Skiltregisteret Avis

TrustScore 1 sur 5

1,1

Skulle ønsket eg leste anmeldelsene før eg betalte 3 kr. Personlig var eg i ein stresset situasjon når eg trong å vite eier til ein bil, og eg tok meg desverre ikkje tid til å lese alle vilkår eller... Voir plus

Betalte 3 kr for å raskt sjekke et registreringsnummer. Det var ingen tydelig informasjon om at dette samtidig skulle føre til et abonnement på 249 kr i måneden – noe jeg aldri ville ha ønsket. Det... Voir plus

Rein svindel. Du trur du betalar 3,- for å sjekke eit bilnummer, men etter tre dagar blir du trukke 249,- per mnd. Styr unna. Dei oppgir ikkje telefonnummer til kundeservice, og sender du e-post får d... Voir plus

Svindel, er lurt inn i et såkalt "abonnement". Finner ingen kvittering eller avtale som er inngått verken i epost, på sms eller andre steder. Har søkt opp ett bilskilt i mai og er deretter trukket kr... Voir plus

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

396 avis

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

229 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ser at det går igjen i omtalene her

Ser at det går igjen i omtalene her, dette er et skikkelig svindelforetak! Man ønsker å sjekke et bilnummer og tror at dette koster kr 3,- men blir da blir man samtidig automatisk abonnent til flere hundre kroner i mnd. Og det går ikke an å kontakte dem på telefon, kommer bare telefonsvarer: "This number does not exist"!!

26 avril 2026

Klar svindel-tilnærming på å lure folk…

Klar svindel-tilnærming på å lure folk inn i unødig abonnementstjeneste når det de egentlig ønsker er å sjekke reg.nr. en enkelt gang. Ingen forsøk på å opplyse om at man er i ferd med å forplikte seg til abonnement på flere hundre kroner per mnd etter kun få dager etter engangsbetaling på noen få kroner.

24 avril 2026

Svindel

Svindel, lureri, scam... Finnes mange ord for det de driver med.

23 avril 2026

Villedende markedsføring og systematisk utnyttelse

Ansporing til ren svindel som de tydeligvis slipper unna med. En forretningsmodell bygget på villedende markedsføring og systematisk utnyttelse av forbrukere som feilaktig havner inn i deres klør i et travelt hverdagsøyeblikk. Avtaler eksisterer ikke på forbrukers ende. Ingenting er mottatt på e-post, ei heller ligger det noe avtale i Vipps eller Apple som de hevder - faktisk ikke engang ved innlogging på såkalt "min side" på deres egen nettside, men de stoppet abonnenmentet første virkedag etter mailhenvendelse med anmodning om opphevelse med umiddelbar virkning.

20 avril 2026

Mitt råd: ikke bruk denne tjenesten!

Jeg ønsket å sjekke registreringsnummeret på en feilparkert bil og forsto av denne nettsiden at det kostet kr 3 på denne nettsiden. Det stemte ikke. Jeg ble trukket denne summen 12.4, men 15.4 har jeg blitt trukket kr 274 i tillegg. Ved klage til virksomheten skriver de at jeg ved å bekrefte den første betalingen også godkjente et månedlig abonnement på kr 274. Ved å lese alle anmeldelsene fra brukerne, bør virksomheten skjønne at de må endre på informasjonen!

15 avril 2026

Ren svindel

Ren svindel. Jeg ble automatisk månedsmedlem etter å ha sjekket et reg.nummer. En tjeneste jeg har bruk for en gang hvert 10.år. Skjønner ikke at de tørr drive et firma der inntekter skal komme av at folk blir blir lurt. Lykke til og særlig når dere har svindla de rette folka. Jeg hadde ikke sovet godt om jeg var ansatt der

16 avril 2026

Jeg var inne for å bestille en…

Jeg var inne for å bestille en skiltopplysnng til 3 kr.
I tillegg har jeg, uten å fortå hva som har skjedd, blitt trukket for 274 kr for et abonnement. Finner ingen bekreftelse på dette abonnementet, og når jeg ringer dit, får jeg beskjed om at nummeret ikke eksisterer.
Har sendt mail om at abonnementet skal avsluttes, så får se hva som skjer. Dette er en utrolig fiffig måte å tjene penger på. Er det virkelig lov å holde på sånn?

31 mars 2026

Help håpløst!

Help håpløst!

Skulle bare ha en enkel opplysning om en bil til 3 kroner! Fikk automatisk månedsabonnement til 274/mnd. Sendte klage og fikk umiddelbart mail tilbake om at abonnementet var avsluttet, men at de 274 var å betrakte som abonnement for en månde

10 avril 2026

Rask og god service

Jeg trodde jeg var på en statlig skiltsøk-side, oppdaget deretter at tjenesten innebærer automatisk abonnement. (Jeg var for rask på labben og leste ikke det som sto der om abo.) Heldigvis fant jeg dette ut i tide og fylte ut et skjema på nettstedet til Skiltregisteret der jeg sa opp abonnementet. Fikk raskt et hyggelig svar om at de hadde ordnet oppsigelsen for meg :)

8 avril 2026

Ren svindel - Bestillte 1 søk på skilt og fikk regning for abonnement

Bestillte 1 søk på skilt. Forstod det som det var Statens vegvesen som stod bak tjenesten, de bruker jo deres register. Betalte kr 3 via Vipps , og ble etter 3 dager belastet direkte på kredittkort med kr. 274. Jeg har ikke fått noen informasjon om at jeg har tegnet et abonnement, kun en kvittering for betalt kr. 3 for ett søk. Jeg har ikke signert noen brukeravtale (logget meg ikke inn) eller godkjent fast trekk på kredittkort. Dette er ren svindel

4 avril 2026

Abonnementsfelle

Jeg bestilte et enkelt oppslag til 3 kr, men ble rett etterpå trukket 274 kr for et abonnement jeg aldri har bedt om eller blitt tydelig informert om i kjøpsprosessen. Dette fremstår som en bevisst strategi for å lure kundene.

Styr unna hvis du ikke vil ha uforutsette utgifter!

16 mars 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit