Jag beställde ett fodral med magnetstängning, men när jag fick det var den väldigt svag. Jag skrev i deras chattbubbla om det, och på ett par minuter fick jag bekräftat att dom höll med, samt erbjöd a... Voir plus

Billigt och snabb leverans med flera alternativ för frakt. Det finns nog något för alla på hemsidan, jag har en Xiaomi och det är långt ifrån alla sajter som har fodral och övrigt tillbehör till min l... Voir plus

Jag beställde ett mobilskal men fick aldrig någon orderbekräftelse eller faktura. Efter typ två veckor fick jag plötsligt ett paket vilket jag returnerade då jag redan hunnit köpa ett annat skal. När... Voir plus

Generellt bra produkter men det senaste ”caset” jag köpte till min Apple Watch gick sönder efter knappt 2 månaders användning…inget fel på Skalhuset överlag utan snarare den enskilda tillverkaren U... Voir plus

3,6

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

1 k avis

Aucune trace de demande d’avis

3,6

Tous les avis

(1 104)

77 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bra kontakt och mottagande.

Ett webbföretag där man får kontakt med företaget vi mail och kan ha en uppriktig konversation är inte självklart idag. Jag hade av misstag beställt fel mobilskal och fick pengarna tillbaka utan problem. Här vill man handla igen. Rekommenderas.

18 février 2026
Avis spontané

Second pair of earbuds I've purchased…

Second pair of earbuds I've purchased from them. I'm disappointed they didn't have the ones I got the first time, but it's the same brand. It also came with wings.

I love their customer service. They're incredibly reasonable! I will come back if I lose these, too. Heh.

27 janvier 2026
Avis spontané

Trodde in i det sista att jag blivit…

Trodde in i det sista att jag blivit blåst på pengarna. Ingen korrekt spårning av paketet utan det dök bara upp plötsligt när det gått ganska precis 2 veckor sen jag beställde. Uppenbarligen håller de på med dropshipping och kommer aldrig beställa från dom igen.

14 janvier 2026

Fick inte min beställning

Fick tyvärr inte min beställning inom utlovad tid och behövde därför avboka. När jag kontaktade kundtjänst fick jag besked om att varorna skulle skickas från ett externt lager, trots att det på hemsidan stod att produkten fanns i lager med kort leveranstid. Det framgick heller ingenstans att leveransen hanterades av en tredjepart.

Jag fick sedan information om att paketet skulle komma 3-4 dagar senare (senast fredag), men ingen leverans dök upp och jag fick heller ingen uppdatering om nytt leveransdatum.

Det positiva var att avbokningen gick snabbt och smidigt utan krångel. Förhoppningsvis var detta en engångshändelse. Jag kommer sannolikt fortsätta beställa från Skalhuset, eftersom det tidigare alltid har fungerat snabbt och problemfritt för mig.

13 janvier 2026
Avis spontané

Inte levererat i tid och inte ens skickat från butiken vid sista utlovade leveransdatum. Avbeställde.

Jag beställde ett skal den 30/12, med beräknad leverans 6-15 januari. Jag fick mejl som frågade om jag var nöjd med mitt köp, men ingen produkt hade levererats. Jag kontaktade kundtjänst den 15/1 via chat och fick veta att produkten hade inte ens skickats och att de var medvetna om att nöjdhetsmejl ofta skickas ut för tidigt. "John" skrev också att leveranser kan ta längre tid än beräknat då deras leverantörer dröjer. De har alltså inte skal på lager utan är bara en mellanhand. Jag ska åka på semester om några dagar och vågar inte lita på att skalet kommer fram i tid, så jag avbeställde och beställde från en annan onlinebutik som har snabbare utlovad leveranstid.

15 janvier 2026
Avis spontané

Dålig kundservice tar lång tid att få…

Dålig kundservice tar lång tid att få svar på mail vad ens paket tagit vägen. Får sedan svaret att mina varor skickats till Norge och jag bor i Göteborg detta efter 9 dagar. Får frågan om jag fortfarande vill ha varan. Ingen fråga om en återbetalning. Svarade att jag vill ha varan. Har gått flera dagar sedan dess. Ok det är helg. Men när ni har missat min leverans totalt så förväntar man sig ett omedelbart omhändertagande i ärendet. Så eran reklam om snabba leveranser fallerar totalt två gånger på min beställning beställde den 15e dec och 1/1 26 fortfarande ingen försändelse skickad

15 décembre 2025

Fel skal för telefonen

Tog hjälp för att beställa ett skal så det skulle bli rätt storlek.
Första fodralet var med magnet.
Inte vad jag trodde jag beställde.
Telefonen har lossnat flera ggr.
Bestälde ett nytt som trots alla kontroller inte passar min telefon.
För litet.
Hade tyvärr slängt förpackningen.
Sitter nu ned 2 fodral, 600 fattigare och ä då inget fungerande skal

1 décembre 2025

Otroligt lång leveranstid

Otroligt lång leveranstid. Beställde ett skal till iPad, efter att ha väntat i 1,5 vecka fick jag veta att lagerstatus vid beställning inte stämde och att skalet var slut. Fick byta det mot ett annat och nu har jag ingen aning om när det kommer. Ingen ny info om leveranstid alls. Väntat i totalt snart tre veckor.

17 novembre 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit