ShaveTastic Avis 16

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik was op zoek naar een all-in-one…

Ik was op zoek naar een all-in-one scheerapparaat dat zowel mijn baard als andere lichaamsdelen kon verzorgen, en de Shavetastic heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. Dit apparaat is echt een gamechanger voor mijn dagelijkse verzorging. Ik gebruik het voor het trimmen van mijn baard, het gladscheren van mijn gezicht en zelfs voor het verwijderen van neushaar. De verschillende opzetstukken zijn super eenvoudig te verwisselen en geven me de flexibiliteit die ik nodig heb.

Wat me het meest verbaasde was de kracht en precisie van het apparaat. Het scheert ongelooflijk glad zonder irritaties of sneetjes, wat voor mij altijd een probleem was met andere scheerapparaten. Daarnaast gaat de batterij echt lang mee. ik hoef het apparaat maar eens in de paar weken op te laden, zelfs bij dagelijks gebruik.

De bouwkwaliteit voelt ook stevig aan en ik waardeer dat het waterbestendig is, zodat ik het ook snel in de douche kan gebruiken. Kortom, het is de perfecte oplossing voor iedereen die zijn baard en lichaam op één apparaat wil verzorgen. Absolute aanrader!"

28 septembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Organisatie onbereikbaar en reageert niet

Eind juli bestelde ik maar kreeg geen levertermijn meegedeeld. Na 14 dagen vroeg ik per mail naar meer info maar kreeg geen antwoord. Nog even later wilde ik mijn bestelling annuleren maar dat kan online niet in de store dus stuurde ik een mail. Ook hierop kreeg ik geen enkele reactie. Je kan de firma ook niet bellen dus ze zijn compleet onbereikbaar

21 août 2024

Één ster als waardering is al te veel

Één ster als waardering is al te veel
Als je één apparaat besteld en er twee maal het bedrag van 49,95 €
wordt afgeschreven en nooit wat hoort.
Wel loze belofte van we storten terug maar nooit wat gezien .
En het is inmiddels zeker al 2 jaar geleden

16 août 2023

Oplichters pur sang!

Dit bedrijf zijn oplichters. Ik wacht reeds zes weken op een bestelling -netjes betaald- maar er is geen contact met hen te krijgen. Geld kwijt dus..

2 mai 2024

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf, vind ik. Geen contact mee te krijgen. Scheerapparaat ruim binnen het jaar kapot. Ze reageren nergens op. Beetje jammer dit.

26 mars 2024

Oplichting

Beste,
Ik wil jullie op de hoogte brengen van een Nederlands bedrijf dat adverteert via Facebook: Shavetastic.
Ik heb vanuit België een scheerapparaat gekocht via de facebook-advertentie van dit bedrijf. Ik heb het scheerapparaat goed ontvangen.
Het apparaat was echter rommel, en ik heb het volgens retour-regels teruggestuurd. Sindsdien reageert het bedrijf op niets meer. Ik heb mijn geld niet terug ontvangen.
Ik wil dit kenbaar maken op alle mogelijke manieren dat dit echte oplichting is met rommel dat ze uit China, valse filmpjes en snel gemaakte websites. Ik beschik over emails, bewijs van verzendingen,...
Hopende een verschil te maken voor andere consumenten.

5 novembre 2023

Oplichters

Oplichters! In juli/augustus een scheerapparaat besteld en betaald. Niets ontvangen. Meerdere mails en contactformulieren ingevuld, maar krijg geen reactie!!!
Geen zaken mee doen!!!

3 novembre 2023

Dit bedrijf zijn oplichters

Besteld en betaald per 3-oktober 4 x een mail gezonden en totaal niets vernomen ik zou graag mijn geld teruggestort zien of het scheerapparaat geleverd zien.
Slecht bedrijf niets kopen daar.
Gr Joop Rijsdijk.
Ondertussen is het nu 04-12-2023. 6 x een mail gezonden en 1x een berichtje terug gehad hij ligt klaar om te verzenden? Dus niet Wel een aan bieding gehad om een scheerapparaat te kopen?
Nog steeds niets echt schandalig wat een K ..T bedrijf, dus niets kopen daar.
Greet Joop Rijsdijk

3 octobre 2023

Netjes besteld betaald EN NIETS ONTVANGEN

Netjes besteld betaald en van de rekening gegaan; gaan checken waar het geld naar toeging en dat is NOA MAXIME LLP-London.
Mailen helpt niet en volgens mij is dit EEN DUBIEUS BEGRIJF
Nog altijd NIETS ontvangen en dus ben ik al zes weken mijn centen kwijt

8 septembre 2023

let op met dit bedrijf

Op 4/08 apparaat ontvangen maar omdat het niet aan mijn verwachting voldeed een retourticket aangevraagd na diverse mails eindelijk een ticket gekregen, op 12/08 het apperaat retour gestuurd maar ondanks diverse mails waar geen antwoord op komt nog steeds mijn geld niet terug.

7 octobre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Awesome

The shavetastic is, as far as I am concerned, fantastic. It is an all in 1 apparatus and does what it promises. It trims, shaves, does nosehair and massages your face, it's awesome!🥰
I'm very glad I bought one and would highly reccomend it to everyone👌

4 août 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus