Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Der har været fuld opmærksomhed på kunder hele vejen, super service og support og Jeg vil absolut bruge Sim Performance igen, samt anbefale dem til andre. Tak til Luke Mvh A Graef

Noté 5 sur 5 étoiles

Ekstrem god oplevelse. Nogle få ting gik galt under ordren, men Mikkel var altid fleksibel og klar til at hjælpe alle dage i ugen. Og meget hurtig levering. Vil 100% købe derfra igen

Noté 2 sur 5 étoiles

Når man bestiller en pakke med en forholdsvis høj pris forventer man også en hvis form for information omkring levering. Jeg modtog ingen information omkring hvornår pakken blev leveret eller hvo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Utroligt god support under hele forløbet, og den fortsætter endda udover dette, i det Sim Performance også står til rådighed i stor stil ved montage og opsætning. Levering skete inden for få dage e... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Noté 5 sur 5 étoiles

Mikkel yder simpelhen den ypperste…

Mikkel yder simpelhen den ypperste service, som står i hans magt, det er satme go stil.. Tak for det...

2 mai 2021

Hej Bjørn.

Tak for din pæne anmeldelse!
Vi er glad for at vi kunne komme til undsætning! ;-)

Nyd dit fede setup.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte et RCC sæde her...

Jeg købte et RCC sæde her i oktober 2020. Jeg var rigtig glad for det indtil det desværre gik i stykker. Mikkel var rigtig behjælpelig og rykkede på fabrikanten så jeg til sidst kunne få beløbet refunderet.
Super god service, og vil helt sikkert købe her igen hvis jeg mangler noget til min simulator.

27 avril 2021

Hej Bjørn.

Mange tak for din fine anmeldelse.
Det var godt at vi fandt en løsning på det, desværre, defekte sæde.

Vi håber vi kan hjælpe dig med et andet sæde i fremtiden :-)

- Mikkel, Sim-performance

Noté 4 sur 5 étoiles

Rigtig flink og god service

Rigtig flink og god service, fik et pr enkle ting der ikke var ifølge ordren, men det blev løst lynhurtigt og havde de rigtige stumper dagen efter!

23 avril 2021

Hej.

Jeg kan desværre ikke finde nogen ydeligere historik på din ordre ud fra de oplysninger jeg har her.

Umiddelbart lyder det som om du har været tilfreds med din oplevelse hos os, trods en misforståelse i enkelte varer.

Vi håber at vi kan score 5/5 stjerner næste gang! :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering. Meget behjælpelige ift. vejledning og hjælp til hvilket grej, der ville passe bedst til specifikt mig. Alt i alt en god oplevelse. Ikke sidste gang jeg handler her!

22 avril 2021

Réponse de Sim-performance

Tak for den pæne anmeldelse! :-)
Håber vi snart skal lave et konge setup til dig

God service:)

God service, kort leveringstid og meget behjælpelig hvis udstyret driller.

10 avril 2021

Hej Mads.

Mange tak for din fine anmeldelse.
Godt vi fik sædeskinnerne til at spille :-) !!!

Mikkel - Sim-performance

Super god service…

Super god service og kommunikation igennem hele forløbet. Bestilte en Rig, som kom fra fjernlager i Holland og pga. Af travlhed på lige dette produkt, gik der lidt længere tid en forventet, men fik en gave som kompensation. En måned senere bestilte jeg et sæde, som igen kom fra fjernlager i Holland, og det kom 3 dage efter som lovet.

Så helt igennem godt tilfreds med handle med Sim-Performance.

26 mars 2021

Hej Toke.

Mange tak for din super pæne anmeldelse.
Den er vi glade for.

Og super fedt at du oplevede hvor hurtigt det også kan gå, når der ikke er travlhed ved leverandøren :-)!

- Mikkel / Sim-performance

Noté 5 sur 5 étoiles

God support, flot udstyr, skarpe priser.

Levering skete inden for få dage efter bestilling på trods af dele blev sendt fra hovedlager.
Kan klart anbefales.

22 mars 2021

Hej Søren.

Mange tak for din super fine anmeldelse! Den er vi meget glade for :o)!
Håber du bliver glad for din nye simulator :-)

Mega god service!!

Mega god service af Mikkel!! Og mega fede produkter. Kan klart anbefales!

16 mars 2021

Hej Markus.

Mange tak! Vi er glade for at du kan lide produkterne, og servicen :-)

Super god service

Super god service. Og ikke mindst gode produkter 💥

12 mars 2021

Hej Uno.

Mange tak for den fine anmeldelse :-) - jeg håber du giver noget Digitalt baghjul!

Glem alle andre steder

Glem alle andre steder! Sim-Performance er stedet du skal købe dit setup eller hvis du lige mangler lidt!

Jeg ventede lidt på mit sæde pga TNT men blev holdt opdateret hele tiden og der var hjælp med det samme hvis jeg havde spørgsmål! Sim-Perfor ved hvad de snakker om og yder en ekstraordinær service

Service 10/10

Jeg køber kun hos Sim-performance i fremtiden 👍

12 mars 2021

Hej Daniel.

Mange tak for den fine anmeldelse. Håber du er super glad for sættet, trods ventetiden på sædet.

God Service

Rart med en netbutik som man kan kontakte og få hjælp og samtidig ved hvad de snakker om. De gjorde alt hvad de kunne for at få mit sæde hjem hurtigst muligt. Jeg blev hold opdateret hele tiden. Bestemt første sted jeg kikke næste gang.

9 mars 2021

Hej Lars.

Jeg er glad for at høre at sædet ramte plet, og at du var tilfreds med processen.
Vi håber at vi får lov at hjælpe en anden gang :-)

Kvalitet og god service

Virkelig gode kvalitets produkter og ikke mindst god service. Afhentede selv mine varer samme dag som jeg bestilte dem, som var en søndag. Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Sim-Performance.

19 février 2021

Hej Peter.

Super dejligt at du er glad for sættet og ikke mindst servicen.
Vi står altid klar til at hjælpe! :-)

Fantastisk og hurtig service

Kæmpe fornøjelse at handle med Sim-performance de tager sig tid til sine kunder og benytter tid og energi på at lytte til ens tanker ideer og hjælpe dig med at få lige netop det setup man ønsker.

Kan klart anbefale alle andre at købe gennem Sim-performance

19 février 2021

Hej Martin.

Jeg er glad for at vi fandt det helt rigtige sæt til dig.
Det er vist også blevet et sæt de fleste kan misunde sig på! :-)

Altid god service

Har handlet med Mikkel flere gange, og altid fået en fremragende service. Super god kommunkation, og løbende information.

17 février 2021

Hej Joakim.

Mange tak for den fine anmeldelse. Jeg håber du er glad for dit skærmstativ + diverse! :-)

Ingen bøvl.

God service. Hurtig levering. Gode produkter.

Efter et hurtigt skriv med Mikkel, fandt vi hurtigt frem til hvad jeg skulle bruge. Derefter gik der ikke længe før jeg havde modtaget det hele.

12 février 2021

Hej Mick.

Mange tak for din pæne anmeldelse.
Jeg håber du nyder dit mega fede sæt! :-)

God Hjælp fra Mikkel, da jeg skulle starte op med Sim Racing

2 février 2021

Hej Dennis.

Mange tak for den fine anmeldelse.
Jeg håber du er glad for din nye rig :-)

Hurtig levering.

Købte et par handsker som lever op til min kvalitet.
Hurtig levering efter handel.

Hej Kim.

Mange tak for din fine anmeldelse.
Jeg håber at du nyder handskerne endnu!

Mikkel - Sim-performance

Noté 5 sur 5 étoiles

God service, kan klart anbefale. fik mit sæde 1 dag efter jeg købte det.

Hej Lasse.

Mange tak for din anmeldelse.
Du er altid velkommen :-)

Fantastisk service!

Har bla. købt et helt rig igennem Sim-Performance og der bliver ydet fantastisk service til en fantastisk pris.

Hej Emil.

Jeg er glad for du er tilfreds med din P1-X - sindssygt fedt setup vi fik fundet frem til dig :-)

Altid en god oplevelse.

Jeg har handlet flere småting ved Sim-performance som eksempelvis et sæde, handsker og tilbehør hertil. Altid en god oplevelse og super service!

Hej Martin.

Mange tak for anmeldelsen!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus