I forhold til andre møllers grove rugmel er jeg imponeret over jeres. Årsagen er nok at finde både i jeres valg af råvareleverandører og i stenformalingen. Derudover fører I hele rugkerner og mørk ma... Voir plus
Lisez les avis des autres
Skærtoft mølle leverer kvalitetsmel med god smag og bageevne. Både mit surdejsbrød og rugbrød bliver helt særligt når ingredienserne kommer herfra. Jeg køber altid et stort lager af gangen så jeg s... Voir plus
Jeg bestilte økologisk Manitoba hvedemel hos Skærtoft Mølle. Kort tid efter bestillingen gik igennem, fik jeg besked om, at de havde samme slags og mængde i tilbud, så jeg kunne spare en del ved at... Voir plus
Bestilte feriepakken og fik forskelliget leveret. Maltbollerne er indtil videre farvoritten herhjemme de er samgfulde og super bløde også dagen efter. Der var hurtig levering og en rigtig nem hjemmes... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Skærtoft Mølle producerer økologiske kvalitets kornprodukter til Danskerne. Vi har flere års erfaring og ved hvordan det gode mel bliver til. Gå på opdagelse i et spændende økologisk mel univers.
Coordonnées de contact
Danemark
- skaertoft.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Mange typer af mel i bedste kvalitet.
Mange typer af mel i bedste kvalitet.
Hurtig levering.
God service og gode varer
De bestilte varer ankom, men én af poserne var utæt. Straks blev en ny eftersendt. God service.
Jeg kender produkterne og synes, de er i top.
Kan anbefale Skærtoft på det varmeste
ÅH WAUW - Skærtoft.dk
ÅH, WAUW! Sikke nemt at bestille på nettet hos Skærtoft, sikke gode priser på melblandinger og sikke lækre produkter leveret og klar til brug. Kvalitet i top - embalage stærk og fin at se på. Nå, jeg kan ikke tilbagemelde mere - jeg skal i køkkenet at bage med mel fra Skærtoft.dk - god sommer!
Kvaliteten på melen er bare top.
Kvaliteten på melen er bare top.. man kan rigtigt dufte friskheden.
Deres Barleo stykker er super gode til et stabilt blodsukker.
Blandingen kan bare røres op i feks. En Rosti skål med en ganske almindelig ske.. super hurtig og næsten ingen opvask.. det kan vi jo også godt lide..
Gode økologiske produkter
Gode økologiske produkter
Fin service og hurtig levering
Så kom en ny stor portion havregryn fra…
Så kom en ny stor portion havregryn fra Skaertoft Mølle.
Jeg har prøvet meget andet, med Skaertofts havregryn er vare det bedste i smagen og konsistensen
Super kvalitet mel og kerner
Det nemt at handle online og varerne kommer hurtigt, men dét det er afgørende er det gode mel og de unikke kerner. Bedste i DK!
Super service. Hurtig levering. Kvalitets Produkter. Kan kun anbefales.
Hurtig og effektiv bestilling og…
Hurtig og effektiv bestilling og levering. Det friskkværnede mel slår alt hvad jeg tidligere har smagt. Klar anbefaling herfra.
Det er rigtig godt mel og de har…
Det er rigtig godt mel og de har produkter som skårne rugkerner, der kan være svære at få.
Kvaliteten af melet. Smagfuldt
Kort leveringstid efter et kort blik på hjemmesiden, der er overskuelig og indbydende.
Melet smager godt og har fin bageevne.
Det smager bedre, end det jeg ellers har købt i supermarkedet ( og som nu ikke længere kan fås i min lokale Brugs)
Super god service og fantastiske…
Super god service og fantastiske produkter. Vi er en børnefamilie der prøvede forskellige brød blandinger for nemhedens skyld. det var en kæmpe succes og bestemt ikke sidste gang vi bestiller herfra
Hurtig ekspedition.
Siden covid 19 epidemien har jeg bagt…
Siden covid 19 epidemien har jeg bagt 5000 surdejsboller og brugt ølandsmel og manitobamel fra Skærtoft.
Der findes ikke bedre mel i Danmark.
Smagen er uforlignelig
Frisk Malet Mel
Jeg synes det er lækkert at melet bliver frisk malet, og at selv om det er fintsigtet så er det stadig med alle skaldele og kim, som jo er det sunde. Hurtig levering og god service.
Super kvalitet
Dejligt nemt at bestille, fint indpakket og sendt hurtigt. Top kvalitet på produkterne.
L’expérience Trustpilot