Ik bestel regelmatig artikelen bij deze…
Ik bestel regelmatig artikelen bij deze webshop. Over het algemeen goede ervaringen mee, levering altijd netjes en op tijd.
Sexshop City ✓ 5000+ Sex Toys & Sexy Lingerie ✓ Goedkoop ✓ Discreet ✓ Snel. Werkdagen vóór 21:00 uur besteld, morgen in huis! Online Sexshop City.
Lloydsweg 12-A, 9641 KK, Veendam, Pays-Bas
Heb 5% korting gehad op mijn bestelling. 3 producten gekocht. Een vibrator, glijmiddel en condooms. Komt in anonieme doos en vrij snel. Website ziet er duidelijk uit, met veel keuze.
Dit is mijn derde bestelling bij sexshopcity.nl en moet zeggen dat alles prima in orde is. Bestelling is snel thuis afgeleverd, ze hebben ook veel verschillende producten en prijzen zijn ook zeer redelijk.
Heb een aantal dingen besteld bij sexshopcity.nl heb wat rind gekeken bij andere sexshops, maar zij zijn toch beduidend voordeliger..
Had de spullen snel in huis.. 1 product moest in op wachten, kreeg daar direct een mailtje over dat het 2 dagen langer kon duren..
ziet er voor mij uit als een serieus bedrijf, goede prijzen, snelle service, uitgebreide keuze en erg belangrijk directe communicatie..
Goede klantenservice, prijzen zijn redelijk en bezorging ging wel snel