Minder dan 0 Staan klanten in de winkel en personeel vind haar telefoon belangrijker dan klanten. Het is 21 graden en verwarming staat vol aan binnen. Lekker muf hokje. Bah bah
Lisez les avis des autres
Wat een oplichtersbende!!! Product op batterijen besteld, werkt niet. Teruggestuurd en kregen een filmpje waarin het wel werkte. Gelukkig n.a.v. de vele negatieve reacties hier een herkenni... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Christine le Duc is toonaangevend in de markt voor lifestyle-producten. Wij zijn via verschillende kanalen bereikbaar in Nederland. Er zijn 16 Christine le Duc winkels verspreid over heel Nederland. Daarnaast zijn alle artikelen te vinden op onze webshop.
Coordonnées de contact
Walsoordensestraat 70, 4588 KD, Walsoorden, Pays-Bas
- 0900-7226329
- bestellingen@service.christineleduc.com
- www.christineleduc.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Minder dan 0
Minder dan 0
Het is 21 graden en verwarming staat vol aan binnen. Lekker muf hokje. Bah bah
Hele slechte service
Ze reageren niet op mails en ik krijg mijn geld niet terug nadat mijn product (een panty) direct kapot ging nadat het uit de verpakking kwam (en overduidelijk vanwege slechte kwaliteit). Echt schandalig. Ik heb meerdere mails gestuurd en ze reageren nergens meer op. Ik koop nooit meer iets hier en ga anderen ook waarschuwen. Dus let op mensen.
Slechte service
Laatst meerdere artikelen besteld, een item was na het bekijken niet ons ding.
Dit artikel weer netjes ongebruikt in de verpakking gedaan en retour gestuurd.
Krijg ik later een mail daar stond in dat hij gebruikt was en niet retour kon.
Als ik € 6,95 betaal krijg ik hem weer terug.
Heb gebeld en gemaild dat hij alleen even uit de verpakking was gehaald en niet gebruikt is geweest.
Ze zeggen als de zegel verbroken is het artikel niet meer retour kan.
Als je dit artikel bestel staat dit nergens geschreven, ze zeggen in de kleine lettertjes van de verkoop voorwaarden.
ER STAAT OOK NIKS OP DE VERPAKKING.
Ik vind het een slechte zaak dat ze dit niet knap kunnen oplossen.
€ 63,95 waar ik niets aan heb.
Oplichters
Oplichters. Niks bij hun bestellen mensen..
Voor het eerst heb ik een bh en een bijpassende string besteld.Bh zag er heel anders uit dan op de afbeelding en kwaliteit was heel slecht. Daarom heb ik de string niet uitgepakt en heb besloten allebei retourneren.
Na paar dagen kreeg ik een email dat er vlekjes op de string zaten en daarom nemen ze hem niet terug.
En nou kom bewijzen dat je het niet eens heb uitgepakt.
Na paar weken heb ik weer email gekregen dat ze de string niet terugnemen en ik moet 6.75 euro betalen om het terugsturen. Wat een onzin. Ik heb ze gezegd gooi hem maar weg.. wat een een slechte bedrijf zeg..
Ik heb de string niet eens uitgepakt en als er vlekjes erop zitten komt het niet door mij en het ligt aan jullie ...
Ik heb nooit zo iets meegemaakt en heb er geen woorden voor.
Alleen een woord: OPLCHTERS....
Diverse artikelen besteld
Diverse artikelen besteld. Maten van bh's lijken niet correct, te klein. Gel was in een gedeukte verpakking en niet geseald, vermoedelijk al eens gebruikt. Ook van andere producten was de verzegeling al verbroken. Over het vermoedelijk gebruikte product meteen een mail gestuurd met foto's. Geen reactie, klantenservice gebeld en kreeg de mededeling om het terug te sturen. Teruggestuurd met de reden. Word de retournering niet geaccepteerd omdat het product al gebruikt zou zijn. Ja dat idee had ik ook al maar niet door mij, is zo door hen verzonden. Nogmaals gebeld, nu in afwachting van oplossing.
Slecht
Slecht. Had nachtkleding besteld maar de maat was veel kleiner dan dat ik opgemeten had, direct terug willen sturen maar dat kon niet, ze namen geen slipjes terug. Wel makkelijk verdienen zo. Stop gewoon een paar te kleine slipjes in de doos en ze moeten het toch wel kopen.Ook het retourlabel moet je zelf printen. Wat heel vervelend was omdat mijn printer stuk was..Dit was éénmalig, ga liever naar een ander.
Verleidingsbon
Ik had een verleidingsbon gekregen voor mijn verjaardag een paar jaar geleden, het lukte mij toen ook al niet om online mijn bon te gebruiken en naar de winkel was voor mij niet in de buurt dus, ging tijd overheen. Probeerde ik het onlangs weer, ook weer zonder succes. Ik Christine le duc een mail gestuurd, antwoord ...kan niet meer ingeleverd worden via online shop alleen in de winkel, sorry voor het ongemak.
