Lisez les avis des autres
Skærtoft mølle leverer kvalitetsmel med god smag og bageevne. Både mit surdejsbrød og rugbrød bliver helt særligt når ingredienserne kommer herfra. Jeg køber altid et stort lager af gangen så jeg s... Voir plus
Bestilte feriepakken og fik forskelliget leveret. Maltbollerne er indtil videre farvoritten herhjemme de er samgfulde og super bløde også dagen efter. Der var hurtig levering og en rigtig nem hjemmes... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Skærtoft Mølle producerer økologiske kvalitets kornprodukter til Danskerne. Vi har flere års erfaring og ved hvordan det gode mel bliver til. Gå på opdagelse i et spændende økologisk mel univers.
Coordonnées de contact
Danemark
- skaertoft.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Super Kvalitet
Hurtig expedition og levering.
Det er den bedste kvalitet af mel jeg nogensinde har bagt med. Så dejligt at det er friskkværnet og smagen er simpelthen så god. Det giver de lækreste brød og boller. Jeg køber kun mel fra Skærtoft mølle nu.
Altid god kvalitet og hurtig levering.
Altid god kvalitet og hurtig levering.
Altid super kvalitet
Altid super kvalitet, til rimelig pris. Hurtig levering
Hurtigt og god betjening
Hurtigt og god betjening, skal have melblandingerne med til Italien og glæder os til friskbagt morgenbrød
Surdejsbrød holder høj fugtighed i flere dage
Manitoba hvedemelet kom hurtigt frem, og brødet jeg får bagt, holder høj fugtighed i mange dage.
Helt klart højkvalitetsmel.
Go' og nem bestilling på hjemmesiden
Go' og nem bestilling på hjemmesiden. Hurtig levering. Lækkert mel som giver nogle dejlige boller og brød. Mums!!!
Det er bare super mel og det smager så…
Det er bare super mel og det smager så godt😊👍
Fantastisk gode produkter og en suveræn…
Fantastisk gode produkter og en suveræn kundeservice
Super lækker brødblandinger
Der var hurtig levering og en rigtig nem hjemmeside at finde rundt på. Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller her fra.
Super kvalitet og mange valgmuligheder…
Super kvalitet og mange valgmuligheder med forskellige melsorter og brødblandinger. Hurtig bestilling og nem levering
Uefterlignelig kvalitet
I forhold til andre møllers grove rugmel er jeg imponeret over jeres. Årsagen er nok at finde både i jeres valg af råvareleverandører og i stenformalingen. Derudover fører I hele rugkerner og mørk maltmel, hvilket jeg ikke finder andre steder. Det betyder, at jeg som ren amatør. kan bage økologisk rugbrød med en smagsrigdom, ingen bagere eller brødfabrikker kommer i nærheden af. Yderligere sælger I også sigtet rug, som ikke findes i supermarkeder, så jeg for første gang i årevis kan spise rigtigt surbrød!
Dertil kommer, at leveringen er både prompte og præcis.
Jeg bestilte økologisk Manitoba…
Jeg bestilte økologisk Manitoba hvedemel hos Skærtoft Mølle. Kort tid efter bestillingen gik igennem, fik jeg besked om, at de havde samme slags og mængde i tilbud, så jeg kunne spare en del ved at lave bestillingen om til tilbuddet . Det kalder jeg da fantastisk service!
Ganske få dage efter kunne jeg hente pakken m melet i den lokale pakkeshop.
Nu har jeg så bagt surdejsbrød af melet. Det er super nemt at arbejde med, det kan klare ret meget vand da protein indhold er på 16%, så brødet hævede flot. Der kom “øre” og sprød skorpe og ikke mindst, så smagte det fantastisk. Næste brød hæver i køleskabet nu, godt jeg bestilte en stor portion mel.
Skærtoft mølle leverer kvalitetsmel med…
Jeg køber altid et stort lager af gangen så jeg sparer fragten.
Fantastisk god mel
Fantastisk god mel. Jeg har bestilt rugbrødspakken tidligere og denne gang også hvedemel. Alt sammen økologisk og perfekt til surdejsbagning.
Økologiske produkter
Økologiske produkter, der er tænkt over. God vejledning, både til langtidsbrød og hurtigt brød. Vi er især glade for det sønderjyske rugbrød, som er helt særligt for os.
Tak for jer.
Jeg har bestilt Feriepakken som min…
Jeg har bestilt Feriepakken som min første bestilling. Jeg har modtaget den med GLS hurtigt og perfekt. Jeg har allerede prøvet flere af både rugbrød og boller/stykker. Jeg koldhæver dem. Det er super nemt. Jeg må sige, der er trængsel omkring bordet, når de nybagte og duftende lander på bordet. Jamen de smager fantastisk. Det er det bedste mel, jeg har købt. Jeg har afprøvet den medsendte ekstra lille opskrift på små pandekager med havregryn. Med blåbær, jordbær, græsk yoghurt og økohonning kringlet over fik de godt nok ben at gå på. De forsvandt som duggen i morgenbrisen. Den bedste anbefaling jeg kan give er, at man skal skynde sig at bestille hos Skærtoft Mølle. Man vil IKKE blive skuffet. Glæder mig til nye spændende tilbud. 🥰
Skærtoft mel leverer mel til en super…
Skærtoft mel leverer mel til en super oplevelse i familien. Vi er flere i familien der er blevet overbeviste speltbrød spisere.
L’expérience Trustpilot