Sisse har ydet service ud over det sædvanlige. Jeg stod i en situation hvor jeg vidste min far ville forsvinde lige om lidt💔 Men på trods af ferielukning fik sisse tingene til at ske. Jeg modtog af... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har fået den fineste og smukkeste halskæde med fingeraftryk fra mine søstre og min mormor. Jeg kan kun varmt anbefale Sisse Dinesen. Fantastisk service og hurtig tilbagemelding. Og vigtigst af alt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sisse lavede de smukkeste, unikke vedhæng til os. Vi mistede pludseligt vores højtelskede mand og far, og midt i vores kæmpestore sorg satte bedemand og Sisse himmel og jord i bevægelse for at få tage... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg søgte et sted hvor vi kunne får lavet mine tre pigers fingeraftryk i et vedhæng til min mand i 50 års gave. Det fandt jeg hos Sisse Dinesen Jewlery. Jeg havde en virkelig god kommunikation med... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg grundlagde Sisse Dinesen Jewelry i 2019 med en mission om at skabe unikke smykker, der kan være dit personlige tilbehør i mange år fremover. Det særlige ved håndlavede smykker er, at processen er forskellig hver gang. At bearbejde materialerne i hånden skaber en legende og unikhed, der gør hvert smykke lidt anderledes end det næste. Mit mål med Sisse Dinesen Jewelry er at lade min kærlighed og passion for smykkedesign skinne igennem hvert eneste smykke, jeg skaber - så det kan se magisk ud på dig.
I love my jewelry from Sisse Dinesen, I have already different pieces from the pearl collection and they are just beautiful pieces and the quality is top! The shipment to Germany was really fast. Thank you so much 😊

Réponse de Sisse Dinesen Jewelry ApS
Fantastisk smukke smykker🌸Den sødeste hjælp og vejledning.
Jeg har kun kæmpe roser til Sisse🌸
Jeg vil helt sikkert anbefale at købe smykker hos Sisse Dinesen. Det eneste farlige er, at man bliver nødt til at købe meget mere. Ville ønske jeg kunne give mere end 5 store stjerner🌟🌟🌟🌟🌟

Réponse de Sisse Dinesen Jewelry ApS
Jeg kontaktede Sisse Dinesen, da jeg kunne se at en af hendes ringe desværre var udsolgt.
Hun anbefalede mig en forhandler jeg kunne købe hos, men jeg nåede ikke så langt, for så havde Sisse kontaktet mig igen og kunne tilbyde og lave en med det samme til mig, som jeg allerede modtog dagen efter.
Dette er fantastisk service:-)

Réponse de Sisse Dinesen Jewelry ApS
Flotte varer og hurtig levering! Ved bestilling var der ferielukket, men det var tydeligt angivet og varen kom superhurtigt efter den oplyste dato.

Réponse de Sisse Dinesen Jewelry ApS
Rigtig fin service online på chatten, og smykker der til fulde lever op til forventningerne!

Réponse de Sisse Dinesen Jewelry ApS
Jeg bestilte meget sent og skulle bruge ordren på næste hverdag.
Ejeren skulle ind til byen om søndagen og kørte forbi min hoveddør på vejen.
Det var let, enkelt og ekstrem god kundeservice.
Fantastisk flotte smykker i god kvalitet og hurtig og effektiv service