Skulle ønsket eg leste anmeldelsene før eg betalte 3 kr. Personlig var eg i ein stresset situasjon når eg trong å vite eier til ein bil, og eg tok meg desverre ikkje tid til å lese alle vilkår eller... Voir plus
Betalte 3 kr for å raskt sjekke et registreringsnummer. Det var ingen tydelig informasjon om at dette samtidig skulle føre til et abonnement på 249 kr i måneden – noe jeg aldri ville ha ønsket. Det... Voir plus
Rein svindel. Du trur du betalar 3,- for å sjekke eit bilnummer, men etter tre dagar blir du trukke 249,- per mnd. Styr unna. Dei oppgir ikkje telefonnummer til kundeservice, og sender du e-post får d... Voir plus
Svindel, er lurt inn i et såkalt "abonnement". Finner ingen kvittering eller avtale som er inngått verken i epost, på sms eller andre steder. Har søkt opp ett bilskilt i mai og er deretter trukket kr... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Banksvindel
Banksvindel, urettmessige trekk. Fortjener ikke engang en stjerne. Greier å trekke penger fra VIPPS to ganger 274 kroner på få dager uten at jeg har godkjent overføringen på noe vis eller tegnet abonnement. Dette skjedde et par uker etter å ha betalt 3 kroner for å sjekke et skilt. Altså på en måte som jeg lett kunne oversett om det ikke var for at jeg var inne på Vipps tilfeldigvis.
Kriminell virksomhet
274 kr har de tatt fra min vipps i 4 mnd på rad helt automatisk uten min viten etter at jeg en gang betalte de 3 kr for et skiltinfo. Dette er ikke bare svindel men kriminelt!!!
Lureri! Bruk Statens vegvesen
Ved å bruke denne tjenesten registreres du automatisk til et abonnement man ikke ønsker som man heller ikke får varsling på. Bruk heller Statens vegvesens gratis tjeneste.
Dette er svindel
Dette er svindel. Ved å betale 3 kr. for en skiltopplysning, blir man deretter trukket 274 kr. per måned. Pass på!
Skulle vært null stjerner
Skulle vært null stjerner, dette er ren svindel, du tror du betaler 3 kroner, men når du aksepterer det i vipps så starter de et trekk fra din vipps som ikke varsles der med godkjennelse og som riktignok nevnes på siden deres, men bevisst på en måte som gjør at man ikke får det med seg. Kan ikke skjønne at dette er lovlig i Norge når så mange beviselig blir lurt, kan heller ikke skjønne at noen vil drive på med slikt/jobbe der. Jeg har sendt dette videre til Forbrukertilsynet, TV2 hjelper deg og VG - håper noen får stanset dette så snart som mulig, de rakk å svindle meg to ganger ila. få uker med over 500kr.
Stjerne burde vært minus -5. SVINDEL
Bare lureri
Bare lureri. man blir abbonent hvis man betaler 3 kroner på vipps.
Sjokkert
Sjokkert over å ha bli satt på abonnement etter å ha betalt kroner 3 for et skilt. Dette er jo så nærme svindel man kommer. Fikk svar fra dem på mail. De referer til at dette kommer frem i det man betaler og i vilkårene. De burde anmeldes til forbrukerombudet eller noe. Utrolig at det er lov å holde på sånn.
Svindel.
Da var det min tur til å bli lurt. At dette er lov kan jeg ikke forstå. Ren svindel.
Oppdatering 24.11.2025: Har anmeldt til politiet.
Lureri
Lureri. Følger med ett dyrt abonnement når du slår opp en skilt for 3 kroner en gang.
At det er mulig å drive denne form…
At det er mulig å drive denne form selskap er helt utrolig. Burde avviklesl
Abonnement
Klaget på abonnementtrekk, fikk pengene tilbakebetalt. Dette må vel være god service
🚩🚩🚩 du blir satt på ett automatisk…
🚩🚩🚩 du blir satt på ett automatisk abonomang.
Få meg vekk fra deres systemer dere er…
Få meg vekk fra deres systemer dere er bare simple svindlere
Svindel
Jeg har på ingen måte blitt tydelig varslet om at dette er et abonnement, som du knytter deg til når du benytter tjenesten en gang. Oppdaget nå ved en tilfeldighet at jeg har et abonnement til nesten 300 kr mnd jeg ikke ante noe om. Oppleves som svindel.