Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos køreskolen. Undervisningen var god og nem at forstå, og man følte sig altid tryg og godt hjulpet hele vejen igennem. Kørelæreren var tålmodig, hyggelig og... Voir plus
Lisez les avis des autres
Super god oplevelse. Man bliver taget rigtig godt imod fra start til slut. Jeg kan helt klart anbefale simply driving! Stort ros til min kørelære, Ahsan, som fik mig hele vejen igennem mit kørekort.... Voir plus
Den bedste kørelærer i Danmark – så professionel, rolig og dygtig. Man føler sig helt tryg, når man kører med ham, fordi han forklarer tingene på en klar og forståelig måde og altid har tålmodighed.... Voir plus
Jeg havde verdens bedste kørelærer, Humma. Hun har hjulpet mig hele vejen igennem, selv når tingene var ekstra svære. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle bestå min køreprøve i første forsøg, men det... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
SimplyDriving - køreskolen, der sætter nye standarder for branchen med et online og fleksibelt booking system, digital lektionsplan og et dedikeret hold af instruktører. Med SimplyDriving kan du planlægge dine køretimer når det passer dig, og føle dig tryg ved at være i hænderne på de bedste i branchen. Tag kontrollen over din køreoplevelse og book din forløb hos SimplyDriving i dag
Coordonnées de contact
Taastrup hovedgade 115, 2630, Taastrup, Danemark
- info@simplydriving.dk
- simplydriving.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
JEG HAR ENDELIG BESTÅET FOR SILVAN
JEG HAR ENDELIG BESTÅET FOR SILVAN. Til alle jer andre- pas på! Jeg er rødhåret og rød/grøn farveblind 🤩🚗
Bedste kørerskole
Min kørerlærer var Kashaf og han er en virkelig god kørerlærer. Han lærte utrolig godt fra sig og var virkelig godt selvskab. Jeg kan 100% anbefale Simply driving som kørerskole og Kashaf som kørerlærer. Jeg bestod første gang
Startede med min ven
Startede med min ven. Vi begge fik det fedeste og mest lærerige forløb. Vi begge bestod i første hug
Kan klart anbefales
Fremragende oplevelse
SimplyDriving er virkelig en fantastisk køreskole. Kørelæreren er rigtig sød og nem at køre sammen med. Jeg bestod også min køreprøve på første forsøg, så det er virkelig en anbefaling at tage kørekortet hos SimplyDriving.
Mega fed køreskole
Mega fed køreskole, havde Yousaf som kørelære han er professionel samtidig med at han får sine elever til at føle sig tilpas og komfortabel. Han er skide god til at hjælpe på nerver og hans humor gør det endnu sjovere.
Utrolig god vejledning og service
Utrolig god vejledning og service. Kan klart anbefales.
Kashaf er virkelig god kørelærer
Kashaf er virkelig god kørelærer!
Jeg bestod første køreprøve begrund af ham!
Hvis jeg var dig, havde jeg valgt Simply driving som køreskole!
Mega god køreskole
Mega god køreskole, så flinke og hjælpsomme. Kan virkelig anbefales
Simply driving kan klart anbefales
Simply driving kan klart anbefales. Jeg tog mit forløb med Ahsan, og det gik rigtig godt.
God oplevelse og god køreskole
Rigtig god køreskole, Ashan er helt klart en af de bedste kørelærere man kan få.
God oplevelse
Super god oplevelse hos simply driving, havde hele mit kørekort forløb med Yousaf rigtig god og dygtig kørelærer der sørger for du kommer godt igennem kørekortforløbet.
Kashaf havde jeg som kørelære
Kashaf havde jeg som kørelære, tror ikke man kunne få en bedre kan klart anbefale!!
God oplevelse
Min kørelærer var Ashan og jeg have Yousef til teori. Fantastisk køreskole med fantastiske kørelærere. Bestod begge prøver første gang
Rigtig god kørelærer
Rigtig god kørelærer. Her bliver du en skræddersyet billigst, klart anbefales!
Mega god køreskole!
Mega god køreskole!
Havde det bedste forløb hos Yousaf, selvom der var op og nedture blev der gjort alt for at kørekortet kom sikkert i hus.
Køreskolen kan klart anbefales, jeg var rigtig glad for at jeg havde valgt Simplydriving
Fremragende køreskole
Fremragende køreskole. Super praktisk og Yousaf er en fremragende kørelære
Simply driving er mega god køreskole
Simply driving er mega god køreskole. Du lære alt hvad du skal bruge i mens du har det sjovt. Vil helt klart anbefale Ahsan som kørelærer han er god til at forklare, og så kan han også god til at snakke under køreturen hvis man har behov for det.
Super gode og søde kørerlærer
Super gode og søde kørerlærer, det hele kører hos simply driving.
Noah Carter over and out!
SimplyDriving er en virkelig det bedste
SimplyDriving er en virkelig god køreskole, hvor man får masser af hjælp og støtte hele vejen. Undervisningen er både lærerig og sjov, og man føler sig godt forberedt til både teori og kørsel.
Burcin er en fantastisk kørelærer – hun er tålmodig, rolig og god til at forklare tingene, så man forstår det. Man kan mærke, at hun virkelig vil have, at man lykkes.
Alt i alt en super oplevelse – kan klart anbefales!
Rigtig god køreskole
Rigtig god køreskole, Havde Ashan som kørelærer han er rigtig god til og forklare tingene og hjælpe en undervejs , teori timerne var gode og sjove og man hyggede sig
10/10 her fra
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.