De var meget imødekommendede hos SENG, og jeg fik med det samme den hjælp jeg havde brug for. Og de var meget hjælpsomme med at finde de rette madrasser som passede til mit og min mands behov. Det e... Voir plus
Lisez les avis des autres
havde en god oplevelse i butikken med god rådgivning fra sælgeren. der var lidt problemer med leveringen, men det blev hurtigt fikset og de sender en ny madrass da min desværre var blevet beskidt på... Voir plus
L'entreprise a répondu
Verdens bedste kundeservice ! (Køge afdeligen)Sema`s er bare så sød og den bedste til at vejlede dig i dit rigtige sengevalg Vi har ad flere omgange købt en ny seng, og hver gang henvender vi os t... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
- Magasin de lits
- Magasin de literie
- Magasin de meubles de chambre à coucher
- Magasin de linge de maison
- Magasin de matelas
Écrit par l'entreprise
SengeSpecialisten hedder nu SENG. Men vi er stadig specialister. Vi er stadig specialister i at finde den rigtige seng til dig. Ligesom vi altid har været det. Vi sætter en ære i at give vores kunder individuel og uvildig rådgivning omkring deres seng. Det er trods alt hjemmets vigtigste møbel, og det betyder alt for din samlede livskvalitet. Det er med andre ord, kun vores navn vi ændrer. Alt andet er som hidtil. Heller ikke kunder som før har købt skal bekymre sig. Vores selskab forbliver det samme, og alle garantier fra tidligere, er fortsat gældende. Oplever du problemer med et produkt du har købt i SengeSpecialisten, skal du blot henvende dig i en af vores SENG butikker eller via vores kundeservice her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen i SENG.
Coordonnées de contact
Damvej 9, 8471, Sabro, Danemark
- kundeservice@seng.dk
- seng.dk
A répondu à 98 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
SENG Lyngby
Vi har besøgt SENG Lyngby 2 weekender i træk. Den ene weekend fik vi en god snak med Carsten. Weekenden efter lige så god rådgivning fra Bjørn. God tid til at besvare spørgsmål og rådgive. Glæder os nu til at få sengen leveret.
Alt er godt
Alt er godt. God betjening i butik, godt produkt til prisen. Lidt lang leveringstid.
De var meget imødekommendede hos SENG
Det eneste var at der var 3 ugers længere leveringstid end lovet, derfor 4 stjerner.
Jeg vil alligevel gerne anbefale at købe madrasser hos SENG.
Rigtig god service både i butik og ved…
Rigtig god service både i butik og ved levering med montering.
Fra køb til levering og opsætning
Fra køb til levering og opsætning , super service god betjening og tid til kunden -:) Opsætning så fint de vidste hvad de havde med at gøre ,en ren fornøjelse fra salg til opsætning .Vi er så glade og mega tilfredse.

Réponse : SENG Danmark
Seng blev leveret til tiden og jeg…
Seng blev leveret til tiden og jeg sover rigtig godt i den nye seng 🛌

Réponse : SENG Danmark
havde en god oplevelse i butikken med…
havde en god oplevelse i butikken med god rådgivning fra sælgeren.
der var lidt problemer med leveringen, men det blev hurtigt fikset og de sender en ny madrass da min desværre var blevet beskidt på et hjørne, i varevognen, da der var gået hul i emballagen.

Réponse : SENG Danmark
Det er den perfekte seng vi fandt til…
Det er den perfekte seng vi fandt til mig. Ventetiden var lidt lang, men det er jo fordi jeg glæde mig til at modtage den. Den kom som aftalt og blev sat op af som aftalt. Bestemt god service

Utrolig kompetent ekspedient.
Utrolig kompetent ekspedient.
Vi blev nødt til at udsætte levering, gang på gang. Det var ikke et problem.
Meget venlige og hjælpsomme folk der levere og installerede.

Hurtig hjælp med reservedele
Bestilling af mine varer Var dejlig nemt, betjening og vejledning var virkelig god.

Horrible!
Horrible!
The bed didn’t meet our expectations!!!
Very bad quality and they refuse to fix the problems!

Réponse : SENG Danmark
Vi brugte lang tid på at vælge, i hvilken butik vi skulle bestille vores nye seng, og valget faldt på seng.dk i Holstebro.
Louise H. Jensen var en meget professionel sælger – hun hjalp os med at træffe det rigtige valg og tog sig god tid til at rådgive os.
Tusind tak til dig!
Som en ekstra bonus fik vi to sæt sengetøj og et gavekort med i købet – virkelig lækkert. Vi glæder os meget!
Jeg kan varmt anbefale at købe jeres næste seng her.

Réponse : SENG Danmark
de er meget tunge og kan ikke blive…
de er meget tunge og kan ikke blive siddende på beklædning der er sendt med såååå ik så fedt øv
men meget flotte dog

Réponse : SENG Danmark
Verdens bedste kundeservice !
Verdens bedste kundeservice !
Vi har ad flere omgange købt en ny seng, og hver gang henvender vi os til Sema i Køge, fordi hun bare altid er så tålmodighed og sød til at hjælpe, men det mest vigtige er, at hun ved så meget om hvilken seng der passer til dig ! Kontakt Sema, så gør du det helt rigtige

Mega godt udvalg
Mega godt udvalg
God betjening
Folk der vidste noget om senge.
Hurtigt levering
KAN KUN ANBEFALES
👍👍👍

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.