Is oké Koop vaak via showroom soms duurt de levering wat lang omdat je moet wachten tot de actie is afgelopen maar het lijkt al wel wat sneller te gaan Terugbetaling duurt ook wat langer maar dat... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Voor 3780 euro tuinmeubels besteld. Deze konden niet op de afgesproken datum geleverd worden, waardoor dit niet uitkwam met de renovatie van mijn eigendom. De bestelling geannuleerd nog voor ze uit... Voir plus
I have placed orders for more then 10 years now from this site, and never had any problems . Also not for returns. They supply quality products at reduced prices and clearly indicate delivery times. S... Voir plus
Ik ben het spuugzat! Wij zijn een goedbetalende klant van showroomprive, en bijna elke keer worden we teleurgesteld. Er word bijna altijd iets anders op gestuurd dan besteld. Gisteren kreeg ik i... Voir plus
Showroomprive biedt haar leden online sales met hoge kortingen. Je krijgt toegang tot onze sales door je gratis in te schrijven op onze website. Op deze manier krijg je toegang tot meer dan 35 sales van grote merken per week: kleding (broeken, truien, jassen, t-shirts, jurkjes), mode accessoires (zonnebrillen, stropdassen, horloges, sieraden), lederwaren (handtassen, portemonnees, etc.), cosmetica, lingerie, speelgoed en kleding voor kinderen, decoratie en woningtextiel en nog vele andere producten! Brandinvites.nl/Showroomprive.be, de beste sales outlet op internet.
ZA La Montjoie - 1 impasse du pilier, 93210, La Plaine Saint-Denis, France
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Tot nu toe helemaal geen probleem met Showroomprive. Wel eens wat gekregen wat niet goed was. Gewoon gebeld met ze en werd netjes opgelost. Kon het terugsturen, kreeg me retour kosten terug en mijn geld werd gewoon op me rekening terug gestort. Niks mis mee met de service en je kan ze gewoon bellen. Meerdere bestellingen gedaan en altijd geleverd zoals aangegeven. Ook track en trace werkte. Kan niet beoordelen of het nep of echt is maar denk als je zolang zoveel nep producten zou verkopen hadden ze je allang uit de lucht gehaald dus ik ga ervan uit dat het echt is! En ja als je echt zeker wilt zijn koop je toch gewoon nieuw en tegen laatste mode in de winkel. Maar dat betaal je dan ook gewoon. En als je dan een klacht hebt moet je je maar afvragen of je wel goed wordt behandeld. Ik blijf bij Showroomprive.
Verkopen van namaak horloges. Horloges zijn afkomstig uit china waar gewoon een naam wordt opgeplakt. Je kan meestal ook maar een enkele site van het merk vinden.
Je krijg je amper te bereiken, en als ze reageren na 3 dagen is de deal al afgelopen fijn showroomprive. Als jullie nou eens wat meer klant gericht werken zouden jullie top zijn maar nu helaas een flop.
Ik heb al verschillende keren iets besteld bij showroomprive en tot op heden nog geen enkel probleem gehad . : Bestellingen op tijd geleverd , had ik een vraag werd die dezellfde dag nog beantwoordt .leveringen duren soms wel lang maar dat staat er ook bij . Moet nu iets terugsturen dus dat is even afwachten . Zou via de post moeten gaan en dat vind ik ook wel redelijk duur . Maar voor de rest prima webshop !
I am the client for more than 4 years, I cannot complain for service, but recently the time you have to wait for delivery is longer than 1 month! After I receive my package I don't have anymore fun...
The worst is that recently they cancel some percentage of my purchase (they could not deliver, who knows the reason?) but they sent the rest of products, without my permission!! So I have paid 4 Euro for delivey of goods for 6 Euro i.e. No thanks... No more risk.
Also the quality of products and brands are going down....
It's a pity.
Het is niet meer van deze tijd om zulke hoge verzend- EN retourkosten te berekenen voor artikelen die waarschijnlijk eerder door slechte pasvormen, slechte kwaliteit niet regulier verkocht konden worden. Laarzen van de goede maat waar je met geen mogelijkheid in kunt komen, flut materialen voor (op de foto) prachtige jurken, veel te klein uitvallende maten. Laat je niet verleiden hier iets te bestellen, het moet zeker tegen hoge kosten voor jou retour.
Nog geen ster waardig! Bestel nooit via deze site! Ten eerste het gaat om tweede rangsgoederen, lijkt wel namaak allemaal, maten die niet kloppen etc... als je dan wat terugstuurt, krijg je je geld niet terug... heb 2 maal wat teruggestuurd, na tientallen emails (verspreid over 2 jaar), nooit iets gezien of zelfs respons gekregen.. puur bedrog
Bij mn eerste bestelling had ik een armbandje besteld, maar hier waren er namelijk al diamantjes uitgevallen. Nu had ik een paar schoenen besteld, maar die waren een heel ander kleur!! Ik ben absoluut niet tevreden!
Al 2 verschillende bestellingen achter elkaar niet ontvangen. En dan moeten ze nog een onderzoek van 15 dagen doen om het pakket te traceren... Ik ben bang dat ook de derde (e laatste) bestelling niet wordt geleverd... Raar dat alle bestellingen inneens kwijt zijn...
In ieder geval, geen bestelling meer doen, want het neemt al bijna 2 maanden voordat het wordt opgestuurd, en dan zijn de bestellingen kwijt!!!
Alles is goed geleverd.niet super snel maar dat weet je (staat aangegeven). Verder goede prijzen en goed aanbod. Tot nu toe 2 keer wat besteld en gekregen
Krijg geen antwoord op de vraag of ik mijn pakketje of geld krijg! Heb meerdere berichten gestuurd maar het wordt genegeerd. Ben bang dat ik mijn geld kwijt ben.

Réponse de Showroomprive.nl
Ge stort geld en krijgt geheel iets anders
Ze beloven u een waardebon maar tot hiertoe niets gezien
Mailen mailen en nog eens mailen...geen reactie
Het zijn eerste klasse bedriegers en ik hoop dat ze ooit ferm tegen de lamp lopen
Ik begrijp niet dat justitie niets begint tegen deze bandieten
Hoeveel slachtoffers moeten er vallen????

Réponse de Showroomprive.nl
Vandaag gebeld naar Showroomprivé om te weten wanneer onze 2 bijzettafeltjes nu geleverd zullen worden. Besteld en al betaald op 31-10-2016: € 131,90 - waarvan € 33,90 bezorgkosten! Nu lees ik bij de 'voortgang van mijn bestelling' dat er geen bestelling in behandeling is en dat er wél een 'afgehandelde' bestelling zou zijn!!! Bovendien staat er zelfs een datum van levering gemeld, nl. 02-11-2016 (het zou trouwens ook geleverd worden vóór 08-11-2016). Maar we hebben NOOIT iets ontvangen! Straffe koffie: zoiets hebben we nog nooit meegemaakt! Antwoord aan de telefoon (hij was wel vrij beleefd, maar erg vaag): ze gaan ons pakket traceren, want waarschijnlijk is het nog bij de bezorgdienst (die dan ook nog zó veel kost, nota bene). En als het er niet is, gaan ze ons terugbetalen. Als ik hier al die negatieve commentaren lees, wordt dat dus afwachten ... en krijgen we een donker vermoeden dat ook wij bij de gedupeerden horen!!! Ik merk ook dat Showroomprivé al geruime tijd géén antwoord meer geeft op de commentaren.
Dus, beste 'showroomprivé', bij deze verwittigen we jullie: wij zijn via onze Gold Mastercard verzekerd tegen wanpraktijken en oplichterij via het internet. Maar natuurlijk gaan de juristen van Mastercard dan ook achter jullie aan en die zullen niet mals zijn! Wij trouwens ook als het nodig moest blijken, nl. via onze advocaat, want zulke praktijken pikken wij echt niet! We raden jullie dus aan dit zogenaamde 'misverstand' héél snel op te lossen! En tussen haakjes: als er niets geleverd wordt, willen wij uiteraard óók onze hoge verzendkosten terugbetaald krijgen!!!
P.S.: Net onze mail gecheckt, en ... ja hoor, een mail ontvangen van Showroomprivé, ondanks hun belofte aan de telefoon dat ze ons morgen (!!!) zouden terugbellen. Ze hebben zogezegd aan de post (?) gevraagd het verder te onderzoeken, en dit 'onderzoek' om ons pakket op te sporen, zou maximaal 2 weken (!) duren. Na deze termijn zouden we dan een e-mail krijgen. Waarom duurt dit zo lang??? En bij 'mijn showroomprivé' staat nog altijd dat de bestelling afgehandeld is!
We zullen eens een lief antwoord sturen en alvast de verzekering van onze creditcard op de hoogte stellen!

Réponse de Showroomprive.nl
Dit is niet normaal probeer al een aantal dagen contact te krijgen met klantenservice. Dit kan alleen via mail maar krijg totaal geen reactie.
En dit probeer ik omdat er een pakketje voor de 25e van november bezorgd zou worden, en als ik bij mijn bestellingen kijk staat dat er ook nog steeds, alleen is het nu 1 dec en heb ik tot op heden nog niks ontvangen of vernomen van showroomprive. Heel slechte zaak. Maar betalen kan wel meteen. Wat een slechte webshop. P.s. De bestelling was voor sinterklaas cadeau 2016 maar dat zal wel 2017 worden als ik uberhaupt nog wel wat van showroomprive zal horen. Nooooooiiiiiiittttttt meer bestel ik hier wat.
Afz. Danny
KLACHT Afgelopen Dinsdag heb ik een bankje ( met daaronder 3 lades ) ontvangen.
Dit bankje kwam zéér beschadigd aan en zat in een schamele bepakking zonder enige bescherming,op een paar flinterdunne piepschuim hoekjes na waarvan er ook nog eens 3 gebroken waren.
Dit bankje zou €299.00 gekost hebben voor €141.00.
Bankje 3 Laden - Wit en Naturel PU : 141,00 € Maat : Een maat Aantal : 1 141,00 € 299,00 Bij Showroomprive. Tegelijkertijd is er een ander pakje nooit aangekomen. Hiervoor krijg ik restitutie.
Nu is dit mijn probleem: omdat het om een meubelstuk en niet een paar gympen ben ik niet in staat deze bij een Kialapunt of Post NL afgeven omdat ik alleen maar een Scootmobiel met een klein mandje heb. Bij mijn 5e vraag, of dit niet thuis opgehaald kan is nooit op geantwoord Ze doen daar net alsof ze gek zijn. Al jaren bestel ik bij S.r.P maar ze verkopen steeds meer rommel. Ik heb al wat gevechten geleverd met dit bedrijf.
PRODUCT DETAILS 79749518 146,95 € Bankje 3 Laden - Wit en Naturel PU : 141,00 € Maat : Een maat Aantal : 1 141,00 € 299,00 € Artikel kapot
GEWENSTE OPLOSSING: Ik zou willen dat er meer rekening wordt gehouden met mensen met een handicap of chronische aandoening. Antwoord geven op mijn vraag en een mogelijke oplossing bespreekbaar maken. Pakket moet dus (gratis) opgehaald worden, het gaat tenslotte om een meubelstuk en niet om een paar gympen.
Zij hebben daar 2 telefoonnummers van mij en mijn e-mail adres is natuurlijk ook bekent. Bel me, ik bijt niet.
Ook wil ik restitutie van mijn verzendkosten, ik ga niet betalen voor een stuk wrakhout.
Vervolgens mag Showroomprive mij uit hun adressenbestand halen want ik kan net zo goed naar een kringloopwinkel gaan.
PRIVÉ: Heel jammer dat deze webwinkel zo achteruit is gegaan. Ieder bedrijf kan zich zomaar inschrijven en naar mijn mening worden er geen kwaliteitseisen gesteld. Laat ik nu eens bij Chic'Orange 79749518 blijven. Ik heb zoveel foto's gemaakt van de beschadigingen dat ik er op een gegeven moment maar mee gesopt ben omdat ik steeds meer dingen tegenkwam wat niet alleen met beschadigingen te maken hebben. Bv. Scheefstand, niet afgewerkt, onderzijde smaller dan de bovenzijde, waardoor men met een centimeter verschil een stukje hout tekort kwam. Ach laat maar zitten, zullen ze gedacht hebben "En dan voor dié prijs" Spijkers in plaats van schroeven. Ik had al meteen een zijkantje in mijn handen en de dunne spijkers (4) zaten scheef en staken meteen tegen het kussen. Dit bankje was wel precies wat ik zocht. Gaat u zich ook niet afvragen: Wat is dit voor een bedrijf!? wat op onze site adverteert? Tegelijkertijd had ik ook nog babykleertjes voor mijn kleindochter besteld, Pakje is nooit aangekomen. Het is inmiddels wel getraceerd en krijg ik mijn geld terug. Hmm, ook mijn verzendkosten misschien ??? Dat zal niet en op deze manier ben ik door jullie al heel wat geld kwijt geraakt.
Soms kreeg ik dan € 10.00 korting maar nooit zonder restrictie. Dan moest ik weer boven een bedrag van €40.00 bestellen. Zeer uitgekookt, ik heb dan ook bijna nooit van mijn Kortingscode gebruik kunnen maken . Jammer. Deze webwinkel is al heel lang niet meer wat het geweest is. Ik stop met Showroomprive , jullie hebben mij al meer gekost dan mij lief is en ik ben echt niet de enige. Ik ga iedereen die ik naar jullie geleid heb, waarschuwen voor dit beleid, dit is niet normaal meer. Laat dit Franse bedrijf maar lekker in Frankrijk blijven. Ik ben nu echt heel boos op jullie non klantenservice. Gewoon geen gehoor geven op een specifieke vraag. Schandalig !!!
Nog een kleine reactie voor klachten kompas: neem de 18 klachten die er zijn aub serieus.
Lees positieve berichten maar mijn ervaring is dramatisch, je ziet dat de positieve ervaringen slechte vertalingen uit het frans zijn. Dus er wordt hier ook nog gesjoemeld met de reacties.
Schande, dit soort bedrijven zouden verboden moeten worden.
Al meerdere keren meegemaakt dat bestelde artikelen in eens niet meer geleverd kunnen worden. De eerste keer denk je nog van ok, maar een tweede en volgende keer begint het te irriteren. Ze presteren het zelfs om zogenaamd drie dozen aan te melden bij de vervoerder waarvan er dan een blijkt nooit te zijn aangemeld en die doos vervolgens uiteraard spoorloos verdwijnt. Een onderzoek naar de doos duurt vervolgens ook nog eens 14 dagen en nee dat wist ik al van te voren, de doos is niet gevonden. Denk diefstal uit eigen magazijn, anders kan ik het niet verklaren. Weer niet alle spullen geleverd. Als je iets terug stuurt duurt het twee weken om in het magazijn te komen en nog enkele dagen later voordat je, je geld terug krijgt. De kosten voor terugsturen en bezorgen zijn ook niet misselijk namelijk € 4,95. Als je contact zoekt reageren ze netjes binnen een dag zoals belooft en proberen ze het voorval met een cadeaubon af te doen. Maar de bestelde goederen heb ik niet gekregen. Absoluut geen aanbeveling.
Nu al enkele malen problemen gehad met showroomprive. Je mailtjes worden laat beantwoord en het antwoord is standaard en heeft nauwelijks iets te maken met de vraag. Het weerhoudt mij ervan nog eens hier te bestellen! Slechte service
als je een probleem hebt met een goedkoop artikel krijg je direct iemand aan de lijn. problemen met een duur artikel en je krijgt plots niemand meer te pakken. Niet via mail en niet via telefoon.
Altijd zelfde liedje, je mail wordt behandeld... en daar blijft het dan bij!
telefonisch: 2 minuten wachttijd; je wacht en na 6 min zeggen ze dank u voor het bellen en wordt de lijn verbroken.
Verschrikkelijk, zeker als het om een item gaat van meer dan €150.
Dan krijg je een naar gevoel bij die hele handel.
Bij het invullen van dergelijk contactformulier krijgt u netjes een auto reply: "ons team zal binnen de 2 werkdagen reageren". Tot 2x toe voor zelfde probleem dergelijk formulier ingevuld zonder reactie. Dan maar telefonisch contact opnemen: "we schatten de wachttijd op minder dan 2 minuten", na 5 min de melding: "al onze medewerkers zijn aan de lijn, gelieve terug te bellen, dank voor het vertrouwen", waarna botweg de verbinding wordt verbroken. Dit tot 3x toe... Hoe je hen dan wel kan bereiken, blijft voor mij een vraagteken. Een online shop die niet te bereiken is, is voor mij synoniem met onbetrouwbaar.
En savoir plus sur les différents types d'avis.