Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos køreskolen. Undervisningen var god og nem at forstå, og man følte sig altid tryg og godt hjulpet hele vejen igennem. Kørelæreren var tålmodig, hyggelig og... Voir plus
Lisez les avis des autres
Super god oplevelse. Man bliver taget rigtig godt imod fra start til slut. Jeg kan helt klart anbefale simply driving! Stort ros til min kørelære, Ahsan, som fik mig hele vejen igennem mit kørekort.... Voir plus
Den bedste kørelærer i Danmark – så professionel, rolig og dygtig. Man føler sig helt tryg, når man kører med ham, fordi han forklarer tingene på en klar og forståelig måde og altid har tålmodighed.... Voir plus
Jeg havde verdens bedste kørelærer, Humma. Hun har hjulpet mig hele vejen igennem, selv når tingene var ekstra svære. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle bestå min køreprøve i første forsøg, men det... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
SimplyDriving - køreskolen, der sætter nye standarder for branchen med et online og fleksibelt booking system, digital lektionsplan og et dedikeret hold af instruktører. Med SimplyDriving kan du planlægge dine køretimer når det passer dig, og føle dig tryg ved at være i hænderne på de bedste i branchen. Tag kontrollen over din køreoplevelse og book din forløb hos SimplyDriving i dag
Coordonnées de contact
Taastrup hovedgade 115, 2630, Taastrup, Danemark
- info@simplydriving.dk
- simplydriving.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Har været rigtig glad for mit forløb
Har været rigtig glad for mit forløb, super søde kørelærer☺️
Fantastisk oplevelse hos simply driving
Fantastisk oplevelse hos Simply Driving!
Jeg kan varmt anbefale Simply Driving – især med Burcin som kørelærer! Hun er utrolig tålmodig, støttende og altid i godt humør. Hun får dig til at føle dig tryg bag rattet og tror på dig hele vejen. Hvis du vil have en tryg, sjov og lærerig køretid, så vælg Burcin og Simply Driving! 🌟🚗
Jeg er en elev der lige har fuldført…
Jeg er en elev der lige har fuldført hele forløbet jeg kan klart anbefale køreskolen grundet de sjove og læresome teori lektioner blandet andet kørelektionerne der er gratis drikke og slik til en god og hyggelig teori lektion og ikke nok med det er kørelærerne det der gør det hele sjovere
Rigtig god oplevelse havde Ahsan som…
Rigtig god oplevelse havde Ahsan som kørerlærer om bestod begge prøver først gang💗💗
Jeg har haft den bedste oplevelse med…
Jeg har haft den bedste oplevelse med simply driving især yousaf!! Jeg opfordrer ALLE til at vælge Simplydriving som deres køreskole!! 🌟
Jeg har bestået både min teori og…
Jeg har bestået både min teori og køreprøve i første huk og har haft en trykt og godt forløb hele vejen igennem
Ikke mere dubai chocolate
Ikke mere dubai chocolate, da jeg bestod min prøve i dag🙏😁
Rigtig god køreskole
Rigtig god køreskole, men gode og sjove lærer. Havde Ashan som kørelærer, og bestod begge prøver i første forsøg på under 3 måneder. Kan klart anbefales hvis man ønsker et nemt, hurtigt og struktureret sted at tage kørekort.
Kashaf👍
Kashaf, er en god kørelærer der kan de sagkyndiges tricks. Han er meget nede til jorden og lader dig lære fra dine fejl
Rigtig god oplevelse
Jeg kan varmt anbefale simplydriving. Min kørelærer Yousaf var utrolig tålmodig, dygtig og god til at forklare tingene på en måde, der gjorde det nemt at forstå og lære, og jeg blev godt klædt på til både teori- og køreprøve. Alt i alt en god oplevelse!
Min oplevelse med Simplydriving var fantastisk …
Min oplevelse med Simplydriving var god og min kørelærer som var Ahsan vil jeg klart anbefale, da han er meget dygtig og tålmodig til at forklare og instruere en. Det er en meget eftertragtet køreskole, så det kan mærkes på der er lidt ventetid med køretimer, men ellers har er der virkelig styr på tingene og vil klart anbefale den til andre!
Had a great time with yousaf
Had a great time with yousaf. He is a great driving instructor.
I definitely recommend this driving school 👍
It was excellent time and process with…
It was excellent time and process with simplydriving 🫶 I am feeling lucky to meet Burçin, she’s best teacher you have ever met. Thanks for her patience & support, I wouldn’t pass without her 🫶🫶
Jeg har netop bestået min køreprøve
Jeg har netop bestået min køreprøve, og jeg vil gerne sende en stor tak til min kørelærer Hasan. Hasan har været en utrolig dygtig, tålmodig og støttende lærer gennem hele forløbet.
It was a great journey.
It was a great journey.
Instructors really good 👍
Passed the test with a complement form the officer
Bedste service og virkelig gode…
Bedste service og virkelig gode kørelærer.
Klart anbefales
SimplyDriving is the best driving…
SimplyDriving is the best driving school 👍🏻 Ehsan was my instructor, and I can’t thank him enough for his guidance. He was always patient and encouraging, which helped me stay calm and improve my driving skills ✨ Today I passed my driving test, and it’s all because of Ehsan’s great teaching 🎉 If you want to learn to drive safely and confidently, SimplyDriving is the place to go 🥹🤩
De gjorde det godt fordi der hele tiden…
De gjorde det godt fordi der hele tiden var en god stemning både i teori og når man er ude og køre. Det er også nemt at følge med i sit forløb fordi de deres egen app hvor det helle bliver skrevet.
Hele processen fra tilmelding til…
Hele processen fra tilmelding til bestået teoriprøve og køreprøve var glat og godt organiseret.
Min kørelærer var utrolig tålmodig, professionel og sørgede altid for, at jeg forstod alt klart, inden vi gik videre.
Jeg kan varmt anbefale SimplyDriving.dk til alle, der leder efter en pålidelig og støttende køreskole i Danmark.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.