Silknord Avis

Bas

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Wrong color received

Wrong color received. Three weeks of shipping🙄.
Silknord seemed to be a Nordic site, but it is shipped from CHINA. So no chance in hell for returning your goods for a change of color.
Simply not a company I would recommend to do business with.

28 août 2025

Poor quality and difficult return

Product in very poor quality. Return difficult due to expensive freight return to China. The company seems to be aware of this and I was offered a percentage refund instead of return.

27 août 2025
Logo de Silknord

Réponse de Silknord

Kære Gurli,

Vi beklager, at du endnu ikke har modtaget din ordre. På grund af stor travlhed har der desværre været en forsinkelse. Derudover bliver dine sko håndlavet pr. ordre, hvilket kræver lidt ekstra tid.

Vi ønsker naturligvis at hjælpe alle vores kunder på bedst mulige måde og synes, det er meget ærgerligt, at det har givet dig denne ulejlighed. Endnu en gang undskyld for dette.

Hvis der er noget, vi kan gøre for dig, så sig endelig til – vi står altid klar til at hjælpe. 💛

Bedste hilsner,
SilkNord

Har d.5.8.25 bestilt og betalt for…

Har d.5.8.25 bestilt og betalt for vare. Siden har jeg ikke hørt fra Dem. Jeg sendt en mail til Dem men intet hørt.
En stor undskyldning til Silkenord .
Jeg har set i min spam og jeg har fået en del mails.
Efter mit indlæg fik jeg hurtigt svar om at der muligvis var noget i min spam - SÅ UNSKYLD

19 août 2025
Logo de Silknord

Réponse de Silknord

Hej Niels,

Tak for din besked. Vi vil gerne informere dig om, at vi allerede den 12-08 sendte dig en e-mail som svar på din tidligere henvendelse.

Som vi nævnte dengang, kan du nemt følge status på din ordre via vores hjemmeside med track & trace. Derudover har vi også sendt både ordrebekræftelsen og track & trace-linket til dig på mail.

Vi har ikke hørt mere fra dig siden. Hvis du ikke har set vores mails, kan du evt. tjekke din spam/uønsket mappe.

Sig endelig til, hvis du har yderligere spørgsmål – vi hjælper dig gerne videre.

Bedste hilsner,
SilkNord

Jeg vil aldrig handle ved dem igen og…

Jeg vil aldrig handle ved dem igen og anbefaler ingen at gøre det, kjolerne er dårlig kvalitet, farverne stemmer ikke ens med billederne.
Og det er ikke muligt at sende varerne retur og få fuld beløb tilbage

30 juillet 2025

plattenslager firma sælger kopivarer…

plattenslager firma sælger kopivarer varen er ikke størrelses relevant xxl svaret til m og er 10-20 cm forkort (t Shirt) typisk kina varer ingen information om kvalitet af varen kunne der give minusstjerne ville jeg gøre det

4 août 2025

Handel ikke her

Handel ikke her, Kina varer, via Hollandsk firma. Se også søsterselskaberne nordhavn-cooenhagen.dk og andersencompany.dk og deres anmeldelser.

26 juillet 2025