Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt og hurtigt at købe hos Simone Foerster. Glæder mig til at give gaven til modtageren. Tasken ser så fin ud og har tidligere givet en magen til væk. Den bliver brugt flittigt på 4 år.

Noté 5 sur 5 étoiles

Flotte flagranker til begge mine drenge. Rigtig god kundeservice fra Simone med at hjælpe mig med den ene flagranke så der var lige mange flag på begge flagranker. Samt bestilte jeg en rigtig fin s... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour enfants
  2. Magasin de puériculture
  3. Magasin de design et de décor intérieur

Écrit par l'entreprise

Handcrafted and homemade designs for childrens rooms, bringing a cozy atmosphere to the room.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Fint produkt

Fint produkt, der blev hurtigt leveret.

6 janvier 2026

Kære Birgitte,

Tak for den skønne anmeldelse, det gør mig rigtig glad :-)

Kære Emilie,

Tusind tak for den skønne anmeldelse, det gør mig rigtig glad! :-)

Great product

Very good quality product and efficiently delivered!

13 octobre 2025

Dear Mar,

Thank you so much for the lovely review — it means a lot to a small business like mine! :-)

Kind regards,
Simone"

Super god service

Super god service , betjening , kvalitet og flot håndværk .

29 septembre 2025

Kære Anne,

Sikke en skøn anmeldelse - tusind tak :-)

Smukkeste JULESOK 2025

Hurtig og personlig kontakt ift. den ønskede vare. Efterfølgende modtagelse af det smukkeste produkt🫶 Jeg kan varmt anbefale, at handle hos simonefoerster.dk - de fineste varer til baby/børn lavet af unikke tekstiler 🍀

17 septembre 2025

Kære Kristina,

Nøj, hvor er det dog en skøn besked at læse! Tusind tak for den fine anmeldelse, det gør mig rigtig glad :-)

Flotte produkter

Kvaliteten af produkterne er rigtig gode. Jeg har købt flere ting på hjemmesiden og de er rigtig flotte, og holder i lang tid!

9 septembre 2025

Kære Mille,

Ej men tusind tak for den fine anmeldelse - det gør mig rigtig glad! :-)

Den fineste flagnavnerække

Den fineste flagnavnerække! Den perfekte barselsgave - virkelig god service, smukt håndværk og hurtig levering!

25 août 2025

Kære Josefine,

Åh tusind tak for den dejlige anmeldelse, det betyder meget!

Kærligst,

De fineste produkter

De fineste produkter! Jeg har selv dynebetræk og suttesnore, og navne flagranken er altid en sikker vinder til fødselsdage og barnedåb.

10 février 2025

Réponse : Simone Foerster Copenhagen

Åh Rikke, tak for den dejligste anmeldelse(en anelse sent jeg fik svaret, men bedre sent end aldrig) <3

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering - og super fint sengetøj. Jeg er meget tilfreds :)

8 janvier 2025

Kære Tanja,

Tusinde tak for den virkelig fine anmeldelse - det betyder alverden 🤩

Kan varmt anbefaledes

Var under Press med en gave, så skrev på Instagram og modtog pakken blot nogle dage efter. Super god service og levering. Har ingen ting at klage over.

Derudover er håndværket også 100% plads. Jeg kan varmt anbefalde hende.

23 septembre 2024

Kære Emilia,

Tusinde tak for den meget fine anmeldelse! Det betyder rigtig meget for mig :-)

Smukke flagranker

Jeg har købt flere flagranker hos Simone. Det er en virkelig smuk og personlig gave til barnedåb/navngivning.
Simone leverer virkelig god og personlig service

26 septembre 2024

Kære Mette,

Tusinde tak for den rigtig fine anmeldelse - Det betyder alt! :-)

Køber alle gaver til…

Køber alle gaver til dåb/børnefødselsdage mv. hos Simone - eminent kvalitet, super smukke og unikke produkter, og fantastisk god service!

13 septembre 2024
Avis spontané

Kære Katrine,

Tak tak tak for din virkelig fine anmeldelse! Det betyder alt :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Flotte flagranker til begge mine…

Samt bestilte jeg en rigtig fin suttesnor til den mindste.
Hurtig levering. Klar anbefaling herfra.

3 septembre 2024

Kære Marie-Louise,

Tusinde tak for din meget fine anmeldelse - det betyder alt!

Super sød forhandler

Super sød forhandler! Simone kontakter mig via sms da hun har et spørgsmål til min ordre - mega god kundeservice! Derudover var varen lavet og sendt afsted meget hurtigere end forventet 🤗 Alt i alt god købsoplevelse!

20 juin 2024

Kære Josephine,

Tusinde tak for den virkelig fine anmeldelse, det varmer!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus