Skulle ønsket eg leste anmeldelsene før eg betalte 3 kr. Personlig var eg i ein stresset situasjon når eg trong å vite eier til ein bil, og eg tok meg desverre ikkje tid til å lese alle vilkår eller... Voir plus
Betalte 3 kr for å raskt sjekke et registreringsnummer. Det var ingen tydelig informasjon om at dette samtidig skulle føre til et abonnement på 249 kr i måneden – noe jeg aldri ville ha ønsket. Det... Voir plus
Rein svindel. Du trur du betalar 3,- for å sjekke eit bilnummer, men etter tre dagar blir du trukke 249,- per mnd. Styr unna. Dei oppgir ikkje telefonnummer til kundeservice, og sender du e-post får d... Voir plus
Svindel, er lurt inn i et såkalt "abonnement". Finner ingen kvittering eller avtale som er inngått verken i epost, på sms eller andre steder. Har søkt opp ett bilskilt i mai og er deretter trukket kr... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Dette er svindel
Dette er svindel. Du tror du betaler 3 kr for å søke opp et skilt, men du melder deg på et abonnement til 274 kr per mnd. Oppdaget dette tilfeldig på kontoutskrift. Det er ingen mail med bekreftelse på abonnement eller lignende. Jeg har sendt mail og bedt om pengene tilbake. Disse burde stoppes.
Hold dere unna denne nettsiden
Hold dere unna denne nettsiden. Det er ren svindel det de driver med! De setter opp et abonnement koblet til betalingsmetoden din uten å informere deg om dette og trekker 274kr månedlig. Å avslutte abonnementet er også ekstremt vanskelig og tungvint.
Mener de informerer godt nok
Mener de informerer godt nok, men her får du løpende abo uten at det dukker opp fakturaer eller bekreftelse på starter abo og lignende. Ville absolutt ikke brukt denne tjeneste.
Måtte de tråkke på lego i evig tid
Måtte de tråkke på lego i evig tid. Svindlere.
Samme som alle andre
Samme som alle andre. Fikk beskjed om betaling av 3 kroner for å finne et registreringsnr. Fikk deretter en belastning på kr. 274,-
Ren svindel.
Håll er undan denna tjänst
Håll er undan!!!
Ren svindel, du betalar 3 kr för det får du är en upplysning. Själva verket startar du ett abonnemang och blir omedelbart fakturerad 274 kr.
Det måste vara en ganska så speciell person som ligger bakom denna tjänst. Skulle vilja säga något helt annat men det kan ju vara barn och ungdomar som läser detta.
Endelig borte fra søke register
Har rapportert dem inn til Google, og de er nå fjernet fra søkeresultatene deres. Dette fremstår som ren svindel. Ser også at de driver flere lignende sider, så vær oppmerksom.
Flytteregister.no er en annen tilsvarende tjeneste jeg mener opererer på samme måte (samme eier). Styr unna.
Scam bedrift
Samme som alle andre. Fikk ikke fortalt at dette var et abonnement. De skriver det som om du bare skal betale en gang du finner kunn ut av det når de tar betalt av deg. Ren skam dritt selskap. De stjeler pengene dine. For en scam
Styr unna denne
Styr unna denne!
Jeg har ikke brukt tjenestene deres, men oppdager plutselig at det ligger en betalingsavtale på Vipps for dem med et månedlig beløp på kr. 274,-. Jeg fikk slettet denne, men en måned var betalt. Jeg har bedt om pengene tilbake, ellers anmelder jeg. Svindel fra ende til annen!
Ren svindel
Ren svindel. Lurer deg inn i abonnement uten noen form for informasjon.
Har anmeldt men selvfølgelig henlagt. Skal klage på henleggelse, men regner med å ikke komme noen vei.
Skiltregister trukket for helt år
Hei alle sammen,
Jeg har dessverre blitt lurt av Skiltregister i et helt år. Siden jeg sjelden bruker Vipps til vanlig, fanget jeg ikke opp at de har trukket meg for penger hver eneste måned.
Selskapet som driver Skiltregister er Complay AS (org.nr. 932 951 983), hvor Tahir Gashi er styreleder. Jeg er nå i gang med å forberede rettslige skritt. Dette inkluderer å sende konkursvarsel/begjære tvangsoppløsning av Complay AS, samt rette et personlig krav mot eieren. Vi må ta slike useriøse aktører ut av markedet, slik at de ikke kan fortsette å lure folk.
For å bygge en sterkest mulig sak i retten, trenger jeg støtte fra andre i samme situasjon. Jeg ber absolutt ikke om økonomisk støtte, men om bevis og dokumentasjon fra dere som også har blitt rammet.
Jeg setter enormt stor pris på om du kan sende meg en e-post med følgende:
Skjermbilder fra Vipps som viser at Skiltregister har trukket penger fra deg.
Informasjon om du noen gang mottok et lovpålagt angrerettskjema fra dem?
Informasjon om du noen gang fikk fremvist, eller samtykket til, dokumentasjon på en bindende abonnementsavtale?
Alt som sendes inn vil utelukkende bli brukt som bevis i saken mot selskapet.
Tusen takk for hjelpen! Sammen kan vi stoppe dette.
STYR UNNA!
STYR UNNA!
Telefonnummeret til deres kundeservice er «ikke i bruk» De trekker automatisk penger fra Vipps. De oppretter en avtale automatisk i Vipps som du «automatisk har godkjent» ved å teste tjenesten.
Ikke ved aktiv godkjenning eller aktiv godkjenning.
Abonnement-scam
Abonnement-scam. Styr unna. Vegvesenet har en tjeneste som gir akkurat det samme uten skjulte kostnader.
Klar svindel
Klar svindel. På en eller anne måte hadde jeg plutselig blitt registrert med abonnement. Det var heller ikke mulig å avslutte det via nettsiden demmes.
En av mange som er blitt lurt av dette…
En av mange som er blitt lurt av dette selskapet. Tilbyr en tjeneste til kr. 3,- for å finne eier på bil. Når man gjør det tegner man automatisk et abonnement som koster kr. 274,- pr måned og som trekkes via vipps. Gått helt under min radar i banken .. logoen lignet veldig mye på statens vegvesen. Styr unna denne leverandørene og tjenesten de "tilbyr"
Svindelforetakett bilnummer
Svindelforetakett bilnummer, men blir nå av! Jeg betalte kr 3 for å få identifisert ett bilnummer, men blir nå avkrevd kr 274 per måned uten at jeg kan skjønne at dette er avtalt. Synes umulig å få avsluttet abonnmentet!