Det var nemt og oplevede utrolig god service. Dog kunne vi ikke aflevere vores ski andre steder end hvor vi fik dem udleveret, hvilket vi var blevet informeret om at vi kunne. Dette blev noget bøvle... Voir plus

L'entreprise a répondu

Virkelig god service. Mails med alle relevante informationer i god tid. Gode og udførlige forklaringer og guides til hvad man kunne have behov for at vide af praktiske ting. Vi var afsted på ski fo... Voir plus

L'entreprise a répondu

Fantastisk service og skiferie! Der var styr på alt lige fra indkvartering til leje af ski og udstyr - og lækkert med den direkte adgang gennem Skitour, så vi ikke skulle stå i den meget lange kø fo... Voir plus

L'entreprise a répondu

God service og fleksibilitet omkring valg af rejselokation til en 3 dages skiferie. Hotel var rigtig fint med gode værelser og morgenmadsbuffet. Samtidig lå hotellet tæt ved lifterne i området.

1. Vacances au ski
  2. Agence de tourisme sportif
  3. Agence d'excursions
  4. Voyagiste
  5. Agence de voyages

Écrit par l'entreprise

Skitour.dk er tryg og SJOV ferie af høj kvalitet! 100% danskejet og medlem af den danske Rejsegarantifond. Stiftet i 2006. Mere end 30 års erfaring. Vi er din specialist i familievenlige skiferier til vinterperler i Tyskland, Østrig og Italien. Vi har danske skilærere i Winterberg, kun 500 km syd for grænsen.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

123 avis

OK service og vi fik hvad vi betalte…

OK service og vi fik hvad vi betalte for, men der var ingen refundering/afbestillingsmulighed for hverken skileje eller liftkort i tilfælde af manglende sne.
Skiskole i Winterberg var lidt for store hold.
De er hurtige til at lave sne dernede, så snart det fryser, men det gør det jo ikke altid.

Réponse de Skitour.dk

Kære Aksel. Tak for din tilbagemelding, og vi håber at kunne sende jer afsted igen med en endnu bedre oplevelse. For en god ordens skyld skal det nævnes, at skileje og liftkort refunderes ved manglende sne, men det er korrekt at området skal være helt lukket. Er der åbne pister, så er der normalt ikke refusion. Mvh Mikkel Bloch. Skitour.dk

God, hurtig og venlig

God, hurtig og venlig service både på telefon og via mail. Informativ hjemmeside og meget vidende telefonbetjening. Kan kun anbefale Skitour.

Réponse de Skitour.dk

Kære Gitte. Tak for din tilbagemelding, det betyder meget for os. Vi glæder os til at sende jer på ski igen.

Super dialog

Super dialog, pris, opfølgning og ikke sidste gang vi rejser med dem

Réponse de Skitour.dk

Kære Jeppe. Tak for den flotte tilbagemelding. Vi glæder os til at sende jer på ski igen.

Mine varmeste anbefalinger.

Mikkel har for 2. gang skræddersyet den perfekte ferie til vores familie. Han er hurtig til at svare på mails og dygtig til at finde det helt rigtige sted til os.

10 octobre 2019

Réponse de Skitour.dk

Kære Luise. Tak for de meget flotte ord. Det sætter vi virkelig stor pris på.
Mvh Mikkel Bloch. Skitour.dk

Hurtig svar og bekræftelse på email

Hurtig svar og bekræftelse på email. Super hjælpsom.

6 septembre 2019

Réponse de Skitour.dk

Tak for de positive ord Stine. Vi glæder os til at sende jer på skiferie.
Mvh Mikkel Bloch. Skitour.dk

Tak for en rigtig god tur

Tak for en rigtig god tur! Super service! Alt klappede som håbet og forventet.
Rigtig dejlig ferie!

29 août 2019

Réponse de Skitour.dk

Tak for tilbagemeldingen Anders. Vi håber snart at kunne sende jer på skiferie igen.
Mvh Mikkel Bloch. Skitour.dk

Blandet oplevelse til første familie skiferie

Super hyggelig by med masser af aktiviteter. Venlig modtagelse i karnappen lejligheden, hvor værten informerede om andre aktiviteter end ski. Dog var opredningen til børnene noget mangelfuld. Sovesofa med kun et lagen, var ubehagelig at sove på. Ski oplevelsen fik dog et gevaldigt knæk da alt var lukket. Dagen efter opdagede vi selv at en piste var åben et andet sted og dette var det eneste der var åben alle dage. Vi fik ingen informationer om alternative muligheder, dette måtte vi selv undersøge. At området ikke er helt snesikkert i de tidlige uger (uge 1-6), er ikke oplyst nogen steder men er kendt blandt erfarne skiløbere. Den eneste bakke som var åben er helt fin til nybegyndere som os men er alt for lille til let øvede eller øvede. Desuden var bakken selvfølgelig fyldt med mennesker, da det var eneste bakke med sne i området. Husk at booke skiskole dernede, da det er meget billigere i forhold til at bestille hjemmefra !

