2,5

Bas

Aucune trace de demande d’avis

2,5

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Bestelling gedaan van 2 polo´s echter…

Bestelling gedaan van 2 polo´s echter nooit geleverd. Shopulair zegt van wel daar er getekend is? Heb nooit iets getekend. Verwijzen me door naar koerier en deze is niet thuis, meerdere malen gemaild echter geen respons. En nu verwacht Shopulair dat ik moet betalen?

15 juillet 2025

Zelfs 1 ster is nog teveel

Zelfs 1 ster is nog teveel. Polo's Hugo Boss zo nep chinees als het maar is. Te klein en zelfs geen moeite voor het label. Bij 1 polo zelfs een uitgeknipt label. Niet reageren op mail.
Dit ga Ik melden bij de Consumentenbond

2 juillet 2025

Polo's besteld

Polo's besteld. Bleken te klein te zijn en viel bovendien tegen. Voor terugsturen moest ern mail gestuurd worden. Polo's konden op eigen kosten retour gezonden worden (naar China!). Mocht ook polo's behouden; zou dan 10% van het aankoopbedrag teruggestort krijgen. Ben hier niet mee akkoord gegaan. Later werd er 20% geboden. Ook hiermee niet akkoord gegaan. Bod werd nogmaals verhoogd naar 30%. Dit begint op koehandel te lijken, maar ben hier ook niet mee akkoord gegaan. Laten ze de 30% van het aankoopbedrag maar aan een goed doel schenken ( gaan ze toch niet doen). Al met al totaal geen vertrouwen meer in deze webwinkel. Dit was eens maar nooit weer.

30 juin 2025

Adverteren met polos van Hugo boss op…

Adverteren met polos van Hugo boss op de foto.
Ze sturen my boss.
Wat een neppe site nooit maar dan ook nooit dat ik daar iets koop.
Mensen wees gewaarschuwd foto's zijn niet vergelijkbaar met wat je krijgt
Moest 1 ster geven maar dat is nog teveel

21 juin 2025

Aanrader voor iedereen!

Super goede service en unieke producten, klantenservice altijd bereikbaar en de levertijd was snel. Aanrader voor iedereen ik kom zeker terug!

9 février 2025

Top spullen en gratis verzending.

Ik begrijp de slechte reviews niet. Mijn man en ik hebben beide apart besteld omdat eerste bestelling ons heel erg beviel. Alles is top verlopen. Mooie prijzen. Gratis verzending en klantenservice reageert echt 24/7 op je vraag. Bedankt. Janneke en Damian uit Haarlem.

29 décembre 2024

Oplichting!

Helaas ook ingetrapt, bestelling is niet geleverd. Dit is gewoon een oplichting website, trap er niet in!
Lesje geleerd, als iets te mooi is om waar te zijn, is het dat ook!
Wees gewaarschuwd!

22 novembre 2024

Zeer slecht meer oplichting

Truien besteld maar leken nog niet eens op de afbeelding. Echt slechte kwaliteit werkelijk troep. Terugsturen dachten we…. Maar dan moet je naar China doen! Kost €25 euro of meer!!! Super slechte kwaliteit. Op hun site valse reviews van trustpilot. Echt geen aanrader meer oplichting

15 novembre 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit