Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos køreskolen. Undervisningen var god og nem at forstå, og man følte sig altid tryg og godt hjulpet hele vejen igennem. Kørelæreren var tålmodig, hyggelig og... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god oplevelse. Man bliver taget rigtig godt imod fra start til slut. Jeg kan helt klart anbefale simply driving! Stort ros til min kørelære, Ahsan, som fik mig hele vejen igennem mit kørekort.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Den bedste kørelærer i Danmark – så professionel, rolig og dygtig. Man føler sig helt tryg, når man kører med ham, fordi han forklarer tingene på en klar og forståelig måde og altid har tålmodighed.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde verdens bedste kørelærer, Humma. Hun har hjulpet mig hele vejen igennem, selv når tingene var ekstra svære. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle bestå min køreprøve i første forsøg, men det... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. École de conduite

Écrit par l'entreprise

SimplyDriving - køreskolen, der sætter nye standarder for branchen med et online og fleksibelt booking system, digital lektionsplan og et dedikeret hold af instruktører. Med SimplyDriving kan du planlægge dine køretimer når det passer dig, og føle dig tryg ved at være i hænderne på de bedste i branchen. Tag kontrollen over din køreoplevelse og book din forløb hos SimplyDriving i dag

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 5 sur 5 étoiles

God oplevelse med simply driving

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Simply Driving i Hedehusene. De var klar til at tage imod mig med det samme, og jeg følte mig hurtigt tryg og godt tilpas. Kørelærerne er tålmodige og rigtig gode til at forklare tingene på en måde, så man ikke føler sig presset, men hele tiden lærer noget nyt.
Forløbet var både overskueligt og effektivt, og jeg endte med at bestå i første forsøg, hvilket helt klart skyldes den gode undervisning og støtte, jeg fik undervejs.
Jeg kan kun anbefale Simply Driving til andre, der gerne vil have en køreskole, hvor man føler sig taget godt imod og får en tryg og positiv oplevelse

4 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft en rigtigt god oplevelse…

Jeg har haft en rigtigt god oplevelse med simply driving. De er rigtigt gode til at få dig til at forstå tingene og lærer dig det på den rigtige måde. Jeg skulle til køreprøve og yousaf anbefalede mig at tag 3 ekstra lektioner men jeg valgte ikke at tage dem fordi jeg rodede jeg var klar så jeg dumpet. Men efter det lyttede jeg til ham og tog de kørelektioner og bestod ! Jeg er overrasket over Hvordnan han vidste jeg lige havde brug for tre ekstra lektioner !

18 août 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Godt forløb med Simplydriving

Jeg havde et rigtig fint forløb med Kashaf. Det tog 3 måneder, og så var kørekortet i hus - alt klaret i første forsøg.

Kashaf er en tålmodig og kompetent kørelærer, der skaber en rolig og tryg atmosfære, hvor man hurtigt føler sig godt tilpas bag rattet. Han giver klare forklaringer og konstruktiv feedback, som gør det lettere at forstå selv de svære manøvrer. Hvem skulle tro, jeg kunne lære at parallelparkere? ;-)

12 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

jeg valgte Simplydriving da jeg kender…

jeg valgte Simplydriving da jeg kender en del der har været glade for det. det blev jeg også selv! teoritimerne er virkelig sjove - men stadig lærerige.
bestod begge prøver, og mit forløb har været hurtigt og overskueligt.
kan klart anbefales!👏🏼

15 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft en super god oplevelse hos…

Jeg har haft en super god oplevelse hos Simply driving! Alt har været nemt at forstå, og jeg har følt mig tryg hele vejen igennem.

Min kørelærer Burcin er helt fantastisk. Hun er tålmodig, rolig og rigtig god til at forklare, så man forstår det. Selv når man laver fejl, hjælper hun én videre uden at man føler sig presset. Hun gør timerne både sjove og lærerige.

Jeg kan helt klart anbefale både simply driving og Burcin til alle, der vil have en tryg og god vej til kørekortet! 🚗💨

14 août 2025

Varm Anbefaling

Jeg havde Ahsan som køre og teorilærer, og kan kun anbefale ham! han var sød, imødekommende og mega god til at lærer fra sig

13 août 2025

Highly recommend Simplydriving

I just got my drivers licence at Simplydriving in Taastrup. It was a pleasant experience from the beginning to the end. Every step was guided through without any problem. I had Yousaf as my driving instructor and he was really good and patient. Highly recommend Simplydriving.

11 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft en virkelig god oplevelse…

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Simply Driving, især med min kørelære Yousaf. Han er meget god til at undervise, og han formåede altid at forklare tingene på en rolig og forståelig måde. Yousaf var tålmodig, støttende og god til at motivere, hvilket gjorde hele forløbet meget nemmere.

Takket være hans hjælp følte jeg mig godt forberedt og sikker bag rattet, og bestod min køreprøve✅

12 août 2025

Simplydriving varm anbefaling

Jeg kan kun anbefale Simply Driving. Fra første dag følte jeg mig tryg og godt taget imod. Yousaf var super tålmodig, forklarede tingene på en måde, der var let at forstå, og sørgede for, at jeg aldrig følte mig dum, selv når jeg lavede fejl.

Undervisningen var både seriøs og hyggelig, vi grinede meget undervejs, men jeg lærte også alt det, jeg skulle for at bestå første gang. Både teori og praktik var virkelig godt sat op og det hele var meget fleksibelt i forhold til min tid.

11 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Forfærdelig oplevelse

Jeg vil kraftigt fraråde Simply Driving som køreskole. Min oplevelse med kørelæreren har været alt andet end professionel.

Man forventer, at en kørelærer tager sig tid til at forklare tingene grundigt og sikrer, at eleven er klar, før man går til køreprøve. Her oplevede jeg det stik modsatte. Kørelæreren sprang over, hvor gærdet var lavest, og forklarede ikke tingene ordentligt. Flere gange blev fejl bare ignoreret, og det føltes som om, det vigtigste var at komme hurtigt videre, ikke at jeg rent faktisk lærte at køre sikkert.

Det værste var, at jeg blev sendt til køreprøve, selvom kørelæreren godt vidste, at jeg ikke var klar. Resultatet var forudsigeligt: Jeg dumpede. Det føles som spild af både tid og penge og som om man bliver sat op til at fejle.

En køreskole skal uddanne trygge og sikre bilister, ikke sende elever ud uforberedte. Desværre lever Simply Driving langt fra op til det ansvar

1 août 2025

God oplevelse

Jeg har for nylig fået mit kørekort hos Simply Driving, hvor Ahsan var min kørelærer. Det har været en rigtig god og lærerig oplevelse, og Ahsan er en dygtig og tålmodig kørelærer, som jeg varmt kan anbefale.

4 août 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus