Fonden Skalk Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Jeg havde glemt at oplyse om ændret adresse og misser naturligvis mit blad. Skalk vælger kvit og frit at sende et nyt til min nuværende adresse uagtet. Super service og super indhold.

En portopris på 75 kr fordi i vælger at benytte nok Danmarks dyreste forsendelse Post Nord? Det er lidt voldsomt når tingen man gerne vil købe vejer som et alm. brev.. Kom dog ind i vores århundrede... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Régie publicitaire

Écrit par l'entreprise

Fonden Skalk udbreder kendskabet til kulturhistorie, arkæologi og historie gennem magasinerne Skalk og Skalk Junior, samt den kulturhistoriske webshop.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastisk service

5 février 2026

Kundeservice

Har mangeårigt medlemsskab, og skulle også have digital adgang til hjemmesiden. Fik hurtigt svar og så var jeg på.

3 novembre 2025

Jeg er 85 år, og har læst SKALK siden jeg var 17.

Jeg er 85 år, og har fulgt SKALK fra min forlængst afdøde fars første abonnement i 1957.

Diverse organisationer bag SKALK har formået at følge med tiden, og tilpasse sig mine behov til min fulde tilfredshed; og nu med SKALK JUNIOR som et bidrag til mine børnebørn.

17 octobre 2025

Jeg glæder mig hver gang jeg får Skalk…

Jeg glæder mig hver gang jeg får Skalk i min postkasse.
Gode relevante opdateringer på de nyeste arkæologiske landvindinger, skrevet i et sprog der er til at forstå og med et fremragende billedmateriale til at understøtte fortællingen.

4 septembre 2025

Min oplevelse af Skalk

Jeg har længe abonneret Skalk og er imponeret over den konstante kvalitet. Grafisk og mht onlinetilbud som arkiv og shop er de fulgt med tiden. Jeg har længe boet i udlandet og har i den forbindelse ofte haft brug for hjælp fra Skalks Kundeservice. Hver eneste gang er jeg blevet hjulpet hurtigt og professionelt.

22 août 2025

Det bedste tidskrift

Det bedste tidskrift! Hvis der er et bedre et sted på jorden, så har jeg ikke fundet det😁
Jeg kunne ikke logge ind, kundeservice vendte promte tilbage, og havde rettet fejlen i systemet, så nu kan jeg igen begrave mig i de gamle udgivelser.

1 août 2025

Eftersøgning af bogtitel

Jeg spurgte efter en titel på en bog af Jens Rosing, som forlaget Wormianum har udgivet omkring 1965. Malene Høybye kunne ikke lige finde den, men tog sig tid til at lede og skrev igen dagen efter og havde fundet den rigtige titel. Så nu kan jeg søge bogen antikvarisk. Meget fin service, tak. Mvh Arne

17 juin 2025

Spændende og troværdige fortællinger om Danmarks historie.Alle artikler ses merkeret på…

Alle artikler ses merkeret på tidslinjen. Det giver et fint overblik. Teksterne er lette at læse og illustrationerne er meget relevante og med til at øge forståelsen. Der er dejligt mange kort, så man ved hvor begivenhederne, der skrives om foregik/foregår. Vel man vide mere om sine rødder og sit lands historie, kan jeg ærligt henvise til at orienterer sig i SKALK - abonnementet er billigt i forhold til hvad du kan få ud af at læse SKALK

17 juin 2025

Sælger en bog de ved er udsolgt

Jeg købte en bog for to dage siden, som jeg skal give i fødselsdagsgave i morgen. Fonden Skalk lovede via deres onlinebestilling, at de ville sende mig en mail, når bogen var pakket og klar til forsendelse. Jeg hørte dog intet og blev utålmodig. Tænkte at to døgn må være rigelig tid til at pakke og sende en bog. Så jeg ringer i dag (der har ikke været telefontid siden jeg bestilte) og spørger hvad status er? Og efter lang ventetid på at tale med en medarbejder, får jeg at vide, at de slet ikke har bogen. At den er udsolgt fra forlaget. Og at de for et stykke tid siden havde samme problem med en anden kunde, hvor de havde fundet frem til bogen i en eller anden butik, som damen jeg talte med ikke længere kan huske navnet på. Jeg spørger til, hvornår de havde tænkt sig at meddele mig de ikke havde den. Hvilket jeg ikke får svar på. Så opfordrer jeg dem til at skrive på deres hjemmeside at de ikke har bogen, hvilket damen jeg taler med også synes er en god idé. Det er vel snart sagt alt der er galt - undtagen at damen fortalte at jeg naturligvis ikke skal betale for bogen.....

25 avril 2025
Logo de Fonden Skalk

Réponse de Fonden Skalk

Hej Niels. Tak for din anmeldelse. Hver dag trækker vores webshop automatisk en liste hos forlagenes centrallager over tusindevis af salgbare bøger. Hvis forlaget har registreret bogen som udsolgt, vil titlen ikke fremgå i webshoppen. Forlaget havde ikke registreret din bog som udsolgt. Derfor er den kommet tilbage i webshoppen ved den automatiske opdatering, selv om vi tidligere manuelt havde fjernet den. Bøgerne kommer fra mange forskellige lagre og nogle bøger bliver først trykt ved bestilling. Vi følger ugentligt op på, om der er bestillinger, der hænger. Da din bestilling var under 48 timer gammel, var den endnu ikke kommet med på listen. Jeg er glad for, at min kollega forsøgte at finde et alternativ til dig, selv om det ikke lykkedes i denne omgang. Vores kundeservice har telefontid mandag, tirsdag og fredag og vores telefonsystem tilbyder, at vi kan ringe tilbage, så man undgår at sidde og vente i kø. Venlig hilsen, Jacob Buhl Jensen, direktør, Skalk

Problemer med oprettelse af abonnement

Jeg havde problemer med at tilgå det elektroniske Skalk i forbindelse med mit abonnement, men blev mødt meget venligt af serviceafdeling. Efter 14 dage fungerede det optimalt. Også det fysiske Skalk måtte eftersendes - så noget må være gået galt ifm. oprettelse af abonnement på det i øvrigt meget fine og seriøse Skalk

3 février 2025

Super service!!!!!

Blev ringet op fra kundeservice, for de ville lige høre om det magasinerne fra 2024, (som jeg havde bestilt) eller om det var 2025 jeg skulle ha. Det var 2025, jeg havde trykket forkert. Det må da siges at være god service.
Så mange tak for det.

13 décembre 2024