Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had een verkeerd artikel gekregen! Ze hebben dit meteen opgelost door mij alsnog de juiste te sturen en de rest te houden! Ik ben heel tevreden over de klantenservice en de snelle oplossing die zi... Voir plus

L'entreprise a répondu

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Ich habe auch so ein Set bestellt, bitte 1 Größe größer bestellen. Top Qualität, Hose und Oberteil sitzen perfekt.. Bitte noch für den Sommer Bustier s für die Hosen machen lassen.. Dankeschön

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements

Écrit par l'entreprise

Active wear for babes only 💗 - GymBabes is sinds 2026 onder nieuwe eigendom en volledig opnieuw opgebouwd met één duidelijke missie: vrouwen laten stralen in hun eigen lichaam. We begrijpen dat er in het verleden andere ervaringen zijn geweest. Daarom hebben we alles aangepakt van productkwaliteit tot klantenservice om een merk neer te zetten waar jij écht op kan vertrouwen. Onze focus ligt op comfortabele, flatterende activewear die jouw zelfvertrouwen een boost geeft, zowel in de gym als daarbuiten. Heb je vragen of feedback? Ons team staat altijd klaar om je persoonlijk verder te helpen.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Heel tevreden

Heel tevreden over mijn ervaring met Gymbabes. De bestelling werd goed geleverd en de kleding zit super comfortabel tijdens het sporten. De maten vallen goed uit en de kwaliteit voelt stevig aan. Ook fijn dat de producten er in het echt uitzien zoals op de foto’s. Ik bestel hier zeker nog eens!

18 mai 2026

The best!

Hele goede service! en vooral TOP kwaliteit setjes🫶

4 mai 2026

Réponse de GymBabes

Leuk dat je de setjes top vindt! We doen er alles aan om onze service goed te doen en te behouden!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ich habe auch so ein Set bestellt

Bitte noch für den Sommer Bustier s für die Hosen machen lassen.. Dankeschön

10 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had een verkeerd artikel gekregen

Ik ben heel tevreden over de klantenservice en de snelle oplossing die zij geboden hebben! De sportleggings zijn top!

31 mars 2026

Hi 🤍

Dankjewel voor je fijne review!
We zijn blij dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen en dat je tevreden bent met je leggings ✨

Love,
GymBabes

Love it!!!

Comfortabele, ademende en mooie trainingsoutfit met een goede pasvorm en veel bewegingsvrijheid. Blijft mooi na het wassen en is ideaal voor elke workout😍👌loveee it!

30 mars 2026

Hey Eleni,

Super om te horen! Bedankt voor de leuke review.

Noté 5 sur 5 étoiles

Echt kwalitatief goed zittende gymset

Echt kwalitatief goed zittende gymset. Mooie vorm en blijft goed zitten tijdens alle oefeningen.

30 mars 2026

Hi Vanessa,

Bedankt voor deze positieve review! Succes verder met het sporten in onze set.

Geweldige leggings!

Geweldige leggings!

25 mars 2026

Hey Denise,

Bedankt voor de review! Top om te horen.
Veel plezier met de GymBabes legging!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben echt heel blij met mijn gymbabes setje

Ik ben echt heel blij met mijn bestelling bij GymBabes 🤍 Het pakketje kwam super snel binnen, dus dat was al meteen een fijne eerste indruk.

Toen ik het aantrok was ik echt positief verrast. Het zit zo lekker en voelt gewoon goed aan op je lichaam. De compression is precies goed: het geeft support zonder dat het strak of ongemakkelijk voelt. Ik merk echt dat ik me zelfverzekerder voel tijdens het sporten.

Wat ik ook fijn vind is dat alles goed blijft zitten, ook tijdens intensieve workouts. Geen gedoe met omhoog trekken of verschuiven. En de stof voelt zacht aan en blijft mooi, ook na wassen.

Ik merk gewoon dat ik deze set steeds weer pak als ik ga sporten !!! Echt een aanrader!

24 mars 2026

Hi Ashley,

Heel erg bedankt voor deze super positieve en uitgebreide review! Dit is precies waar GymBabes voor wilt staan. Enjoy your workouts!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben echt super tevreden over de…

Ik ben echt super tevreden over de Gymbabes leggings! 😍

De stof is heel zacht maar toch stevig, waardoor ze mooi aansluiten zonder te knellen. Wat ik vooral fijn vind, is dat ze volledig squatproof zijn !!
geen doorschijnen dus 🙌

Ze blijven ook goed zitten tijdens het sporten en geven een mooie vorm aan je lichaam. Ideaal voor zowel fitness als gewoon comfy thuis dragen.

En pluspunt: ze blijven mooi na het wassen, geen vervorming of pluizen 👍

19 mars 2026

Hi Danah,

Wauw, dankjewel voor je uitgebreide en mooie review! Fijn om te horen dat je de kwaliteit zo waardeert. Daar hebben we echt op gefocust bij GymBabes.

Happy customer

Ik vermoed dat dit bedrijf overgenomen is, want de slechte reacties zijn totaal niet waar!! Mijn bestelling is mooi op tijd geleverd en ik ben zeer tevreden 😍 fijn stofje om in te sporten, squat proof en de vorm sluit heel mooi aan. Ik ga er zeker vaker bestellen, toppppp 💕

14 mars 2026

Hey Esra,

Bedankt voor deze super leuke review. Veel plezier tijdens het sporten!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne kwaliteit en snelle levering!

15 mars 2026

Hi Maria

Bedankt voor de positieve woorden over onze producten, geweldig om te horen dat u er zo tevreden over bent!

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit na 2 maanden kapot en ik ben €60 voor een legging betaald. Verschillende keren een e-mail geschreven maar geen antwoord. Ik ga nooit meer bestellen

18 mai 2024

Hallo Angela,

Het spijt ons te horen dat je deze ervaring had.

We willen graag meegeven dat GymBabes sinds 2026 onder nieuw management is en dat we onze service en communicatie ondertussen sterk hebben verbeterd.

We helpen je hier graag verder mee. Kan je ons contacteren via info@gym-babes.com?

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling nooit geleverd en geen reactie

Ik heb een bestelling gedaan van € 159,00
Wel een bestelbevestiging maar verder niets meer. Betaald via Klarna.
Ik ben al een maand emails aan het sturen maar krijg geen enkele reactie. Telefonisch kun je hen niet bereiken.

15 avril 2024

Hey Marlène,

We begrijpen dat dit erg frustrerend moet zijn geweest.

Sinds 2026 is GymBabes overgenomen en hebben we onze processen volledig aangepast om dit soort situaties te vermijden.

Neem gerust contact met ons op via info@gym-babes.com, we kijken graag samen voor een oplossing.

Helaas nooit iets gehad

Helaas nooit iets gehad, dacht dat ik bij gymshark had besteld maar helaas verkeerde site

5 mai 2024

Hi Bella,

We vinden het jammer dat je deze ervaring hebt gehad.

We willen je laten weten dat GymBabes sinds 2026 onder nieuw management valt en dat we sindsdien grote verbeteringen hebben doorgevoerd.

Neem gerust contact op via info@gym-babes.com zodat we dit samen kunnen bekijken.

Noté 1 sur 5 étoiles

BEDRIEGERS OPLICHTERS GELD DIEVEN!!

BEDRIEGERS OPLICHTERS GELD DIEVEN!!! Had een sameless set besteld en alleen het shirt is binnengekomen maar heel erg klein!! Broek nooit ontvangen!! Hier niet bestellen Het zijn oplichters Baal hier enorm van!!! Geld weg!!!!!!

3 avril 2024

Hallo Pieksma,

Jammer om te lezen dat dit zo gelopen is.

We willen je graag laten weten dat GymBabes sinds 2026 onder nieuw management is en dat we veel verbeteringen hebben doorgevoerd.

We helpen je hier graag mee verder via info@gym-babes.com.

NIET bestellen

NIET bestellen! Het zijn oplichters!
Levering tussen 2-3 werkdagen, na 2 weken steeds niets ontvangen, is zelfs nog niet verzonden! Al 2x contact opgenomen met de klantendienst die zogezegd binnen de 24u antwoord maar ze reageren gewoon niet.

15 février 2024

Hey Joyce,

Het spijt ons dat je deze ervaring hebt gehad.

We hebben GymBabes in 2026 overgenomen en werken sindsdien hard aan een betere klantbeleving.

Neem gerust contact met ons op via info@gym-babes.com zodat we samen een oplossing kunnen vinden.

Slechtse website ever

Ik kreeg twee gescheurde artikelen toegestuurd in december. Tot op heden na meerdere mails nog steeds geen reactie en mijn geld nog niet terug. Je betaalt dan 70 euro voor een legging….

26 février 2024

Hi,

Jammer om te horen dat dit niet goed is verlopen.

Sinds 2026 staat GymBabes onder nieuw management en hebben we veel verbeteringen doorgevoerd.

We lossen dit graag voor je op. Neem contact op via info@gym-babes.com.

Waardeloos

Dat Nederlandse meiden zich hier voor lenen om via instagram reclame te maken voor gymbabes daar begrijp ik helemaal niets van.
Verkeerde levering besteld 180,00 weg
Ik schrijf nooit recensies maar wat een k.. site is dit!

14 février 2024

Hallo Renate,

We begrijpen dat dit een teleurstellende ervaring was.

GymBabes is sinds 2026 overgenomen en we werken hard aan een betere service.

We helpen je graag verder via info@gym-babes.com.

2 leggings besteld voor veel te veel

2 leggings besteld voor veel te veel, gewoon AliExpress kwaliteit.. wilden retourneren, maar ze reageren helemaal nergens op. Echt mega slecht! Nooit meer bestellen!

25 février 2024

Hi Elena,

Het spijt ons dat je dit hebt meegemaakt.

Sinds de overname in 2026 hebben we veel verbeteringen doorgevoerd in onze service en communicatie.

We kijken dit graag voor je na via info@gym-babes.com.

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte service en geen geld terug bij retour sturen

Ik heb twee maanden geleden een pakketje retour gestuurd en na meerdere mails gestuurd te hebben hierover nog steeds mail terug en geen geld terug .
Echt schandalig hoe dit bedrijf met hun klanten omgaat .

24 février 2024

Hey Jacqueline,

Jammer dat je deze ervaring hebt gehad.

We willen je laten weten dat GymBabes sinds 2026 onder nieuw management valt en dat we dit ondertussen sterk hebben verbeterd.

Neem gerust contact op via info@gym-babes.com.

Team GymBabes

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus