Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos køreskolen. Undervisningen var god og nem at forstå, og man følte sig altid tryg og godt hjulpet hele vejen igennem. Kørelæreren var tålmodig, hyggelig og... Voir plus

Super god oplevelse. Man bliver taget rigtig godt imod fra start til slut. Jeg kan helt klart anbefale simply driving! Stort ros til min kørelære, Ahsan, som fik mig hele vejen igennem mit kørekort.... Voir plus

Den bedste kørelærer i Danmark – så professionel, rolig og dygtig. Man føler sig helt tryg, når man kører med ham, fordi han forklarer tingene på en klar og forståelig måde og altid har tålmodighed.... Voir plus

Jeg havde verdens bedste kørelærer, Humma. Hun har hjulpet mig hele vejen igennem, selv når tingene var ekstra svære. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle bestå min køreprøve i første forsøg, men det... Voir plus

1. École de conduite

Écrit par l'entreprise

SimplyDriving - køreskolen, der sætter nye standarder for branchen med et online og fleksibelt booking system, digital lektionsplan og et dedikeret hold af instruktører. Med SimplyDriving kan du planlægge dine køretimer når det passer dig, og føle dig tryg ved at være i hænderne på de bedste i branchen. Tag kontrollen over din køreoplevelse og book din forløb hos SimplyDriving i dag

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

N'a pas répondu aux avis négatifs

Virkelig fed køreskole

Virkelig god køreskole. God stemning, underholdende og masser af drikkevarer og slik (især redbull).

Jeg har taget teori i Taastrup og personlig mener jeg at det var rigtig godt og alle tre kørelærere er aktiv med masser af energi og samt god atmosfære i lokalet.

Jeg kørte sammen med kørelæren Ahsan og jeg mener at det har været en god oplevelse at køre sammen med ham. Han er motiveret mig og givet masser af tips og lærte mig en masse.
Jeg har følt at jeg var glad og tilfreds og kørelæreren var virkelig flink og tålmodig.

Jeg vil klart anbefale simplydriving for både unge som mig og ældre. Det har været fedt at tage kørekort her. 😁

20 octobre 2025

Super god køreskole

Jeg havde en super god oplevelse med SimplyDriving. Alt var godt planlagt. Jeg havde Ahsan som kørelærer, og han gjorde det nemt at lære at køre.

Et rigtig godt sted at tage kørekort – kan helt klart anbefales!

16 octobre 2025

Super god køreskole!

Super god køreskole!
Jeg var skrækslagen første gang jeg skulle ud og køre på vejen.
Jeg har haft Ahsan hele vejen igennem. Både til teori og køretimer. Og Ahsan var så god til at berolige en, samme tid med at han er seriøs og man kan grine sammen!
KÆMPE anbefaling herfra! ⭐⭐⭐⭐⭐

7 octobre 2025

Bedste køreskole

Denne køreskole er den bedste ikke kun i taastrup men også i København. Den har virkelig gode lære, de sjove og gode til at lære. De har gratis bland selv slik, redbull og vand. Mig og de fleste andre bestod første gang og de ville i også nok hvis i vælger den her køreskole.

3 octobre 2025

Perfekt køreskole

Jeg ville på det varmeste anbefale man tager kørekort hos Simplydriving det er både lærerigt men også sjovt med gode lokaler til teori og virkeligt gode kørelærer specielt Ahsan som jeg kørte med.

26 septembre 2025

God oplevelse med Kashaf

Jeg har været super glad for Simplydriving, og kan virkelig anbefale Kashaf som kørelærer, han var super rar og vi havde det altid sjovt og snakkede under kørslerne, har i dag bestået min køreprøve og har været glad for mit forløb

24 septembre 2025

Fantastisk kørelærer og oplevelse 🚗✨

Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre kørelærer end Ashan. Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos simplydriving i Roskilde. Min kørelærer Ashan var super dygtig, virkelig tålmodig og forklarede altid tingene så man kunne forstå det. Han gjorde hele forløbet både seriøst og hyggeligt på samme tid.

Jeg bestod i første forsøg, og det havde jeg ikke gjort uden hans støtte og måde at undervise på. Kan varmt anbefale både ham og køreskolen til alle, der vil have en ordentlig og positiv oplevelse.

22 septembre 2025

Vælg simply driving

Kan virkelig anbefales!! Kørelærerne er så gode, undervisningen er overskuelig og de er gode til at sørge for at alle er med og forstår. Har virkelig elsket at tage kørekort hos simply driving ville helt klart anbefale det!!

12 juin 2025

Glad for at køre med Ahsan

Jeg har været mega glad for mit forløb hos SimplyDriving, og kan helt klart anbefale køreskolen til alle kommende bilister. Jeg har primært kørt med Ahsan, og har været tilfreds efter hver køretime. Han er god til at forklare, og gør det gerne flere gange, hvis der er behov for det. Han er en meget fleksibel kørelærer, så der er også plads til dem der ikke har så meget tid i hverdagene. Alt i alt en god oplevelse!

Jeg kan varmt anbefale SimplyDriving

Jeg kan varmt anbefale SimplyDriving! Forløbet var både professionelt og trygt, og min kørelærer var tålmodig og rigtig god til at forklare tingene.

Teorien og køretimerne var overskuelige, og jeg følte mig godt forberedt til både teori- og køreprøven.

SimplyDriving gør det nemt og behageligt at tage kørekort – en køreskole jeg klart vil anbefale! 🚗💨

15 septembre 2025

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse her med underholdene timer og lærte en del
Har været så glad for det
Og havde en mega god kørelærer som hedder ashan som fik mig til at består begge ting i første omgang

Jeg kan varmt anbefale Simply Driving

Jeg kan varmt anbefale Simply Driving! Min kørelærer Ahsan var utrolig dygtig, tålmodig og rigtig god til at forklare tingene på en måde, der gjorde det nemt at forstå. Han skabte en tryg og rolig atmosfære, hvilket gav mig selvtillid bag rattet. Takket være hans undervisning bestod jeg både teori- og køreprøven i første forsøg. Tusind tak for en rigtig god oplevelse😁✨

9 septembre 2025

Anbefaler stærkt!

Har kørt i Roskilde med Ahsan som er tålmodig og han giver en den støtte man har brug for. Jeg har følt mig tryg under hele forløbet og har lært virkelig meget.

9 septembre 2025