at anbefale dem Jeg har…

Jeg kan kun at anbefale dem Jeg har købt senge for et år siden og er godt tilfreds så jeg kan kun anbefale at købe hos dem da man får en god information. Venlig hilsen Hanne Jensen Roskilde

6 février 2026

Hej Hanne,
Mange tak for din fine anbefaling!
Det glæder os meget at høre, at du fortsat er tilfreds med dine senge og den rådgivning, du fik.
Tak fordi du vil anbefale os videre.
- Emily, sengespinderiet

Noté 5 sur 5 étoiles

Kompetente medarbejdere der tænker på…

Kompetente medarbejdere der tænker på kundens behov. Jeg har haft min seng i lidt over et år og jeg købte den pga mine nakkespændinger. Tobias som jeg købte sengen af har fundet den bedste løsning og nakkespændingerne er formindsket. Kæmpe ros mvh Allan Lindberg, skælskør

3 février 2026

Hej Allan,
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at sengen har hjulpet på dine nakkespændinger, og at Tobias fandt den rette løsning til dig.
Tak for den store ros!
- Emily, sengespinderiet

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering. Rigtig dejlig og god madras - kan allerede mærke kæmpe forskel.

22 janvier 2026

Hej Jerfi,
Tusind tak for at give dig tid til den flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på.
- Tillykke med købet :)
Emily, Sengespinderiet

Super service af både Jonas og David

Super service af både Jonas og David

14 janvier 2026

Hej Jacob.
Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har oplevet super service fra både Jonas og David.
Det sætter vi stor pris på!

God oplevelse

God oplevelse. Da personalet vidste hvad de talte om og havde tid til at svare på spørgsmål og opfølgende besøg om tilfredsheden med de købte varer.

17 décembre 2025

Hej Per,
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi stræber altid efter at yde den bedste service, I er altid velkommen igen.

God jul og godt nytår.

Puls faldt fra 70 til 50

Vi har fået nye senge.

Vi har kunnet se på vores puls er faldet efter sengekøb efter rygmåling. Min kone har fået pulsen ned fra 70 til 50, dette kan mærkes og føles hver morgen. Jeg er selv meget tilfreds og har kunnet mærke jeg får støtte som i en bilsæde, hvor rygsøjlen bliver skubbet op.

Tak til Amin J, for at hjælpe os med dette projekt. Vi har fået det der blev lovet.

12 octobre 2025

Hej Kurt,
Tusind tak for jeres anmeldelse😄
Det glæder os virkelig at høre, at I oplever konkrete forbedringer efter sengekøbet, både med støtte til rygsøjlen og fald i puls

– det er præcis den effekt, vi håber, vores produkter kan give.
Vi er glade for, at Amin J kunne hjælpe jer gennem processen og sikre, at I fik det, der blev lovet.

rigtige gode madrasser

Jeg føler, at der bliver hørt på hvilke problemtikker jeg har og de tager udgangspunkt det.
Pt har jeg fået nye madrasser,- kan kun anbefale det. Brugte kun 2-3 dage så var smerterne i ryggen væk, når jeg stod op om morgen.

10 décembre 2025

Hej Dorthe,
Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at dine problematikker blev taget seriøst, og at de nye madrasser allerede har haft en positiv effekt på dine rygsmerter efter blot få dage.

Vi sætter stor pris på, at du kan anbefale os, og vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig til en bedre nattesøvn.

Noté 4 sur 5 étoiles

God garanti og rådgivning

God garanti og rådgivning, samt opfølgning af varen er ok. God service.

10 décembre 2025

Hej Vagn,
Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både garanti, rådgivning, opfølgning og service 🙂

Noté 4 sur 5 étoiles

En flink ung mand var her hos mig

En flink ung mand var her hos mig, tog mål af min ryg og fortalte om jeres produkt

28 novembre 2025

Hej Else,
Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du havde en positiv oplevelse med vores medarbejder, som tog sig tid til at måle din ryg og forklare vores produkter.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse! Medarbejderen Dennis gav fremragende service, var hjælpsom og imødekommende gennem hele forløbet. Det gjorde hele købsoplevelsen meget bedre. Kan varmt anbefales!

13 novembre 2025

Hej Sara,
Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at Dennis kunne give dig en fremragende og imødekommende service, som gjorde købsoplevelsen positiv og tryg.
Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber, du nyder din nye seng.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Sengespinderiet, og især takket være Dennis Møller, som gav en service langt ud over det sædvanlige. Dennis tog sig god tid til at lytte til mine behov og forklarede forskellene på de forskellige madrasser og løsninger på en måde, som var både forståelig og ærlig.

Han var hverken påtrængende eller sælgende han var oprigtigt interesseret i at finde den seng, der passede bedst til mig. Vi lavede en rygmåling, og ud fra den fandt han en kombination, der gav mig den helt rigtige støtte. Det gjorde hele processen tryg og nem.

Levering og montering gik også perfekt, og jeg sover bedre end nogensinde før.

Tak til Dennis Møller for en fantastisk service. Jeg kan varmt anbefale både ham og Sengespinderiet!

8 décembre 2025

Hej Elina,
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os utrolig meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos Sengespinderiet, og at Dennis har leveret en rådgivning, som du har oplevet som både ærlig, grundig og tryg.

Det betyder meget for os, at du følte dig lyttet til, og at rygmålingen og den valgte løsning har givet dig den helt rigtige støtte – og ikke mindst, at du sover bedre end nogensinde før.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos…

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Sengespinderiet. Dennis tog sig tid til at rådgive mig grundigt, så jeg endte med en seng, der passer perfekt til mine behov. Kommunikationen var tydelig og venlig hele vejen igennem, og levering skete præcis som aftalt.

Jeg kan varmt anbefale både Sengespinderiet og Dennis til alle, der ønsker god service og kvalitet. ⭐⭐⭐⭐⭐

5 décembre 2025

Hej Emma,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os meget at høre, at Dennis tog sig god tid til rådgivningen, og at du endte med en seng, der passer perfekt til dine behov.
Vi er også glade for, at både kommunikationen og leveringen levede op til dine forventninger.
Tak for din anbefaling og for tilliden til Sengespinderiet.

Sælgerene er top timede

Sælgerene er top timede. Flinke, hjælpsomme og rare. Vel uddannede. Amin og Mikkel. Købte ny seng, stol og luftrenser på 3 forskellige datoer.
Kan anbefales❤️ Anne

5 décembre 2025

Hej Anne,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling!
Det glæder os at høre, at Amin og Mikkel har leveret en top professionel og behagelig service, og at du er glad for både seng, stol og luftrenser.
Vi sætter stor pris på din feedback☺️

Hjemmebesøg af Alex.

Hjemmebesøg af Alex.
Jeg har haft besøg af Alex til service af min lænestol,han lavede en grundig gennemgang af funktioner, og gav mig gode råd til forbedring af mit brug af fodskammel.Vi fik en god snak over en kop kaffe ved spisebordet.Da han opdagede, det var lidt ustabilt lånte han lige en umbrakonøgle og gav skruerne et par omdrejninger. Super god ekstra service🙂

2 décembre 2025

Hej Vibeke,
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os at høre, at Alex leverede et grundigt og professionelt hjemmebesøg, og at du fik god vejledning, det er netop den form for opmærksomhed, vi gerne vil give vores kunder.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har haft fornøjelsen af et genbesøg…

Vi har haft fornøjelsen af et genbesøg fra jeres medarbejder David Bech, og har kun positive ting at sige. Super behagelig fyr, som lytter til kundens ønsker og som har styr på de produkter I har, så man sidder ikke med ubesvarede spørgsmål. Madrasserne som han i første omgang solgte os, har vi nu haft glæde af i ca 6 måneder, og har ikke fortrudt en eneste gang. Kan kun anbefale at handle hos Sengespinderiet.

4 décembre 2025

Hej Simone,
Tusind tak for jeres flotte anmeldelse!
- Det glæder os at høre, at I har haft glæde af madrasserne de sidste 6 måneder, og at David Bech har leveret et professionelt og behageligt genbesøg, hvor jeres ønsker blev lyttet til, og spørgsmål besvaret grundigt.

Vi sætter stor pris på jeres anbefaling og er glade for, at I har haft en positiv oplevelse med både produkter og service hos Sengespinderiet.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus