Fantastiske produkter både til rengøring og tøjvask . Dem er jeg nød til at bruge ikke kun hjemme , men også I min lille nye klinik. Super service og hurtig levering .

Jeg synes deres produkter er så lækre og nyder at bruge dem hver dag. Især deres clothing mist er super at bruge på både uld og silke, og har den skønneste duft!

Jeg gir Simple Goods det høyeste antall stjerner jeg kan gi! 🤩 Simpelthen utmerket - udmerket - excellent. Produkter, ordrebehandling, hurtighet og etterrettelighet. Alt stemmer. Hilsen en meget... Voir plus

Hurtig pakning og levering. Intet at sætte en finger på der. Dog kan jeg slet ikke holde lugten af produktet ud og har derfor for 109kr ubrugelig rengøringsmiddel. Det er ret ærgerligt, men dog ikk... Voir plus

1. Fournisseur de produits de nettoyage

À propos de Simple Goods

Simple Goods rengøringsmidler er fremstillet af milde, naturlige og plantebaserede ingredienser tilsat probiotika og 100 % naturlige og økologiske æteriske olier. Vi gør rent med ansvarlighed, kærlighed og sikrer os, at alle ingredienser er genkendt af naturen og dermed 100 % biologisk nedbrydelige.

4,7

Jeg er Fan 🤩

Fantastiske produkter både til rengøring og tøjvask .
Dem er jeg nød til at bruge ikke kun hjemme , men også
I min lille nye klinik.
Super service og hurtig levering .

15 décembre 2022

Simple perfection from Simple Goods

Produkter, ordrebehandling, hurtighet og etterrettelighet. Alt stemmer.
Hilsen en meget fornøyd kunde i Norge.
Mette

22 octobre 2022

Virkelig lækre produkter

Jeg har købt flere produkter, af flere omgange, og er meget begejstret for dem alle. Jeg er især glad for Shoe Deodorizer og Clothing Mist, de er uundværlige.

25 juillet 2022

Hurtig levering

Hurtig levering og super koncept.
Jeg er dog i tvivl om jeg køber igen.
Da jeg syntes det har en ubehagelig lugt. Ikke lige det jeg forbinder med opfrisker og renhed.

9 juillet 2022

Udmærket

Jeg har ikke prøvet alle produkter, det der er prøvet er jeg tilfreds med, og der skal helt sikkert prøves mere af

9 juillet 2022

Det dufter mega godt

Det dufter mega godt, og giver følelsen af renhed uden brug af kemikalier. Og samtidig føleles det godt at vide, at man ikke skader hverken dyr eller naturen.

Jeg er ret sippet med mit rengøringsmiddel, og var noger skeptisk, men tænkte det skulle prøves. Og jeg er ret godt tilfreds med det. Og så er det bare pænt også have til at stå fremme. Man kan se og læse at der er gjort meget ud og udseende med henblik på stadigvæk at passe på vores natur.

23 juin 2022

PÆNE OG MILJØVENLIGE RENGØRINGSMIDLER

Hvis du gerne vil have pæne, "sunde", effektive, miljøvenlige rengøringsmidler, så er Simple Goods dine nye venner. Folkene bag er super nice, det er dyrt, men det holder lææææænge, og det er blevet (enlillebittesmule) sjovere at gøre rent

14 juin 2022