Smidigaste affärerna jag gjort! Alltid dem första jag skriver till, tipsat flertal och alla är lika nöjda. Handlar om 100tals affärer aldrig varit något tjorv. rekommenderar starkt
Har köpt flera gånger av Edwin, fått ett bra pris under buff varje gång! Senaste gången så jag sålde min flip knife så köpte han den 5 minuter efter jag skrev till honom! Grymt företag!
Förstår inte ens hur de andra bolagen kan vara kvar, swish först och bäst betalat av alla 4 ställen jag kollade på! Tack åter för en affär!💪🏼
snabb och smidig affär, hur säker som helst gjort flera stycken där det handlar om flera 1000. edwin eliesson pålitlig och schysst snubbe :D
Välkommen till SkinSmart.se – Sveriges tryggaste plattform för att sälja CS2-skins. Vi är ett svenskt registrerat aktiebolag (DnM Trading AB) som skapades för att erbjuda en 100 % säker och smidig skin-handel fri från scams. Hos oss kan du snabbt sälja dina CS2-skins, knivar och handskar och få betalt direkt via Swish. Vår största trygghetsgaranti är att vi alltid swishar pengarna till dig innan du skickar dina items. Du tar alltså ingen risk överhuvudtaget. Sök fram dina skins på vår hemsida, få ett rättvist bud baserat på aktuella marknadspriser och slutför affären samma dag. Sälj smart, tryggt och snabbt med SkinSmart!
Suède
- skinsmart.se
Snabbt o smidigt
Snabbt o smidigt, Jakob Dahlberg hjälpte mig tömma hela inventoryt.
Gick otroligt snabbt och smidigt
Snabbt, smidigt, enkelt!
Smidigaste affärerna jag gjort!
Alltid dem första jag skriver till, tipsat flertal och alla är lika nöjda.
Handlar om 100tals affärer aldrig varit något tjorv.
rekommenderar starkt
Trevliga och bra priser
Gjort många Trades, Alltid trevlig och ger bra priser rekommenderas starkt!
Snabbt o går först med Swish!
Kanon
Kanon. Smidigt, snabbt. Fick pengarna först. To good to be true. Fick till och med ett kvitto.
Vilken grej va. Tack Edwin.
Riktigt smidigt
Riktigt smidigt ! Gjort säkert 40 trades med Edwin. Går först med Swish och han hjälper mer än gärna till om man har någon fundering. Rekommenderar
Snabbt och smidigt
Snabbt och smidigt. Pengarna på kontot direkt, inga konstigheter!
Alltid snabbt och smidigt samt schyssta…
Alltid snabbt och smidigt samt schyssta priser!
snabb och smidig affär
Bästa
Snabb och skön hantering!
Snabb och skön hantering!
Mottog swish inom nån minut efter jag skickat skins, inga konstigheter.
Riktigt snabbt och smidigt inga…
Riktigt snabbt och smidigt inga konstigheter!!
Snabbt och smidigt som alltid med Luis
Snabbt och smidigt som alltid. Sålt flertalet gånger till Luis. Aldrig varit något problem. 10/10
Good trades
Sålt skins här
Sålt skins här, riktigt trevliga grabbar snabb affär bra priser. Rekomenderar
Bästa cs plattformen 👍
Köpt och sålt skins runt 1 år alltid funkat perfekt 👌🏻 snabbt, billigt och bra betalt
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En savoir plus sur les différents types d'avis.