Be there or be square... Because you not Circle K. Hvor meget skal I lige tjene på en sodavand? Latterlige høje priser. "Hej Christoffer, Tak for din henvendelse. Vi beklager såf... Voir plus
L'entreprise a répondu
Alfred og Jimmy coogan derinde i blækhus Frederiksberg, som han kalder dig selv; hacker mit økonomiske system og hans lille søster navnene er Shazia Anwer baigh og hendes Anwer baigh vice Alfred Hit... Voir plus
L'entreprise a répondu
Anmeldelse af Shell Tikøb pakke udlevering. Det opleves som om at ingen medarbejdere har fået den rette oplæring i pakkehåndtering. Var forbi 3 gange fordi personalet ikke kunne finde min pakke f... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 94 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
I was stay there to get charged for my car it’s take 40 minutes I went to the shop to get the key for toilet unfortunately someone told me toilet it’s not working,,it’s better to fix it as soon as possible please I have visited many time there

Réponse de Shellservice
Vi har ofte handlet på Shell på Nybrovej i Lyngby, og været heldig at blive betjent af Kathrine, som altid kan huske hvad vi skal ha’. Altid og smilende og venlig. Vi synes hun fortjener en god anmeldelse.
Winnie & Søren
Hej jeg bor i Byen i Faaborg med gåafstand til jers tankstation og butik, normalt kommer jeg kun for at få Benzin på Bilen eller i Butikken for at få Cigaretter eller en Hotdog.
Idag valgte at jeg gå derop til jeres butik med min Hund for at få en pakke Cigaretter, Jeg vælger at snørre min hund fast i et nedfalds rør fra en tagrende mellem Døren og de Planter/Blomster der står ude for Butikken. Jeg går ind og køber det jeg skal have fra den Søde 14 årige pige bag kassen, og nævner kort at der mangler en eller et par hundekroge ude foran butikken som man kan fortøjre sin hund fast til. Hun siger at det giver god menning og at hun nok skal sige det videre. Jeg nikker anerkendende og ønsker hende fortsat en god dag. Jeg kommer ud og henter min hund igen, vi er ved at gå derfra og så kommer der en svært overvægtig kvinde i en sommerkjole ud af butikken og spørg om det er mig der mangler en Hundekrog? jeg bliver meget forvirret og ved ikke om hun prøver at sælge mig noget? jeg fortæller at det er Butikken der mangler at får sat en eller flere Hundekroge op så man kan efterlade sin hund forsvarligt. Hvis man lige skal ind i butikken for at købe noget, hun svare tilbage at der er en Hundekrog rundt om hjørnet på vej ned mod Vaskehallen. jeg svare tilbage at det ved jeg nu til næste gang, men at det nok ville være mere Praktisk at have den ude foran butikken så man kunne se den og ikke skulle rundt omkring Tankstationen for at lede efter en, også så ens hund kunne vente i skyggen og at den kan se at dens ejer skulle ind i butikken. Hun svare tilbage at hun ikke kan lide Hunde så hun ville selv helt personligt være utryg hvis der stod en Hund nær en butiks indgang og at de Tisser på Hendes Blomster hun har stående ude foran Butikken.
Kære Læser. Bemærk lige at min hund sidder helt op af Nedløbsrøret fra tagrenden med 20-30 Cm Snor og knap 2 meter fra Butikkens Blomster, og Døren på modsatte side og at jeg var inde og ude af butikken på mindre end 2 minutter.
Jeg siger at det er fint nok, og at så er hendes forretning heller ikke Hunde Venlig. da jeg ikke orker at spilde mere tid på hendes livshistorie omkring hvorfor hun Hader Hunde. jeg vender ryggen til og går derfra mens jeg høre hende give mig ret i at det ikke er en Hunde Venlig Forretning.
Derudover synes jeg ikke at man skal købe Blomster/Planter på en Tankstation. Hvis der Ligger en Blomsterhandler lige overfor.
Jeg var i dag hos Shell på Kildegårdsplads (04.07.26 kl. ca 10). Først fik jeg benzin på. Det gik fint da jeg selv kunne styre det.
Derefter skulle jeg have en lottokupon (5 ugers) kontrolleret og genspillet. Den unge mand havde ikke forstand på det. Derfor gav jeg ham en manuelt udfyldt kupon i stedet for (også til 5 uger). Det kunne han heller ikke finde ud af. Endelig fik han lavet en "lynlotto" med joker, hvilket jeg ikke havde bedt om og så gav jeg op. Den skulle jeg betale 1 krone for. Jeg brugte lang tid til at forklare ham at jeg faktisk skulle betale 80 kroner. Det lykkedes langt om længe at få dem betalt.
Under "ekspeditionen" var en anden kunde kommet ind for at låne nogle nøgler. Hun fik de forkerte og kom tilbage igen. Det tog også tid.
På det seneste har jeg observeret den tiltagende inkompetence i denne butik. For 10 år siden var det en fornøjelse at handle der. Det må være ledelsen af butikken.