Ik nu toch maar een keer naar die winkel, antwoord... sorry die verleidingsbonnen gelden niet meer....ik had hier natuurlijk geen boodschap aan en de vriendelijke, meelevende, gezellige verkoopster Manon uit Rotterdam, heeft toen heel erg haar best gedaan, koste wat moeite, maar ik ben uiteindelijk toch tevreden de deur uit gegaan.
Manon nogmaals bedankt voor alle moeite, je bent een toppertje!!!!
Brutale klantenservice
Brutale klantenservice. Ze zeggen te leveren op de volgende werkdag maar dit is niet zo. Niet blij.
Tevreden
Mijn bestelling was de volgende dag al binnen. Helemaal compleet en alles werkt. Ik ben zeer tevreden.
De aanhouder wint.
Mijn eerste (en waarschijnlijk laatste) ervaring met het online bestellen bij Christine le Duc. Ik ben niet zo'n voorstander van online winkelen. Mijn ervaring met Christine le Duc bevestigt mijn wantrouwen tegenover online bestellen een beetje:
Mijn voorraad onderbroeken raakte op en vanwege de huidige maatregelen was online bestellen de enigste mogelijkheid. Voordat ik bij Christine le Duc bestelde heb ik hun voorwaarden doorgelezen. Hierin staat vermeld:
Onderstaande artikelen kunnen uitsluitend geretourneerd worden wanneer de erop aanwezige verzegeling en de verpakking waarin deze geleverd zijn volledig intact is en het artikelen ongedragen en/of ongebruikt en/of ongeopend is:
• Slips
• Strings
• Catsuits
Ik had mijn winkelmandje gevuld met onderbroeken en een paar bodies. Omdat ik niet zeker wist of deze mochten worden geretourneerd heb ik contact opgenomen met Christine le Duc of deze items konden worden geretourneerd. Ik kreeg snel antwoord wat mijn vertrouwen deed groeien. Ik kon de artikelen passen met eigen ondergoed onder de items en kon ze daarna eventueel retourneren. Vervolgens kreeg ik mijn pakketje binnen een week binnen en heb ik de items gepast met mijn eigen ondergoed onder de aangeschafte items (zoals mij via de Instagrampagina van Christine le Duc was verteld).
Persoonlijk vond ik de prijs/kwaliteit verhouding uit proportie en besloot alle items weer in te pakken, het retourformulier in te vullen en het terug te sturen. Vervolgens kreeg ik een mail terug dat één item niet als retour werd geaccepteerd omdat deze "gebruikt was". Ik kreeg als verklaring dat het label uit de body was geknipt. Ik heb vervolgens gevraagd of ik een foto kon ontvangen omdat ik het item überhaupt niet eens aan heb gekregen vanwege de maat (dit had ik ook aangegeven op het retourformulier) en zeker niet in het item heb geknipt. Ik kon €6,95 overmaken op hun rekening om dit item naar mij toe te laten sturen en anders werd het item vernietigd. Ik was niet van plan om te betalen voor een item waar ik met mijn mooie lichaam niet eens in paste. De foto heb ik nooit gekregen, er zijn meerdere mails over deze kwestie gestuurd en het bedrag werd alsnog geretourneerd.
Daarnaast was er een item gewoon kwijt. Ik had namelijk 11 items geretourneerd en vermeld op het retourformulier, maar kreeg een mail met daarin 10 items gemeld. Er werd niets gezegd over het feit dat ik aangegeven had dat er 11 items in het pakket zouden zitten en dit er maar 10 waren. Hier heb ik een mail over gestuurd. Er werd vervolgens een "intern onderzoek" ingezet om te kijken waar dit item gebleven was. Ruim 2 weken later heb ik zelf contact opgenomen omdat ik niets hoorde. Ik kreeg vervolgens een mail terug met dat ook het bedrag voor dit item zou worden geretourneerd.
Veel mailverkeer dat naar mijn mening totaal niet nodig was geweest. Ik ben netjes met de producten en de daarbij komende voorwaarden omgegaan. Het feit dat ik ruim een maand bezig ben geweest om mijn aankoopbedrag terug te krijgen, is wel een beetje teleurstellend te noemen.
Al met al is de zaak goed afgehandeld. Ik wacht momenteel nog wel op het geld van het laatste item. Ik wil bij deze review expliciet melden dat het om het online proces van Christine le Duc gaat. Mijn ervaring met de fysieke winkels van Christine le Duc zijn in tegenstelling tot de online ervaring vrij positief. Mijn tip is dus: ondersteun je lokale ondernemer en ga zelf naar de winkel dan online te bestellen. Scheelt veel tijd en stres.
Pure oplichterij!
