Fikk en cleanser i julegave hvor det dessverre var skjedd en produksjonsfeil på pakningen, slik at den hadde åpnet og tømt seg ganske mye. Sendte bilder til kundeservice, hvor de beklaget seg og sendt... Voir plus

Veldig fornøyd med alle produkter jeg har kjøpt derfra. Alt som er anbefalt etter min hudtype har fungert på meg, og jeg har ikke hatt så fin hud før som det jeg har nå. Ser frem til å teste flere pro... Voir plus

L'entreprise a répondu

L'entreprise a répondu

1. Fournisseur de produits de beauté

Écrit par l'entreprise

Nøye utvalgte hudpleieprodukter for deg og din hud. Sincere er en norsk nettbutikk med fokus på koreansk hudpleie.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

119 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

4,8

Tous les avis

87 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Kjapp levering

Kjapp levering, kjempegode produkter og bra priser. Og ikke minst, super kundeservice når en trenger det😊👍 10/10

5 janvier 2024

Réponse de Sincere

Heisann Vibeke, så koselig å høre at du er fornøyd med å handle hos oss🌟

WOW!

Bestilt 2 ganger fra Sincere nå og WOW! Super rask leveranse, alltid pent pakket inn med litt testere også :)
Elsker Sincere!

29 décembre 2023

Réponse de Sincere

Heisann Jeanine, tusen takk for så utrolig hyggelig tilbakemelding🤩

Utrolig fornøyd!

Vil virkelig anbefale denne nettbutikken! Jeg bestilte noen varer, der et av produktene kom fram med defekt forpakning. Sendte mail om dette sammen med vedlagte bilder av produktet, og kun 20 min senere fikk jeg svar på eposten min, samt en ordrebekreftelse på nytt produkt. Utrolig sjeldent man får så raskt svar, og så god kundebehandling. Skikkelig god kundeservice!

4 décembre 2023

Réponse de Sincere

Heisann Lina, så koselig å høre du er fornøyd med å handle hos oss🌟

Kjempefornøyd!

Kjempefin nettside med mange gode tips hvor det er enkelt å finne fram til produktene som passer forskjellige hudtyper. Elsker også alle produktene jeg endte opp med og det var supert med et lite juksekort for hvilken rekkefølge produktene skal brukes i for en nybegynner som meg ✨ også super leveringstid og de pakket ordren fort!

28 mars 2023

Heisann Catharina, tusen takk for så fine ord 🌟

Tok litt tid før jeg fikk varene

Tok litt tid før jeg fikk varene. Hadde bestilt en stor hudpleiepakke. Ene produktet jeg skulle få ble byttet ut mot et annet produkt, fordi de tilsynelatende manglet det ene produktet. Dette var noe jeg ikke ble informert om, og syntes det var veldig rart...

Tok litt tid før de pakket pakken og... måtte til slutt sende mail og høre når den skulle bli ferdig pakket siden dette tok unormalt lang tid.

23 février 2023

Réponse de Sincere

Heisann Ann Helen, beklager så mye for at du hadde denne opplevelsen med å bestille fra oss! Ut i fra mail manglet du et produkt, ikke at noe ble byttet ut. Ser på mail at vi sendte deg mail med beklagelse, og det manglende produktet. Vi fikk ikke svar om du hadde mottatt pakken, så vi sendte deg enda et nytt produkt for å være helt sikre på at du mottok produktet, men hørte her heller ingenting fra deg. Regner med at denne saken da løste seg og at du fikk produktet du manglet🌟

Sincere.no er blitt en av mine favoritter!

Produktene bærer preg av nøye utvalgt og prøvd ut av noen som genuint er interessert i hudpleie! Jeg elsker produktene jeg har kjøpt, og virkelig fått øynene opp for koreansk hudpleie.
Jeg anbefaler å bestille fra sincere når man ønsker nye hudpleieprodukter - det blir gøy å gjøre hudpleie når man har funnet så mange gode produkter!
Det er også et stort pluss at man får med gratis vareprøver og et huskekort hvor det står hvilke rekkefølge hudpleien skal utføres i, både morgen og kveld. Pakken blir fort pakket og kommer fortere enn svint, til og med oppi bygda her jeg bor. Takk til Mikela og co som har laget denne nettsiden, blir garantert å bestille herifra igjen.

21 février 2023

Réponse de Sincere

Heisann Cecilie, tusen takk for så utrolig hyggelig tilbakemelding🌟

Dårlig med avslag til klubbmedlemmer

Dårlig med avslag til klubbmedlemmer. Lang ventetid på bestilling. Burde vært en bedre nettside.

21 février 2023

Réponse de Sincere

Hei, Guro! Vi ser du bestilte en vare på forhåndsbestilling, hvor leveringstiden var 1-2 uker ekstra. Derfor tok pakken din lengre tid enn vanlig :) Vi er en ny nettside og har dessverre ikke mulighet til å gi større rabatter akkurat nå, men det kommer! Ha en fin dag :)

Dyktige damer, gode produkter og brukervennlig nettside!

En kjempe fin nettbutikk med masse gode produkter, uten at det blir overveldende for kunden. Masse bra informasjon og brukervennlig nettside. Produktene er 10/10! Gleder meg til å følge med på reisen <3

3 mars 2023

Réponse de Sincere

Heisann Birgithe, tusen takk for fine ord✨

Elsker denne nettbutikken

Elsker denne nettbutikken! Den har alt jeg trenger og alle produktene er av god kvalitet. Endelig en nettside hvor jeg virkelig har full tillit til produktene og selger! Sååå hyggelig med gratis testere i pakka🤩

1 mars 2023

Réponse de Sincere

Heisann Tara, tusen takk for fine ord🤗

Rask shipping

Rask shipping, bra produkter og oversiktlig nettside. Anbefales

20 février 2023

Réponse de Sincere

Heisann, takk for fine ord🤗

fornøyd med produktene

fornøyd med produktene, men litt treig levering…

27 février 2023

Réponse de Sincere

Hei! Alle varer som er bestilt på forhåndsbestilling er markert med dette først i teksten, beklager hvis dette ikke kom tydelig nok frem :) Ha en fin dag!

Fornøyd med produktene

Kjempe fornøyd med produktene, men veldig lang leveringstid. Hadde vært greit med info på når man får produktene ved lang leveringstid. Regner med dette blir bedre i fremtiden da butikken er såpass ny.

23 février 2023

Réponse de Sincere

Hei! På alle våre produkter med lengre leveringstid (forhåndsbestilling) står dette markert først i teksten til produktet. Beklager hvis dette ikke kom tydelig nok frem :) Ha en fin dag!

God kundeservice og rask levering

Etter at jeg hadde oversett at det stod at produktet ikke var på lager, sendte jeg mail til kundeservice og etterspurte pakken. Fikk da raskt svar om at produktet skulle komme inn på lager et par dager etter. Et par dager etter får jeg melding om at pakken er sendt og den var raskt i postkassen min. Fikk da flotte produkter, med vareprøver og som en ekstra touch fulgte det med et kort som forklarte rekkefølgen produktene skal på ansiktet. Superfornøyd med hele opplevelsen.

28 février 2023

Réponse de Sincere

Heisann Anne-Linn, så hyggelig å høre at du er fornøyd med oss🤩