Réponse de Shellservice
Føj for h...... en gang p.. har 1km til nyetableret shell tankstander og har google wallet virker ikke en skid...... Når den har virket og man vil tanke for eks for 100kr tanker den for 86kr færdig stop 😳 så nu bliver det fremadrettet tanket hos konkurrent lidt øv at det så er 20km istedet for 1km

Réponse de Shellservice
Personalet var ikke særlig venligt.
Frederiksværk
kl:8.30

Réponse de Shellservice
Be there or be square... Because you not Circle K.
Hvor meget skal I lige tjene på en sodavand? Latterlige høje priser.
"Hej Christoffer,
Tak for din henvendelse.
Vi beklager såfremt din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger.
Såfremt du har spørgsmål eller ønsker yderligere dialog, er du velkommen til at kontakte os på mail eller på tlf 7010 2800.
DCC Energi – Os, der driver Shell stationerne"
Tak for svaret DCC Energi. Meget personligt og fyldestgørende respons.
Føler ikke mine forventinger til tankstationer er uopnåelig. Men kan da godt ske jeres konkurrenter har skruet dem voldsomt op.
Siger bare jeres priser er alt for høje, gas ned.

Réponse de Shellservice
Forstår ik hvorfor man har 2 haner 1 med sæbevand og en med rent vand når der aldrig er sæbe i el. Ihvertfald ik de sidste 7 mdr

Réponse de Shellservice
Kunne jeg gi nul så gjord jeg det ..har aldrig mødt en så ubehøvlet mands person i butikken i Ejby på Sjælland 5/6 2026 ved 13 tiden tænker den mand der var der med brille er doven han kunne vel gør deres toiletter rene fy for pokker de var klamme ….nå tilbage til ham med brillerne der var ikke en eneste i butikken spurte om jeg kunne købe 4 franske han kikkede og begyndte og scanner pakker ventede nok 5 så kom der en kvinde ind som osse skulle ha han kiggede på hend og forsatte så med af scanne pakker ind og vi blev fuldstændig ignoreret.men hvor så kom der 4 duller ind og skulle hente pakker ups så var der liv i ham pakke mester …sætter aldrig mine ben der mere ..skal nok osse lave en Facebook op slag

Shell Roskildevej 335.
Betjening uden at kunne tale et eneste ord dansk.
Det er ikke et sted jeg har lyst til at handle igen.
Få nu noget DANSK personale eller som minimum bare nogle som gider lære sproget!

Réponse de Shellservice
Shell should take a closer look at the company they chose to represent them financially. My automatic payment was withdrawn on May 22, 2026, yet my account was sent to collections for non-payment.
Their phone system makes things worse. It says I do not have an active account so the A.I. won't put me through to a live person. I cannot reach a live representative. Meanwhile, I can see my account in the Imprint app, confirm the payment was received, and download my statement. Even the chat AI can locate and verify my account, but the phone AI cannot.
This is frustrating. If Imprint can take payments, show an active account, and generate statements, there is no excuse for sending it to collections or blocking access to service.
Shell chose Imprint to handle this card, so Shell should be held accountable for the customer experience tied to its name.

Réponse de Shellservice
Jeg kommer ind i en helt tom butik i Vejle på Horsensvej. Jeg skal sende pakker, og en ældre dame kommer hen for at betjene mig. Jeg får at vide at jeg skal gå min vej igen, og komme tilbage en anden dag. Hun mener hun ikke har tid til at sende mine pakker, fordi hun har travlt. Jeg synes det er umenneskelig dårlig kundeservice at sende kunder ud af ens butik.

Réponse de Shellservice
Jeg (mit firma) har i over et årti haft shell kort til at tanke diesel på vores biler. Vi har altid haft en kredit på 10.000 pr md hvilket førhen var nok. Der har aldrig været problemer med betalingen som shell selv trak via leverandør service. Nu sker der så ting ude i verden der gør at dieselpriserne stikker af og jeg ringer ind for at få kreditten hævet. Taler med en mand der er virkelig imødekommende og vi har en lang snak hvor han spørger ind til mit firma. Han er forstående og foreslår at kreditten hæves til 20.000. Det er jo mere end nok men det er fint med mig, vi bruger jo det vi bruger. Vores forbrug har længe lagt på små 100.000 om året. 2 dage efter får jeg så en mail fra Henrik Madsen som er kreditchef. Ha skriver at hvis jeg vil beholde kreditten på de 10.000 skal jeg indbetale 25.000 som sikkerhed for fremtidig kredit ?? Jeg tænkte "der er selvfølgelig sket en fejl" og svarer ham med et spørgsmål om at han er seriøs med mailen! Der får jeg straks en mail tilbage med det lange og uddybende svar: Ja det er desværre korrekt! Hvad i alverden ?? over et årti uden endda at have fået de store rabatter og så bliver man smidt ud af klubben ?? Nu er det jo bare at gå over på den anden side af gaden og få et andet kort så det er ikke problemet. Men hvis sådan en klaphat smider alle kunder ud der bruger under 100k om året så håber jeg da han får 5 kolde tær i måsen. Sikken da en kundeservice! Fy for søren da!

