Skiltregisteret Avis

TrustScore 1 sur 5

1,1

Skulle ønsket eg leste anmeldelsene før eg betalte 3 kr. Personlig var eg i ein stresset situasjon når eg trong å vite eier til ein bil, og eg tok meg desverre ikkje tid til å lese alle vilkår eller... Voir plus

Betalte 3 kr for å raskt sjekke et registreringsnummer. Det var ingen tydelig informasjon om at dette samtidig skulle føre til et abonnement på 249 kr i måneden – noe jeg aldri ville ha ønsket. Det... Voir plus

Rein svindel. Du trur du betalar 3,- for å sjekke eit bilnummer, men etter tre dagar blir du trukke 249,- per mnd. Styr unna. Dei oppgir ikkje telefonnummer til kundeservice, og sender du e-post får d... Voir plus

Svindel, er lurt inn i et såkalt "abonnement". Finner ingen kvittering eller avtale som er inngått verken i epost, på sms eller andre steder. Har søkt opp ett bilskilt i mai og er deretter trukket kr... Voir plus

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

229 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Buuuuuuuuu!

Skulle bare være snill, ringe bilen som var foran meg for å gi beskjed om at sykkelstativet hans var i ferd med å ramle av. Betalte 3 kroner. Fikk absolutt ikke med meg at det var et dustete abonnement som ble satt i gang. Buuuu!

17 novembre 2025

Fikk penger tilbake

Jeg havnet i samme situasjon to uker siden (31.10.2025) og kan skrive under på hvert eneste ord av alle andre kommentarene nedenfor. Kommentaren min ble lagt ut 03.11. Jeg slettet betalingsavtalen i Vipps og prøvde å ringe disse skurkene mange ganger i løpet av de neste to dagene, men uten hell.
... men, da jeg sendte en e-post til dem og truet dem med at har anmeldt saken til politiet (jeg gjorde det faktisk noen timer før jeg sendte e-posten), ble jeg veldig overrasket over å ha mottatt 274 kroner tilbake gjennom Vipps. Noen minutter senere fikk jeg svar på e-post fra dem (Sigrid, Kundeservice – Skiltregisteret.no) med en forklaring på hvordan det skjedde, og at da jeg betalte 3 kroner via Vipps, ble det også opprettet et abonnement på 274 kroner per måned, som informert i kjøpsvinduet før betalingen ble godkjent, bare tull... Det kom en lang e-post fra dem med forklaringer, men ingen unnskyldninger. Jeg kranglet litt og sendte en annen uviktig e-post, men fikk ikke svar etterpå. Pengene kom inn på kontoen 2 dager senere. Mer sjokkerende skjedde etterpå: jeg fikk et brev fra politiet i digipost om at saken er henlagt og at de ikke ser noe grunnlag for å reise saken! Så det betyr at nesten 300 anmeldelser bare på denne nettsiden ikke er nok til at politiet kan stenge denne jævla butikken?.. Dette skremte meg mer enn en kjeltring som prøvde å stjele noen hundre kroner fra kontoen min!
Stå på folkens!

31 octobre 2025

Styr Unna skiltregisteret.

Det går ikke an å gi 0 stjerner som anmeldelse for dette “firmaet/ selskapet”

Ren Svindel / bedrag og lureri.

Jeg har ikke bestilt noe abonnement eller fått bekreftet at jeg har tegnet abonnement.
plutselig så jeg at det hadde vært trukket 274kr via Vipps til dette greiene.

Kontakter Forbrukerrådet og leverer anmeldelse til politiet ang skilt registeret.

Hadde dette vært en privat person som bedrar folk på denne måten, hadde vel den personen måttet erstatte beløpene de har svindlet til seg og måttet tåle å være varetektsfengslet noen uker/mnd.
STYR LANGT UNNA!!
Trodde myndighetene ville beskytte oss mot sånt som dette, men tydeligvis ikke.

10 novembre 2025

Kun svindel

Kun svindel, hvor er myndighetene?
Burde vært stoppet forlengst.
Har rapportert de inn til forbrukertilsynet, noe alle som har vært borte i de burde gjøre.

5 novembre 2025

Svindelselskap!!!

Svindelselskap! Ved å betale kr 3,- for å få opplysninger om kjøretøy (som er gratis hos Statens Vegvesen) binder du deg til et abonnement på kr 274,- per måned! Info om abonnementet står med bitteliten skrift. Heldigvis er ikke jeg blitt lurt, men det er veldig forståelig at folk kan gå i fella her.

10 octobre 2025

SVINDELALARM

SVINDELALARM
Jeg gjennomførte et enkelt søk med betaling via Vipps, trodde jeg. Oppdaget etter to måneder at jeg ble trekt et månedsbeløp på kr. 274,- uten at jeg aktivt hadde valgt å inngå en abonnementsavtale.
SVINDEL - Styr unna

15 mars 2025

Skam

Ikke bruk disse tjenestene: Skiltregisteret.no eller regnr.no for å finne eier av bil. Du ender opp å ha en abonnement for 274kr per måned uten å være klart over det. Les artikkelen om dette på TV2 ( raser mot nettside de tar pengene til folk)

5 mai 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit