Wat een geweldige aankoop is dit Sjumo dekbedovertrek! De stof voelt heerlijk zacht aan en straalt kwaliteit uit. Wat ik vooral fijn vind, is dat het dekbedovertrek comfortabel blijft, ook na meerde... Voir plus
Lisez les avis des autres
Fantastisch beddengoed, zowel de tencel sateen als de silky smooth. Vooral de silky smooth is hemels, zo heerlijk zacht! Mijn vriend was erg sceptisch en verklaarde me voor gek dat ik veel geld uitgaf... Voir plus
Wow 🤩 Ik was eerst een beetje sceptisch, maar na aanschaf van eerst een hoeslaken (silky smooth) was ik verkocht! En heb ik een complete set aangeschaft, hoeslaken, dekbedovertrek en kussenslopen.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Al vaker bij Sjumo besteld. Ons hele gezin slaapt onder de silky smooth dekbedden. Nu richting het mooie weer wil ik de tencel sateen gaan proberen. Beide soorten zijn super zacht. Bestellingen g... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Think of the softest, coziest sheets you’ve ever slept in... now make them even softer. That’s SJUMO! Our bedding is all about wrapping you up in pure cloud-like comfort. SJUMO isn’t just bedding, it’s love at first touch!
Coordonnées de contact
Amsterdam, Pays-Bas
- hello@sjumo.com
- sjumo.com
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Silky smooth dekbedovertrek SJUMO X Poespas
Nog nooit zo lekker geslapen als onder dit dekbedovertrek! Zelfs de kinderen willen dit dekbedovertrek ook! Raad het zeker aan.
Zacht slapen in de wolk!
De zachtheid van het onderlaken in combinatie met de kussensloop en het dekbedovertrek geven je het gevoel te liggen in een wolk. Niet op de wolk, in de wolk…hemelse onvoorstelbaar rustgevende ervaring.
Een absolute aanrader!!!!
heerlijk dekbed en heerlijk deken voor…
heerlijk dekbed en heerlijk deken voor op de bank , het slaapt echt fantastisch

Réponse : SJUMO
Geweldig nooit meer iets anders
We zijn begonnen met een overtrek, mijn vriend keek ernaar toen het uit de verpakking kwam en zei het lijkt wel de stof van een hondenmand. Maar toen we gingen liggen en slapen hebben we nog nooit zo lekker gelegen en geslapen. We zijn inmiddels 4 dekbed overtrekken en 2 badjassen verder. Tencel sateen en silky smooth. De ene voor de zomer andere winter en ook met kamperen in de tent slapen we eronder. Je zweet niet, maar toch lekker warm, en in de zomer luchtig. We willen nooit meer iets anders. En de klantenservice is ook top, snel contact en geregeld. Daarom verdiend 5 sterren

In de Wolken slapen
Het is fantastisch het is zo zacht en comfortabel het lijkt of je in de wolken ligt.
Ik heb veel vrienden die ook besteld hebben

Réponse : SJUMO
The bathrobe of SJUMO is amazing!
The bathrobe of SJUMO is amazing! So soft and comfy. Absolutely love it!! It feels like a soft and warm blanket wrapt around your body. The oversized style makes it even more comfortable. I never liked bathrobes but this one makes you feel sexy and classy.

Réponse : SJUMO
Heerlijk zacht en luchtig beddengoed
Heerlijk zacht en luchtig beddengoed. Voelt comfortabel aan en voor mij als slechte slaper helpt dit er zeker bij

Réponse : SJUMO
Als je echt weer lekker wil slapen…
Als je echt weer lekker wil slapen twijfel dan niet maar bestel het heerlijke beddengoed. Een goede nachtrust is heel veel waard.

Heerlijk zacht!
Het overtrek én bijpassend hoeslaken zijn heerlijk zacht, warm en behaaglijk. Alsof je in een cocon kruipt, zo fijn!

Réponse : SJUMO
Het is écht zo zacht als beweerd wordt
Niet verwacht dat het echt zo zacht is als beweerd wordt, maar dat is het echt! Het slaapt heerlijk en ik kan het iedereen aanraden.