Waardeloze service. Ik had me er al op voorbereid na het lezen van vele slechte reviews en een slechte ervaring van een vriendin. Retourzendingen worden gewoon blindelings afgekeurd, daarna wordt er gezegd door een medewerkster dat ze begrijpt dat ik iets gepast heb en vervolgens wordt een van de producten in retour genomen en het andere niet. Daar mag je dan voor betalen als je het terug wil hebben (6,95). Reden voor retourafwijzing: product is geopend. Het andere product was ook geopend en volgens mij is het niet meer dan logisch dat je een product past. Er staat verder ook nergens duidelijk vermeld dat als je het wel doet, het niet meer retour kan. Medewerkster via de mail is totaal niet empathisch en alleen maar gericht op het afkeuren van de retour. Wanneer ik haar vraag om een andere reden, zegt ze simpelweg niets voor me te kunnen betekenen. Oplichters. Nooit wat bestellen!!!
Nog niet eerder zulke slechte service…
Nog niet eerder zulke slechte service gehad. Ben totaal niet van de negatieve reviews schrijven maar dit slaat nergens meer op! Na het passen te horen krijgen dat je het “gebruikt” hebt en je dus je geld niet terug krijgt. Schande!! Bestel hier nooit meer iets en raad het ook zeker af. Schoften!
Schande!
Schande!
Geen enkele ster waard. Als je moet betalen zijn ze er als de kippen bij. Echter indien product defect is en geretourneerd is dien jezelf er achteraan te gaan voor het verloop. Ik ben inmiddels bijna drie maanden bezig om mijn geld terug te krijgen, Schoften!
Wat een onwijs slechte service
Wat een onwijs slechte service, ik raad niemand dit aan!! Ruim een maand een pakket terug gestuurd(waarde ongeveer 180 euro). Retour hebben zij niet ontvangen en volgens Christine le duc is er een onderzoek gestart naar dhl. Anderhalve week dit bericht ontvangen. Nog steeds niks gehoord! Echt ronduit slecht!
Wat een slechte service
Producten retour gestuurd en nog steeds met geld niet terug en dan kijg je een mail dit artikel vergoeden we niet omdat de zegeling is verbroken. Dan moeten ze het niet in een dichte verpakking stoppen en daarnaast bij de ander geleverde producten waren de verzegelingen al verbroken. Daar hoor je mij ook niet over. Heb na meer dan een week nog steeds me geld niet terug.
Nooit wat kopen wat een slechte service ppfff
Wat een oplichtersbende!!!
Wat een oplichtersbende!!!
Product op batterijen besteld, werkt niet.
Teruggestuurd en kregen een filmpje waarin het wel werkte.
Gelukkig n.a.v. de vele negatieve reacties hier een herkenningspunt aangebracht op product en dit was NIET op filmpje te zien.
Extra verzendkosten betaald om product weer opgestuurd te krijgen, na ontvangst (uiteraard) niet werkend.
Dat nemen ze niet retour vanwege blablablabla.......enz.
Nogmaals, oplichtersbende!!!!!
Eens en nooit weer!
Slechtste webwinkel ooit
Helaas kan je geen nul sterren geven, waardeloos bedrijf als het om online verkoop gaat. Je mag zogezegd wel jurken passen, maar je mag de verpakking eigenlijk niet openen. Hoe doe je dat? Retour niet aanvaard omdat de verpakking beschadigd zou zijn, in dit geval kartonnen verpakking die je niet kan openen zonder de verpakking te beschadigen. Dus ja, eigenlijk waardeloos. Liever bij Bol.com of Wehkamp bestellen. Laatste keer bij Christine le duc besteld.
Leeg doosje lingerie ontvangen
Leeg doosje lingerie ontvangen. Klantenservice gaat onderzoek instellen. Heb al anderhalve week niets gehoord maar wel de lingerie betaald. Waardeloos!!
Zeer slechte service
Zeer slechte service. Verkeerd setje lingerie binnen gekregen, moet ik het eerst zelf naar een DHL locatie brengen om het retour te verzenden. Terwijl Christine Le Duc gewoon een retourafspraak kan maken bij DHL. Ik bestel niet voor niks online en stuur nooit wat retour en nu verwachten zij dat ik dit retour stuur en ik dan pas het juiste product geleverd krijg. Daarvoor moet ik dan weer een nieuwe bestelling plaatsen, wat een gedoe! Ik wilde dit setje meenemen op vakantie en dat red ik nu niet.
Slechte service
Eens met de meeste reviews. Niet functionerende toy (zonder enige twijfel). Teruggestuurd. En dan zoals bij meerderen de reactie dat het wel functioneert en dat je het tegen betaling van verzendkosten opnieuw mag laten verzenden. Niet gedaan, nooit meer een bestelling daar en advies dit ook niet te doen (zie andere reacties met dezelfde strekking)
En savoir plus sur les différents types d'avis.