7 février 2016

Réponse de Skitour.dk

Vinteren 2016 havde et meget specielt forløb for snefald i Willingen, ligesom mange steder både i alperne og fjeldene; fin sne i starten af sæsonen og dårlige forhold over en uge før højsæson, hvor der igen var gode forhold. Hver sæson har sine sne forhold og det er ikke korrekt, at der statistisk er dårlig sne uge 1-6.
Det er naturligvis beklageligt, når der ikke er tilstrækkelig sne til at alle pister er åbne, til trods for, at der er et godt kunstsne anlæg. Ski centret giver daglige opdateringer på åbne pister, og det er indkvarteringen naturligvis meget gerne behjælpelig med at fortælle, ligesom Skitour.dk også er. Skitour.dk har tillige et direkte link til sne-situationen og åbne pister i skiområdet på websitet. Hvis indkvarteringen forventes at levere et ekstra lagen til en sovesofa er Skitour.dk naturligvis gerne behjælpelig med at få dette klaret, hvis man ikke selv vil spørge indkvarteringen. Derfor har Skitour.dk også en vagt telefon, der er åben 24/7. Skitour.dk sælger ikke skiskole, men giver gæsterne en rabatkupon til brug på 2 anbefalede skiskoler, hvor man selv bestiller skiskole.
Med venlig hilsen. Henrik Tang. Skitour.dk.

Skirejsetilbud med mangelfuld service, information og ringe skiskole

vi bestilte et hotel i Winterberg ( hotel Nuhnetal), og var villige til at betale det rimelige for at vi alle 4 ( to forældre og to børn på 5 og 9 år), kunne bo godt under skiferien. Vi fik oplyst i telefonen at vi kunne få det sidste familieværelse, som dog viste sig ved ankomst at være et "dobbeltværelse", hvor sovesofaen kunne slås ud til børnene. Det var dog hverken en sovesofa eller plads til dette, så der blev presset en madras ind på gulvet, således at man ikke kunne bevæge sig i rummet. Ved henvendelse samme aften fik vi at vide, at vi havde fået som bestilt og at det jo kunne ses på voucher der var sendt ifm. Betaling. Dog fremgik det ikke hvor store værelserne var elle et foto/ skitse af dette, så man måtte forvente at der var tale om familieværelse når dette var nævnt telefonisk. Særligt når prisen for opholdet var over 11.000 dkr for overnatning søn-fre med halvpension.
Desuden oplyses at der er gratis internet på hjemmesiden. Men kun en kode udleveres til brug på en enhed, og resten skal tilkøbes, hvilket burde som minimum være en pr person, da der blev taget pris for alle.
Sidst men ikke mindst var udgiften til skiskole fuldstændig irrelevant, idet skitour.dk oplyser at der er 2 danske guider, men med et antal elever på mere end 20 fra Danmark og en ventetid for hver enkelt elev på ca 10-15 minutter mellem hver aktivitet i de 90 minutters lektioner er dette helt uacceptabelt ift. Særligt børn på 5-7 år.
Flere nuværende kunder havde samme oplevelse af skiskolen til trods for at udbyder havde lovet gode forhold.
Det anbefales selv at arrangere eller få fuld specifikátion på faktura fra Henrik Tang, Skitour.dk

14 février 2015

Réponse de Skitour.dk

Siden Brian Andersens bestilling, er hotellets disponering af værelser blevet defineret på en anden måde, således at Skitour.dk får bekræftet typen af værelse, der tildeles. Der kan ikke laves skitser af 28 forskelligartede og individuelt indrettede værelser på et hotel. Hotellet disponerer naturligvis deres internet tilgang i forhold til deres kapacitet. Når jeg har været på hotellet med grupper, der har haft behov for flere adgange pr. familie, har der ikke været problemer med at få ekstra tilgang.
Vinteren 2015 var første vinter med dansk børneskiskole, og skiskolen disponerede skilærerne forkert uanset Skitour.dk’s ønsker. Det resulterede i for mange børn pr. hold.
Alle skiskole elever blev tilbudt ekstra undervisning om eftermiddagen uden ekstra omkostninger, og de der henvendte sig til Skitour.dk fik svar med det samme. De der ønskede at afbryde skiskolen fik tilbagebetalt omkostningen for skiskole.
Skiskolen disponeres anderledes i dag og har fungeret upåklageligt i vinteren 2016 og kommer også til at gøre det i den kommende vinter. Med venlig hilsen, Henrik Tang. Skitour.dk.