AGF er danske mestre på banen, men deres fanshop drives som en amatørklub i de lavere rækker. Bestilte Mesterskabs trøjer og halstørklæde i begyndelsen af maj. Pengene blev trukket efter få dage,... Voir plus
Bestilte en mesterskabsstrøje tilbage i maj. Henvendte mig til AGF fanshop i slut juli, da jeg stadigvæk intet havde hørt på min trøjeordre omkring leveringen. Medarbejderen oplyser at den er i en spe... Voir plus
Burde være nul stjerner Bestilte AGF Mesterskabs trøje den 11 maj nu 8 uger efter har man forsat ikke modtaget mails om man kan hente varen i Fanshop men de er derimod gode til sende mails med dårlig... Voir plus
Jeg stod og havde fået en GF trøje i fødselsdagsgave som desværre ikke passede, og desværre heller ikke havde legenden Gift Links på ryggen. Eftersom gaven var købt for længere tid siden, så var den u... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
AGF Fanshops officielle Trustpilot. Denne profil vurdere udelukkende AGF Fanshop, med henblik på din oplevelse ved køb af AGF Merchandise, og ikke billetsalget.
Stadion Allé 70, 8000, Aarhus, Danemark
- fanshop@agf-as.dk
- shop.agf.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 25 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Hurtig og god service.
Super go’ service!
hurtig og fin betjening
Fin service, men
Fin service, men det går for langsomt, med at få pakket varerne, og få dem klar til levering.
Købte en AGF hjemmebane t-shirt med…
Købte en AGF hjemmebane t-shirt med tryk bagpå i Januar i år (fødselsdagsgave til min søn) her efter få vaske er forbogstavet totalt skallet af og krakket, resten af navnet fejler intet. Jeg skriver til kundeservice og får bare tilbage at sådan er det med tryk når det bliver brugt (vi har indtil flere trøjer med tryk, som er flere år gamle UDEN krak) Han anbefaler jeg kan stryge med bagepapir over bogstavet, for at forhindre at det krakker yderligere… Jeg skal da så absolut ikke stryge på en helt ny nylonen trøje 🙄 intet tilbud om at reparerer trykket, give pengene tilbage eller tilbyde en ny, som der ellers så fint står på deres hjemmeside under reklamation.
Har intet hørt fra min sidste mail, men håber da de kommer ind i kampen og følger reklamationsloven!
Bestilte nogle varer d 23/2
Bestilte nogle varer d 23/2, der kom hurtigt en bekræftelse og link videre til fragtfirma, betalingen blev trukket. Men pakken kom ingen steder, og først efter 2 mails til dem, blevet pakken afsendt, og leveret d 2/3
Lang leveringstid
Jeg har ikke modtaget min bestilling over en uge efter, selvom der står 1-3 dages levering.
Da jeg kiggede hos Postnord efter seks dage, stod den til stadig at være hos AGF-shoppen. Det er virkelig udfordrende når man køber en gave en uge før den skal gives og forventer 1-3 dage
Hjælpsomt,venligt og kompetent personale
Hurtigt svar på mit spørgsmål og er…
Hurtigt svar på mit spørgsmål og er allerede pakket og på vej til mig tak for det 🤗

Ingen hjælp fra kundeservice
Hvis du vil havde stjålet dine penge og ikke modtage din vare så køb blot fra deres hjemmeside. Kundeservice vil skide dig et stykke.