Waanzinnige dekbed overtrek
Het is het zachtste en fijnste dekbed overtrek wat ik ooit gehad heb. Als of je geknuffeld wordt door een zacht beertje. Ik kan het iedereen aanraden en de kwaliteit en service is onwijs goed.

Réponse : SJUMO
Nog nooit zo fijn lekker dekbed…
Nog nooit zo fijn lekker dekbed overtrek gehad heerlijk

Réponse : SJUMO
Geweldig dekbed overtrek heerlijk…
Geweldig dekbed overtrek heerlijk zacht, warm en niet te zwaar op je lichaam. Klein dochter vind het ook heerlijk.

Réponse : SJUMO
Dat het superzacht en licht is.
Ik won 1 dekbedovertrek via Linda Magazine en heb het meteen uitgeprobeerd; de dag erna heeft mijn man eronder geslapen: allebei heel erg enthousiast. Zacht, licht, warm maar niet benauwd dus meteen een 2e bijbesteld. Super blij mee!
De prijs is stevig maar de stof blijft mooi en ik slaap heerlijk.
Voor de zomer overweeg ik om de satijn uitvoering aan te schaffen.....

Geweldig zacht beddengoed.
Geweldig zacht beddengoed.
Ook na zoveel wassen blijft de kwaliteit écht heel mooi. De levering is snel & de klantenservice stond zelfs op zondag voor mij klaar.

Réponse : SJUMO
Zeer klantvriendelijke service heerlijk beddengoed
Zeer klantvriendelijke service, denken goed mee. Daarna komt het fijnste; het allerzachtste beddengoed dat je ooit ervaren hebt. Op tijd je bed uit is niet vanzelfsprekend door het heerlijke beddengoed. Inmiddels in bezit van 3 stuks want zonder is echt geen optie meer!

Fantastische dekbedovertrek en…
Fantastische dekbedovertrek en hoeslakens. Heerlijk zacht. Inmiddels voor het gehele gezin aangeschaft. Aanrader!

Kwaliteit top!
Heel fijn materiaal en zeer goede kwaliteit. Hebben inmiddels 3 dekbedovertrekken, onderlaken en slaap masker. Sneldrogend. Maar vooral belangrijk is dat we zo fijn slapen eronder. Zou niet anders meer willen.

Réponse : SJUMO
Voor de duidelijkheid wil ik op geen…
Voor de duidelijkheid wil ik op geen enkele manier een medische stempel drukken op SJUMO.
Mijn achtergrond is dat ik 3x uitgezonden ben naar Afghanistan en naast fysieke problemen heb ik ook een complexe PTSS hieraan overgehouden. Dat resulteert er o.m in dat ik ‘s nachts enorm veel kan zweten en al jaren op zoek ben naar beddengoed dat langer mee gaat en frisser blijft. SJUMO is het eerste beddengoed wat bij mij langer meegaat, langer frisser is en ook na een nacht van zweten het alleen nodig heeft om uit te kloppen en eventueel een beetje luchten en het is en blijft gewoon droog en fris. SJUMO is voor mij dan ook een blijvertje we hebben inmiddels 2 complete sets gekocht en wat mij
betreft kan wat we nog in de kast overhebben gehouden van de afgelopen jaren gewoon exit in de kliko.

Réponse : SJUMO
Sjumo is alles wat je wil!
Wij zijn groot fan van Sjumo! Afgelopen winter hebben we heerlijk geslapen onder de Silky Smooth. Dat beviel zó goed, dat ik bij de gedachte aan weer onder harder beddengoed slapen tijdens de warmere dagen, meteen ook de Tencel Sateen heb besteld. Ja, het is echt een investering, maar geloof me: dit is het absoluut waard. En als extra pluspunt is het na het wassen ook nog eens snel droog. De Silky Smooth kreukt bovendien nauwelijks… wat wil je nog meer?

Réponse : SJUMO
En savoir plus sur les différents types d'avis.