Jag beställde ett fodral med magnetstängning, men när jag fick det var den väldigt svag. Jag skrev i deras chattbubbla om det, och på ett par minuter fick jag bekräftat att dom höll med, samt erbjöd a... Voir plus
Billigt och snabb leverans med flera alternativ för frakt. Det finns nog något för alla på hemsidan, jag har en Xiaomi och det är långt ifrån alla sajter som har fodral och övrigt tillbehör till min l... Voir plus
Ett webbföretag där man får kontakt med företaget vi mail och kan ha en uppriktig konversation är inte självklart idag. Jag hade av misstag beställt fel mobilskal och fick pengarna tillbaka utan probl... Voir plus
Skal satt dåligt, dyr retur
Det var svårt att se hur skalet skulle sitta på bilden men jag valde att chansa. Kändes rätt dyrt, halvbra leveranstid med tanke på att jag skickade till skåp, i gränssnittet var det inte tydligt att det faktiskt skulle komma till skåpet, men det gjorde det. Satt dåligt på telefonen, jag tänkte returnera det, men trots att jag hämtat i skåp kunde man bara returnera med postnord, betala 45 spänn, och ha tillgång till skrivare. Så jag slängde det. Slöseri med pengar.
Bra sortiment och ok priser men minus…
Bra sortiment och ok priser men minus med så långa leveranstider som över 1 vecka i mitt fall.
Varning till andra konsumenter
Jag returnerade ett mobilskal (Otterbox) som jag öppnat för att kontrollera passform, vilket är fullt rimligt vid distansköp. Produkten var i nyskick, men förpackningen skadades vid öppning.
Trots detta nekades returen helt. Kundtjänst hänvisar till att det är en “märkesvara” och att den inte kan säljas vidare med bruten förpackning, och menar därför att värdeminskningen är 100 %.
Enligt distansavtalslagen har man rätt att undersöka varan. Om förpackningen skadas ska detta hanteras genom ett rimligt värdeminskningsavdrag – inte genom att neka ångerrätten i sin helhet.
, och trots dialog stod företaget fast vid sitt beslut utan att erbjuda någon kompromiss.
Ärendet kommer nu att tas vidare till Allmänna reklamationsnämnden (ARN).
Rekommenderar att vara försiktig vid köp här.
Billigt och snabb leverans👍
Allt annat än snabb leverans
Allt annat än snabb leverans, beställde en produkt som fanns i lager den 4/4. I orderbekräftelse står det att leverans sker mellan 9/4-20/4, år 2026 ska det inte ta 2 veckor att skicka en vara som finns i lager. Om ni vill ha snabb leverans så välj ett annat företag, det kommer jag göra nästa gång . Återstår att se om jag kommer få min produkt eller om jag kastat pengarna i sjön..
Produkten fungerar inte plattan stängs…
Produkten fungerar inte plattan stängs av. Bedrövligt
Snabbt att hitta det jag sökte och…
Snabbt att hitta det jag sökte och mycket snabb leverans.
Ett bra och seriöst företag
Ett bra och seriöst företag. Svarar snabbt på mejl om det skulle vara något. Vettiga priser, bra och brett utbud. Och snabba leveranser.
Skulle ha önskat info om att varan för…
Skulle ha önskat info om att varan för tillfället inte fanns och leverans kan därför dra ut på tiden.