Det var nemt og oplevede utrolig god service. Dog kunne vi ikke aflevere vores ski andre steder end hvor vi fik dem udleveret, hvilket vi var blevet informeret om at vi kunne. Dette blev noget bøvle... Voir plus
L'entreprise a répondu
Virkelig god service. Mails med alle relevante informationer i god tid. Gode og udførlige forklaringer og guides til hvad man kunne have behov for at vide af praktiske ting. Vi var afsted på ski fo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk service og skiferie! Der var styr på alt lige fra indkvartering til leje af ski og udstyr - og lækkert med den direkte adgang gennem Skitour, så vi ikke skulle stå i den meget lange kø fo... Voir plus
L'entreprise a répondu
God service og fleksibilitet omkring valg af rejselokation til en 3 dages skiferie. Hotel var rigtig fint med gode værelser og morgenmadsbuffet. Samtidig lå hotellet tæt ved lifterne i området.
L'entreprise a répondu
Skitour.dk er tryg og SJOV ferie af høj kvalitet! 100% danskejet og medlem af den danske Rejsegarantifond. Stiftet i 2006. Mere end 30 års erfaring. Vi er din specialist i familievenlige skiferier til vinterperler i Tyskland, Østrig og Italien. Vi har danske skilærere i Winterberg, kun 500 km syd for grænsen.
Johan Skjoldborgs Vej 22, 8660, Skanderborg, Danemark
Helt igennem flot og kompetent service! Virkelig noget at skrive hjem om!!! Kæmpe hjælp med små og store spørgsmål. Klart ud over det forventelige. Vi tager gerne med Skitour.dk igen

Réponse de Skitour.dk
Der er rigtig god kvalitet i turene som planlægges. Udførlig rejsebeskrivelse, og vejledning om alle tænkelige forhold. Ganske glimrende, simpelthen!

Réponse de Skitour.dk
Willingen, hotel Bierstaube, fint gammelt hotel m. charme
Flinke og venlige kontakter, som hurtigt og let fikser de ændringer som ønskes!
Sne kvalitet nok afhængig af vejret, men skiløb muligt på kunstsne.

Réponse de Skitour.dk
Vi har haft en super god oplevelse med ski tour.
Vores forventninger blev mere end opfyldt. og informations niveauet var helt i top - Intet var overladt til tilfældighederne.
De allerbedste anbefalinger fra hele familien 😊

Réponse de Skitour.dk
Meget hjælpsomme og dejlig hytte i Wildschönau.

Réponse de Skitour.dk
Fantastisk skitur, - med dejlig hjælp fra arrangøren!
Vi ønskede at blive en dag ekstra, og fik god hjælp til at forlænge vores rejse. - Helt Perfekt !

Réponse de Skitour.dk
Super god service fra Mikkel, som svarede hurtigt tilbage på mails. Selv da jeg sendte et spørgsmål efter lukketid, kom der et svar samme aften.
Winterberg er et udmærket sted til en kort skiferie med 2 til 3 skidage, hvis man er mere end nybegynder.

Réponse de Skitour.dk
2. Gang vi har været i Winterberg med Skitour.dk.
De var meget profesionelle, hurtig svar på mail.
Dejlig nemt at bestille på hjemmeside, alt var klar i Tyskland, ski, liftkort og hotel.
Bedste anbefalinger fra Os, vi kommer sikkert igen.

Réponse de Skitour.dk
Vi har været på skiferie til Winterberg i Tyskland, hvor vi boede i en af lejlighederne Hapimag.
Vi boede 2 voksne og 3 børn i en 2 værelses og det var rigtig fint med opredning i stuen - super flotte og rummelige lejligheder.
Vi havde en rigtig god oplevelse af at rejse med skitour - har rejst med dem sidste år også - og vi kommer helt sikkert til at rejse med dem igen.
Vi har kun oplevet en super service og hver gang der har været sprøgsmål til noget og jeg har skrevet til dem, har jeg fået et svar med det samme.
De er super hjælpsomme og kan kun anbefale skitour🙂
Winterberg er et dejligt ski område og næsten alle pister var åbne ❄️

Réponse de Skitour.dk
Vi bookede vores første skiferie via Skitour.dk som gav os den bedste service fra start til slut! Winterberg var en rigtigt hyggelig by og skiområdet var perfekt for en familie med forskellige erfaringer på ski (mest nybegyndere). Pakkeløsningen via skitour.dk opfyldte alle vores behov og viste sig desuden at være over forventning! Jeg er fan af den personlige kontakt man har med kontoret. Mikkel var altid behjælpelig ved spørgsmål og småændringer i bestillingen. Skitour.dk får vores varmeste anbefalinger 🌟

Réponse de Skitour.dk
Hurtig og god behandling af vores forespørgsler og forskellige krav.

Réponse de Skitour.dk
Det er tredje gang vi har bestilt skiferie igennem Skitour. Vi er altid blevet mødt med en stor grad af service og vejledning. De sidste to gange har alt fungeret til UG. God vejledning i at finde frem og få udleveret ski, liftkort og check-in. Tillige tilmelding til ski-skole.
Kan virkelig anbefale at booke rejse igennem Skitour.

Réponse de Skitour.dk
Fuld tilfreds ved bestilling - nemt at vælge tilvalg og ligetil, når der er en del spørgsmål, der skal udfyldes 🙂 Vi håber tilfredsheden forsætter på vores tur i 2025.

Réponse de Skitour.dk
Super dejlig rejse med skitour rejser. Alt fungerer ift at bestille det hele hjemmefra.
Hapimag er et virkelig godt sted, med fuld valuta for pengene.
Winterberg er et godt område fir børnefamilier også selvom sneen kan drille

Réponse de Skitour.dk
God hjælp til bestilling og efterfølgende ændringer på skileje flere gange, også efter ankomst på ferie stedet.

Réponse de Skitour.dk
Vi tog til willingen på ski. Desværre var der kun mest kunstsne. Skitour informerede os forinden og beskrev området med nyttige links, således vi kunne få en optimal tur trods alt.👌

Réponse de Skitour.dk
Stor ros til Mikkel aldrig har jeg oplevet så hurtig og fantastisk service og rådgivning.

Réponse de Skitour.dk
Skitour tilbyder ski til Willingen - et sted vi ikke selv ville have fundet. Kort rejse fra Dk - som er positivt med 2 små børn. Skitour hjælper med skiskole,skileje - godt overnatningsted. Forud for rejsen havde vi telefonsamtale hvor mundtlige råd/fif blev givet. Kan kun anbefales. Mvh Damir