Har brugt Flemming til alt fra reparation af sko og sandaler, til fine støvler med tynde - nu nye - lædersåler. Desuden reparation af lædernederdel, og af Mulberry-taske. Oplægning af jeans. Ny lynl... Voir plus
Jeg er meget imponeret over at der stadig findes skomagere som Flemming. Laver hurtigt og præcist indvendig forstærkning af mine to unge menneskers ynglingsridestøvler. Støvlerne er dyre, og når først... Voir plus
Kanon service, har aldrig været i butikken - men der er hurtig service, god kontakt og det er flot arbejde der bliver lavet. Jeg har fået fixet mine ridestøvler, flere forskellige udfordringer, og de... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Den 1 oktober 2020 åbnede Skomageriet Skosålen i Hornbæk . Efter 33 år i Helsingør flyttede jeg min butik og værksted hjem på egen bopæl Borsholmvænget 7 , 3100 Hornbæk Kompetance og ydelser vil som altid være i højeste håndværksmæssige kvalitet - alt fra reparation af fodtøj , lædervarer , rideudsyr , lynlåse mm til ortopædisk arbejde ss forhøjelser og tilretninger på fabriksfremstillet samt håndsyet fodtøj — under mit motto “ Miraklernes tid er ikke forbi !!! “
Borsholmvænget 7, 3100, Hornbæk, Danemark
- skomar@skomar.dk
- skomar.dk
Suverænt håndværk
Suverænt håndværk. Sjælden evne til at finde løsninger på selv de vanskeligste udfordringer. Jeg har trygt lagt selv dyrebare tasker og sko i hænderne på skomageren og er aldrig blevet skuffet. Tværtimod. Tænker hver gang, jeg går derfra: Ja, en skomager som Flemming Grønlund er et af hverdagens mirakler.
Hvem kan - Skomar kan
Som professionel dressurryttere har vi et kæmpe slid på vores støvler, så vi har i rigtig mange år brugt Skomar til skift af lynlåse, nye såler og diverse reparationer.
Helt igennem fantastisk service og man kan kun sige Skomar kan sit håndværk.
Den varmeste anbefaling herfra.
En helt i gennem dårlig oplevelse
En helt i gennem dårlig oplevelse. Må på det kraftigste fraråde folk at bruge denne “skomar”..
Han skulle skifte en lynlås på en taske - det endte med, at tasken ikke kunne åbnes.. Og et blokeret nummer.. Magen til amatør skal man lede længe efter.!!
- Og ellers kun gode anmeldelser, lyder næsten for godt til at være sandt… 🤬 Svindler
Super kvalitet
Har fået repareret alt fra sko, tasker og jakker hos Flemming. Altid i super kvalitet. Her er der tale om en mand der sætter en ære i at udføre sit håndværk.
Kanon service
Jeg har fået fixet mine ridestøvler, flere forskellige udfordringer, og det hat bare fungeret hver gang. Hurtigt fixet når det har været akut, selv om det skal sendes - har Flemming tryllet og sendt tilbage samme dag som modtaget - TAK for god service.
Der kører jeg op igen
Der kører jeg op igen.
Flot arbejde til fornuftig pris. Meget tilfreds med både blokning af nye sandaler, reparation af gamle, ny lynlås i støvler samt reparation af lynlås i taske.
Helt fantastisk arbejde
Helt fantastisk arbejde, god service og hurtig levering. Kan klart anbefales
Har fulgt Skomar
Har fulgt Skomar, hvor han nu har haft sin forretning. Altid en fornøjelse at få repareret sine sko eller sat fine hæle på.
Skomar kan bare det dér håndværk😊
Gammelt bekendtskab
Har brugt Skosålen i mange år. Siden butikken lå i Sudergade i Helsingør og kører nu helt til Hornbæk for at få forlænget fodtøjets levetid. Bedre kan det ikke gøres.
Meget professionelt håndværk!
Efter en hofteoperation er mit ene ben blevet 1,5 cm længere. Jeg har nu fået tilrettet 14 par sko af Flemming og er bare super tilfreds med resultatet. Meget professionelt håndværk!
Fantastisk håndværk.
Skomageren kan alt. Forvandler slidte sko til nye 🌞. Reparerer og skifter lynlåse i tasker og jakker. Skomageren løser alle læderopgaver med et smil. Kan varmt anbefales.
Fantastisk skomager
Fantastisk skomager. Han kan det hele - sko, tasker, lynlåse og meget mere. Forvandler gamle sko til nye! Han kan virkelig sit fag, og gør alt for at løse nye udfordringer.
Utrolig dygtig håndværker
Her er en skomar der er rigtig dygtig håndværker. Han kan sy alt med læder og lynlåse udover selfølgelig såler osv. Vi har flere fået skiftet lynlåse i div ridestøvler og fået ordnet ridestøvler der slidt hul på. Han er den bedste
Dygtig dygtig skomager der kan lave…
Dygtig dygtig skomager der kan lave alt.
Lavede lynlåsen i min datters frakke på 2 minutter. Tak Flemming for en altid god behandling!
Flink og rar behandling og en meget…
Flink og rar behandling og en meget dygtig skomager, som kan klare alt
Fantastisk skomager!
Fantastisk skomager. Enormt god service. Jeg har fået lavet flere ting der, og hver gang har det været en god oplevelse. Kan varmt anbefale at få dine ting lavet her.
Altid i top
Har fået forsålet sko, nye lynlåse i ridestøvler, rep af geværkufferter og lynlåse og trykknapper i oilskinsfrakke. Altid i top.
Fantastisk
Fantastisk
Kl 19.00 lørdag aften
Fik lavet næserem som var faldet af Hovedtøj til pony. Skulle til stævne i Jylland næste dag. Sikke en service. Juhu.
Den bedste skomager i hele DK
Den bedste skomager i hele DK. Den mand kan bare alt . Også er han også skide sød og empatisk. Han løser alle de svære opgaver og prisen er meget fair 😊😊👍👍👍👍👍