Det var nemt og oplevede utrolig god service. Dog kunne vi ikke aflevere vores ski andre steder end hvor vi fik dem udleveret, hvilket vi var blevet informeret om at vi kunne. Dette blev noget bøvle... Voir plus
L'entreprise a répondu
Virkelig god service. Mails med alle relevante informationer i god tid. Gode og udførlige forklaringer og guides til hvad man kunne have behov for at vide af praktiske ting. Vi var afsted på ski fo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk service og skiferie! Der var styr på alt lige fra indkvartering til leje af ski og udstyr - og lækkert med den direkte adgang gennem Skitour, så vi ikke skulle stå i den meget lange kø fo... Voir plus
L'entreprise a répondu
God service og fleksibilitet omkring valg af rejselokation til en 3 dages skiferie. Hotel var rigtig fint med gode værelser og morgenmadsbuffet. Samtidig lå hotellet tæt ved lifterne i området.
L'entreprise a répondu
Skitour.dk er tryg og SJOV ferie af høj kvalitet! 100% danskejet og medlem af den danske Rejsegarantifond. Stiftet i 2006. Mere end 30 års erfaring. Vi er din specialist i familievenlige skiferier til vinterperler i Tyskland, Østrig og Italien. Vi har danske skilærere i Winterberg, kun 500 km syd for grænsen.
Johan Skjoldborgs Vej 22, 8660, Skanderborg, Danemark
Super god service da vi bestilte turen.
Boede i Hapimag lejlighed i Winterberg, som var meget fin og rummelig. Meget nemt at afhente lejeski og liftkort, der var forudbestilt gennem Skitour.dk.
I uge 6 Torsdag og fredag var der god plads på pister og i lifter, men lørdag var det rigtig mange mennesker.
Perfekt til en forlænget ski-weekend!!!

Réponse de Skitour.dk
Meget hjælpsomme og hurtigt svar på mail, da vi havde spørgsmål under turen. Kan klart anbefale skitour at rejse med😃

Réponse de Skitour.dk
Fedt at man kunne bestille og booke ALT hjemmefra.
Orientering, mails og service var bare i top.
Vil helt sikkert anvende og anbefale Skitour fremover.

Réponse de Skitour.dk
Hurtige tilbagemeldinger, altid godt humør uanset hvor sent man bestiller:)

Réponse de Skitour.dk
Service i absolut topklasse.
Super hjælp i forbindelse med bestilling. Svartid på mail indenfor 30 min.
Ændringer (dem havde jeg mange af) fikses straks og tilbage betalinger klares med straksoverførsel.
Jeg er meget imponeret!!
Det er bestemt ikke sidste gang vi rejser med Skitour.

Réponse de Skitour.dk
Tak for en super skiferie i Winterberg!
Vi prøvede kræfter med ski i Tyskland for første gang – og vi blev ikke skuffet.
Heldigt for os, var vejret ”kaiser”, men derudover spillede det hele desuden. Skileje, liftkort, indkvartering m.v.
Vi havde sat næsen op efter, at skiløbet skulle være på børnenes præmissen og hertil var området samt Center Parcs ideelt.

Réponse de Skitour.dk
Vi har rejst med skitur to gange nu, og begge gange nye steder og med høj service. Mikkel yder konstant support og har ekstremt korte svartider. Også lørdag/søndag og helt eminent information under covid.
Man betaler lidt ekstra - men service/supporten som rejsende stor-gruppe (familie) er det værd. Mikkel hjælper og vejleder til dette rette ski-valg for din gruppe. Anderledes destinationer end de gængse, kan også noget.

Rigtig god skiferie i Winterberg med Skitour.dk
Jeg var på skiferie i den tyske by Winterberg i uge 7. Jeg var afsted med min veninde, og vi havde en fantastisk oplevelse.
Oplysningerne til skileje var allerede indtastet, så det gik hurtigt med at få både ski og liftkort på første dag. Hotellet (Hotel Nuhnetal), placeret i midten af Winterberg, var super lækkert, med både pool, god mad og servicemindet personale.
Desuden var vi på skiskole en af dagene, og der var læreren god og snaksagelig, og vi fik et godt indtryk af generelt hele skiområdet.
Rigtig stor anbefaling herfra, tusind tak for den gode service!:)

Réponse de Skitour.dk
fantastisk service og hjælp 24/7. Kan klart anbefale dem og bruger dem gerne igen.. speciel tak til Mikkel.

Réponse de Skitour.dk
Godt arrangeret tur med Skitour. Det var nemt og alt fungerede, samt levede op til forventningerne.

Réponse de Skitour.dk
Vi har rejst med Skitour.dk to gange nu og begge gange har været gode oplevelser. Vi har fået en helt fantastisk service og hjælp til diverse af Mikkel. Wildschönau er et fint og familievenligt område, og det har ikke været crowdet i uge 7. Vi har boet både på Hotel Iris og på Gasthof Weissbacher. Begge hyggelige østrigske hoteller. På Weissbacher er værelserne lidt gamle og trænger måske snart til en opfriskning. Men god mad og service:) Og så ligger det dejligt tæt på liften/pisten.

Réponse de Skitour.dk
Min datter på 9 år og jeg har været på skiferie i Winterberg i uge 7.
Vi fik den bedste og meget professionelle rådgivning fra Skitour og vi vil ikke tøve med at rejse via Skitour igen.
Alt i alt en super go' og fin oplevelse :-)

Réponse de Skitour.dk
Super god oplevelse og med virkelig fint informationsniveau, for os som var først gang på skitur med 2 børn på 4 og 6 år.
Jeg havde flere samtaler med Mikkel og fik altid klar besked.

Fantastisk god kundeservice
Bestilling af skitur og efterfølgende kommunikation med Mikkel har fungeret helt upåklageligt.
Vi vil til hver en tid bruge Skitour igen. Kan klart anbefales!

Réponse de Skitour.dk
God og hurtig service. Alt var som det skulle være på ferien.
Vi kan klart anbefale at rejse med skitour.dk

Réponse de Skitour.dk
Super service og Skitour.dk har styr på det

Réponse de Skitour.dk
3 år hvor vi har bestilt pakkerejse til winterberg er vel overstået. Som altid er der styr på alt og der har på intet tidspunkt været tvivl om noget vedrørende rejsen. Det spiller bare at bestille gennem skitours og vi kan klart anbefale dem som rejseselskab.

Réponse de Skitour.dk
Fantastisk professionel og serviceminded virksomhed. Har nu booket skiferie to gange via skitour.dk og begge gange er alt klappet perfekt.

Réponse de Skitour.dk
Fantastisk kundeservice - sad lige i skabet. Vi ser frem til en fantastisk ferie.