Réponse de Shellservice
Man kan ikke hente pakker efter kl 21 på tanken i lyngby selv om de har åbent til kl 22 og ekspedienten var flabet. Super dårlig service!!

Réponse de Shellservice
Jeg var i aftes på Shell tanken, Hornbækvej 449, Tikøb og havde 55 km tilbage i tanken, men ville lige tanke op…mens jeg tankede stod jeg og så ned i min tlf..da tankningen var færdig havde jeg tanket 51 l trods det at min tank kun kan rumme 45 l ..det er en Seat Ibiza fra 2015..så ???? og kan ikke få fat i Shell ..Mega øv..så pas på den tankstation
Ser svar fra Shell, vi vasker sig..jeg har haft den bil i 11 år og ved hvad den kan indeholde..det er mit mønster at kører næsten tom og så tanke fuldt op, jeg tjekker tit hvor langt den kører pr l
Mega dårlig service!!!!!

hej
jeg var på tankstationen i ringkøbing, hvor jeg skulle aflevere en pakke. men hende bag disken virkede meget sur, og da jeg ville aflevere min pakke og oplyse hvem den skulle sendet med, blev pakken REVET ud af hænderne på mig. hun skannede den ikke ind eller noget, hun sagde bare god dag mens hun gik væk. jeg gik i panik og endte med at gå og heldighvis var koden på pakken den rigtige ellers ville den måske ikke komme til modtager. jeg syntes virkelig i skal få styr på jeres medarbejder, da jeg havde en virkelig dårlig oplevelse. fremover ungår jeg at sende til jer da jeg ikke ønsker samme situation igen. ps det skedte den 22/4 2026.

Réponse de Shellservice
Jeg kan slet ikke som i slet ikke forstå at man ansætter medarbejdere i servicebranchen når de ikke aner en dyt om at være serviceminded.
Natascha, som påstår hun er souschef, må simpelthen ikke sælge morgenbrød med ost efter kl. 11. Hverken dem som står på hylden og er smurt klar, fordi hun mener de skal UD, eller hvis man beder om en ny bolle smurt. Det værste er, inden man overhovedet får en forklaring, når man så spørger om hun kan sælge en bolle med ost, så siger hun direkte “Det kan jeg ikke” mens hun kaster et vredt blik på en. Måske du skulle lære at være lidt mere professionel i din løgn?
Har I hørt om værre kundeservice? En medarbejder som personligt ikke gider sælge noget og finder undskyldninger? Første gang var hendes brød frosne, anden gang var hendes smør frost - så kunne hun ikke smøre en ny bolle.
Og så bliver hun passiv aggressiv og går total i angrebs-mode i sin tone. Over for mig som er en KUNDE.
Tænk over hvem I ansætter.

Réponse de Shellservice
Hvordan kan man fra shells side acceptere at man har en daglig leder,der åbenbart synes det er fint med at personalet er ubehøvlet og alt andet end kunde og serviceminded. Det drejer sig om Shell Ringstedgade Næstved, hvor personalet er direkte nedladende og hånlige mod kunderne dette er oplevet mere end mange gange os mens lederen har været til stede,og når man påpeger det kommer den samme nedladenhed som servicemedarbejderne har.jeg bruger omkring 8000kr månedligt på jeres.stationer og synes godt man kan forlange god opførsel og kundeservice.

Réponse de Shellservice
Jeg besøgte for nylig 09.04.2026 kl. 12:46 en tankstation i Værløse og havde en meget dårlig oplevelse. Personalet nægtede at give toilet-nøglen til kunder, selv når man benyttede deres service.
Derudover var personalets opførsel meget uprofessionel og uhøflig. Måden, de talte til kunderne på, var respektløs, og der var ingen vilje til at yde god kundeservice.
Denne slags behandling er helt uacceptabel. Man forventer som minimum almindelig respekt som kunde. Jeg håber, at ledelsen tager dette alvorligt og forbedrer både service og personalets opførsel.

Shell , Kastrupvej .
Jeg har tidligere anmeldt dette sted , og ikke været imponeret .
Men det er nu ændret. Der er kommet et personale der er flinke og service minded .
Især en er rigtig behagelig . Han har et solsikke badge , men kender ikke hans navn . Jeg er altid glad når det er ham der ekspederer mig . God ekspedition og hyggelig lige at få en snak .
Hilsen mig der altid køber is .