Jeg havde glemt at oplyse om ændret adresse og misser naturligvis mit blad. Skalk vælger kvit og frit at sende et nyt til min nuværende adresse uagtet. Super service og super indhold.
Lisez les avis des autres
Alle artikler ses merkeret på tidslinjen. Det giver et fint overblik. Teksterne er lette at læse og illustrationerne er meget relevante og med til at øge forståelsen. Der er dejligt mange kort, så man... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har længe abonneret Skalk og er imponeret over den konstante kvalitet. Grafisk og mht onlinetilbud som arkiv og shop er de fulgt med tiden. Jeg har længe boet i udlandet og har i den forbindelse o... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Fonden Skalk udbreder kendskabet til kulturhistorie, arkæologi og historie gennem magasinerne Skalk og Skalk Junior, samt den kulturhistoriske webshop.
Coordonnées de contact
Flæsketorvet 68, 1711, København V, Danemark
- kontakt@skalk.dk
- skalk.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Endnu en god oplevelse med SKALK
SKALK har gennem flere årtier givet mig mange rigtig gode og interessante læseoplevelser. Jeg afventer med glæde og fornøjelse næste kommende udgave.
Seneste oplevelse er venlig og hurtig behandling af min henvendelse om manglende modtagelse af en enkelt udgave af bladet (fremsendelse til mig har nu ellers aldrig svigtet).
Bedste hilsen fra Karsten Pedersen, Greve Strand
Holder hvad de lover
Skalk har hele tiden levet op til deres ord. Hvis man har en skidt oplevelse, svarer de hurtigt og konkret, så alle kan komme videre. De laver et fedt blad og ønsker kun at så mange som muligt kan nyde det.
En portopris på 75 kr fordi i vælger…
En portopris på 75 kr fordi i vælger at benytte nok Danmarks dyreste forsendelse Post Nord? Det er lidt voldsomt når tingen man gerne vil købe vejer som et alm. brev.. Kom dog ind i vores århundrede og benyt et af de mange og pålidelige og især billigere firmaer..

Réponse de Fonden Skalk
L’expérience Trustpilot