Skiltregisteret Avis

TrustScore 1 sur 5

1,1

Skulle ønsket eg leste anmeldelsene før eg betalte 3 kr. Personlig var eg i ein stresset situasjon når eg trong å vite eier til ein bil, og eg tok meg desverre ikkje tid til å lese alle vilkår eller... Voir plus

Betalte 3 kr for å raskt sjekke et registreringsnummer. Det var ingen tydelig informasjon om at dette samtidig skulle føre til et abonnement på 249 kr i måneden – noe jeg aldri ville ha ønsket. Det... Voir plus

Rein svindel. Du trur du betalar 3,- for å sjekke eit bilnummer, men etter tre dagar blir du trukke 249,- per mnd. Styr unna. Dei oppgir ikkje telefonnummer til kundeservice, og sender du e-post får d... Voir plus

Svindel, er lurt inn i et såkalt "abonnement". Finner ingen kvittering eller avtale som er inngått verken i epost, på sms eller andre steder. Har søkt opp ett bilskilt i mai og er deretter trukket kr... Voir plus

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

229 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

SVINDEL

SVINDEL. Sjekk at det er statens vegvesen du søker opp skilt på. Disse utgir seg for å være statens vegvesen, så tar de 3 kr for søket. Deretter tar de 274 kr måneden som de autotrekker fra kontoen uten noen varsler, ingen eposter, meldinger ingenting. Pass på når du skal søk opp skilt.

25 décembre 2025

Ren Svindel

kjøpte en tjeneste eg først trodde kostet3 kr, fikk en mail i søppelpost som eg heldigvis oppdaget. Der stod det at eg hadde nå ett abonement til 274 kr/mdn. Sa heldigvist opp i tide. Men noen måneder senere hadde de aktivert abonnementet en gang til og begynt å trekke månedlig igjen. Ren Svindel. Olaf Renz og Jörn Bertram er oppført som styremedlemer og Aider AS som Regnskapsfører i dette Svindelforetaket. J.H. Tønnjes East Gmbh & Co Kg og FORMAC TELE TRADING AS er oppført som Aksjonærer.

14 janvier 2026

Svindelopplegg

Svindelopplegg!

Her har det vært den minste av alle skriftstørrelser ved evnt inngåelse av abonnement.
Mye er gjort (bl.a logo) for å ligne det offisielle Statens Veivesen og i det hele tatt fremstå som en profesjonell aktør.

Merk mine ord - det er de ikke. Laveste karakter gis!

26 mars 2026

Hvis jeg kunne gitt denne nettsiden…

Hvis jeg kunne gitt denne nettsiden null stjerner ville jeg gjort det. Virker som den er designet til å tro at man er på statens vegvesen sine sider. Jeg tror de fleste er ute etter et kjapt søk på "hvem eier bilen" eller liknende, da gjerne ute etter kjapp informasjon.
Man stusser kanskje litt når de skal ha 3 kr pr søk, men ok det går da fint tenker man. Men det de fleste ikke får med seg er at det blir opprettet en løpende avtale som koster deg 274 kr pr mnd. Styr unna!!

24 mars 2026

Skiltregister svindelet.no fremstår som…

Skiltregisteret.no fremstår som svindel. Etter å ha gjort et engangssøk til 3 kroner blir man, uten tydelig informasjon, automatisk registrert i et abonnement. Deretter trekkes et månedsbeløp på 274 kroner over flere måneder, uten at dette er klart kommunisert på forhånd. Dette oppleves som en villedende og uærlig praksis. Jeg vil advare andre mot å bruke denne tjenesten.

Scam

Skiltregisteret tar betalt for ein tjeneste som er gratis. Dei lurer deg inn i eit abonnement du ikkje trenger og som i mitt tilfelle var vanskelig å få avslutta.

Skiltregisteret.no er svindel

Skiltregisteret.no er svindel. Etter et engangssøk blir du uvitende lurt inn i et abonnement og trukket et månedsbeløp på 274 kr. Et lurt tips, gå inn på din vipps på «meg» og sjekk hvem du har betalingsavtaler med . Det er flere der ute som opererer i denne gråsonen😡Møkkafolk!

Dette er fullstendig scam

Dette er fullstendig scam, pass på! De er skruppelløs!
Les mer på Forbruker, TV 2 hjelper deg
Raser mot nettside: – De tar pengene til folk

Ren svindel

Ren svindel. For å få et skilt nummer, fakturer de meg uten videre for 274 pr måned. Har gitt beskjed men de trekker fortsatt penger !

14 mars 2026

Ren svindel, styr unna!

Ren svindel, skor seg på dårlig informasjon om at du faktisk signer opp for et månedsabbonnement når du gjør ett skiltsøk. Gjør heller skiltsøk på Statens Vegvesen sine sider. De er også sleipe nok til å lage en logo som likner statens vegvesen sin.
Jeg fikk nå plutselig en belastning på mitt kredittkort 4 måneder etter at jeg har sagt det opp uten at jeg har brukt det i det hele tatt, og DET er ikke jo ikke lov...

17 mars 2026

Utførte et enkelt skiltsøk til 3kr, lurt inn i løpende dyr abonnementsavtale.

Utførte et enkelt skiltsøk til 3kr forleden der abonnemnt startet uten mitt ønske. Dårlig visuell forklaring på skiltregisteret Norge sine sider der man blir lurt inn i en dyr abonnementsavtale etter kort tid som jeg først merket nå etter autotrekk fra min bankkonto på 274 kroner per måned. Dette var skuffende. Pass på når de lokker mrd 3 kroners pris ved søk om eier på skiltnummer. Avbryt abonnementet rett etter søk dersom du ikke ønsker å bli trukket hver måned for hundrevis av kroner.

17 mars 2026

Hold dere borte…..

Hold dere borte…..

Blir trukket 274 hver måned. Fikk stoppet abonnementet etter hvert. Lett å gå i fella her. Lokker med skiltvisning til 3 kr. Kostet meg totalt 1644,- i tillegg til de tre kronene.

16 mars 2026

Svindel

Svindel. Søkte opp 1 bilskilt for 3 måneder siden for 1 kr. Videre har jeg blitt trukket 274 kr hver måned før jeg la merke til det, for et abonnoment jeg aldri har samtykket til. Til og med logoen er laget for å ligne Statens Vegvesen.

13 janvier 2026

Rein svindel

Rein svindel. Betalte 3kr for tjenesten en gang. Så har de satt igang automatisk trekk på 274kr fra vipps uten at jeg har fått forespørsel eller mulighet til å samtykke.

15 mars 2026

Uærlige metoder - ren svindel

Jeg betalte 3 kroner for det som fremsto som et enkelt oppslag, men ble i stedet meldt inn i et skjult abonnement på 274 kr/mnd uten noen informasjon – nøyaktig samme metode som en rekke andre kunder beskriver. Svindel!

13 mars 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit