Wat een geweldige aankoop is dit Sjumo dekbedovertrek! De stof voelt heerlijk zacht aan en straalt kwaliteit uit. Wat ik vooral fijn vind, is dat het dekbedovertrek comfortabel blijft, ook na meerde... Voir plus
Lisez les avis des autres
Fantastisch beddengoed, zowel de tencel sateen als de silky smooth. Vooral de silky smooth is hemels, zo heerlijk zacht! Mijn vriend was erg sceptisch en verklaarde me voor gek dat ik veel geld uitgaf... Voir plus
Wow 🤩 Ik was eerst een beetje sceptisch, maar na aanschaf van eerst een hoeslaken (silky smooth) was ik verkocht! En heb ik een complete set aangeschaft, hoeslaken, dekbedovertrek en kussenslopen.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Al vaker bij Sjumo besteld. Ons hele gezin slaapt onder de silky smooth dekbedden. Nu richting het mooie weer wil ik de tencel sateen gaan proberen. Beide soorten zijn super zacht. Bestellingen g... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Think of the softest, coziest sheets you’ve ever slept in... now make them even softer. That’s SJUMO! Our bedding is all about wrapping you up in pure cloud-like comfort. SJUMO isn’t just bedding, it’s love at first touch!
Coordonnées de contact
Amsterdam, Pays-Bas
- hello@sjumo.com
- sjumo.com
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures

Echt een heerlijk dekbedovertrek
Echt een heerlijk dekbedovertrek! Zacht, mooi van kleur en super comfortabel!

Réponse : SJUMO
Tijdje terug de SJUMO badjas besteld
Tijdje terug de SJUMO badjas besteld. Helaas door stakingen bij de Douane was de levering extra vertraagd, SJUMO heeft mij al die tijd goed op de hoogte gehouden rondom de levering. Super fijn, zodra het binnen was hebben ze de badjas ook meteen verstuurd!! De badjas is fantastisch en het wachten 100% waard!

super tevreden over Sjumo
Wij zijn super tevreden over Sjumo! Alles wat we tot nu toe hebben besteld was van topkwaliteit en precies zoals verwacht. De service is betrouwbaar en de levering verliep soepel. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar goede producten en een fijne ervaring. Wij blijven hier zeker bestellen!

Réponse : SJUMO
Een aanrader voor iedereen die van comfort houdt
Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe dekbedovertrek en hoeslaken! De stof is echt super zacht en voelt heerlijk aan op de huid. Sinds ik deze gebruik, slaap ik veel beter en word ik uitgerust wakker. Echt een aanrader voor iedereen die van comfort houdt!

Silky smooth dekbedovertrek
Het dekbedovertrek is zo heerlijk zacht. Voor mij zorgt het echt voor een betere en meer ontspannen slaap. Ik zou het iedereen aanraden (en dat heb ik dus zéker ook al gedaan!) De kleur is prachtig en blijft mooi, ook na nu ruim een jaar intensief gebruik.

Réponse : SJUMO
Super dekbed overtrek en hoeslaken!
Super dekbed overtrek en hoeslaken!
Ik slaap vaster en dieper door de heerlijke zachte stof. Nooit meer anders, warm in de winter koel in de zomer!

Réponse : SJUMO
Top nu al zin in slapen!
As donderdag komt ons nieuwe bed en gaat de nieuwe dekbedovertrek erop. Nu al zoveel zin in, z'n mooie kleur en mooi zacht, super!

Réponse : SJUMO
Ik raad iedereen dit fantastische…
Ik raad iedereen dit fantastische dekbed aan, wij hebben inmiddels al meerdere en verschillende kleuren, nooit anders meer!

Wauw, fantastisch!
Wauw, wat een fantastisch dekbedovertrek en hoeslaken! Super zacht en warm, maar niet zweterig. Daarnaast super goede en snelle klantenservice. Al met al heel blij met de aankoop en stiekem al aan dromen over een tweede set.

Super tevreden!
Het is zo verschrikkelijk fijn om in/onder te slapen. Elke avond hebben we een bedfeestje!
Zacht, rustiger slapen, ademend, niet met genies wakker worden, veel minder stof in de slaapkamer!

Réponse : SJUMO
Ik heb het beddengoed voor onze camper…
Ik heb het beddengoed voor onze camper gekocht en kan niet wachten om erop te slapen!
Prachtige kleur en het voelt zo zalig zacht aan !
Groetjes van Rina

Réponse : SJUMO
Ik ben echt super tevreden!
Ik ben echt super tevreden met dit Sjumo dekbed. Het is heerlijk zacht en voelt meteen comfortabel zodra je erin ligt.
Daarnaast is de beige kleur echt prachtig, rustig en stijlvol, waardoor het mooi staat in de slaapkamer.
Echt een aanrader!

Réponse : SJUMO
Sjumo: ein-de-lijk ECHT lekker slapen!
Ik heb inmiddels al voor de tweede keer bij Sjumo besteld, en eerlijk: ik ben er een beetje verslaafd aan geraakt: iets wat ik echt nooit eerder heb gehad, zeker niet met dekbedovertrekken. Waar ik me daar vroeger totaal niet druk om maakte, merk ik sinds Sjumo dat ik veel beter slaap en echt meer rust ervaar. Dat had ik oprecht niet verwacht.
Sinds kort woon ik ook op mezelf in een appartement met beperkte ruimte om te drogen. Wat ik echt ideaal vind, is dat als mijn Sjumo ’s ochtends de was in gaat, ik er ’s avonds gewoon weer onder kan slapen. Dat gemak maakt echt een verschil!
Daarnaast wil ik een dikke shout-out geven aan de klantenservice. Ze reageren vaak al dezelfde avond en denken altijd mee in oplossingen. Heel veel bedrijven kunnen hier echt nog iets van leren.
Ik wil oprecht nooit meer anders. Al moet ik nu wel even wachten tot mijn vakantiegeld binnen is voordat ik weer verder kan shoppen bij Sjumo 😉

Fantastische kwaliteit
Fantastische kwaliteit, heerlijk zacht, temperatuur regelend kortom genieten. Droogt heel snel uit de wasmachine en kan zo weer op je bed.

Perfect zacht
Perfect zacht. Na dit beddengoed uitgeprobeerd te hebben wil je niks anders meer.

Silky smooth dekbedovertrek
Het klopt helemaal
Wat er gezegd wordt, het dekbedovertrek slaapt heerlijk en nu willen we ons bed helemaal niet meer uit in de ochtend

Réponse : SJUMO
Prima service en een heerlijk zachte…
Prima service en een heerlijk zachte dekbedovertrek!

We hebben nu al 2 sjumo…
We hebben nu al 2 sjumo dekbedovertrekken en voor de topper en het is geweldig, lekker zacht fijne stof en slaapt geweldig. willen niks anders meer. aanrader je krijgt er geen spijt van. ☺

Réponse : SJUMO
En savoir plus sur les différents types d'avis.