Frederiksberg C, den 25.4.2023. Skriveforlaget.dk v/ Christian Sand. Christian Sand, 5 stjerner, tog vel imod mig og mit manuskript. Efter et par interessante og givtige møder, en behageli... Voir plus
L'entreprise a répondu
Under hele processen af erindringsbogen “Ka’ do haus?” har min kontaktperson Heidi hos Skriveforlaget været en god støtte og vejleder i medudgiver-modellen. Det har været en udfordring for alle parte... Voir plus
L'entreprise a répondu
Danmarks mest erfarne medudgiverforlag. Smalle titler og brede succeser - vi udgiver din bog i tæt samarbejde med dig!
Allerødvej 30, 3450, Allerød, Danemark
Det har været helt fantastisk at samarbejde med Skriveforlaget.
Skriveforlaget har hjulpet mig med alt det praktiske, så jeg kunne bruge min tid og energi på at være kreativ og skrive min bog.
Det har været så god en oplevelse, at jeg har besluttet at bruge Skriveforlaget igen til at få udgivet min næste bog, som jeg allerede er i gang med at skrive.

Réponse de Skriveforlaget
Som ny og uerfaren i udgiververdenen, kan jeg kun sige godt om Skriveforlaget.
Jeg har i 20 år ønsket at udgive min digtsamling HIMMELSTREJF og har forsøgt på enkelte forlag, men med de tilbagemeldinger om diverse “stil” ændringer der skulle foregå, ville meningen med digtene gå tabt.
Jeg blev anbefalet Skriveforlaget og det kan jeg godt forstå. Efter en grundvurdering blev det til et medudgiversamarbejde.
Her kunne jeg beholde digtenes indhold, bestemme det specielle bogformat, fotosiderne med egne malerier og mit eget maleriomslag.
Der var stor forståelse for min situation, når jeg ikke altid kunne levere til aftalt tidspunkt, ligesom stor forståelse for netop mit “hjertesbarn”.
Selvom der også var nogle bump på vejen, så skal der stor ros til den måde bumpene blev løst på og resultatet er langt over min forventning.
Jeg kan kun give anbefalingen videre og takke for rigtig godt samarbejde, Christian Sand 🙏🏻

Réponse de Skriveforlaget
Det har været en helt fantastisk oplevelse. Jeg er blevet båret igennem og har fået hjælp til alt det jeg ikke kunne finde ud af. Ingen spørgsmål er dumme spørgsmål

Réponse de Skriveforlaget
Det har været fantastisk at samarbejde med Skriveforlaget om min kommende roman: “De valg, du ikke selv træffer”. De har været super professionelle og seriøse, hvilket har ført til et indhold- og designmæssigt resultat vi alle er meget stolte over 🙏😀

Réponse de Skriveforlaget
Du er forfatter til en såkaldt smal bog. Har prøvet et par forlag – men bogen passer ikke helt til profilen, eller den er ikke tilstrækkelig kommerciel. Hvad gør man? Med et skriv der har krævet én helt, og som man selv ved er bæredygtigt. Man henvender sig til Skriveforlaget, der er et seriøst forlag for selvudgivere. Her ser man på kvaliteten og giver en grundvurdering, negativ eller forhåbentlig positiv. Hvorpå følger en dybtgående samtale om bogens stil og kommende layout- efterfulgt at meldinger frem og tilbage mht. korrektur og endeligt udseende. Og siden en afvejning af de mange muligheder for presseinddragelse og salg.
Jeg må sige at jeg er taknemmelig for hele processen, og for den imødekommende måde alt blev håndteret på.
SKRIVEFORLAGET anbefales på det bedste. 4 1/2 stjerner ville jeg helst give.
Lisbet Foss

Réponse de Skriveforlaget
Meget hjælpsomme og dygtige. God kommunikation mht opsætning og trykning af bøger. Kan anbefales

Réponse de Skriveforlaget
Jeg kan varmt anbefale skriveforlaget. Det har været en fantastisk oplevelse at få udgivet min debutroman Døde Hjerter, som udkommer på torsdag den 17-6-2021. En stor tak til Christian Sand. Dit makkerskab fra dag et har været uvurderlig. Dit kendskab til branchen har betydet at jeg har følt mig i de bedste hænder. Også en tak til Signe Borup. For det flotte PR arbejde. Det er i top klasse. 5 hjerter fra mig til jer.

Réponse de Skriveforlaget
Super saglig og konstruktiv vurdering.
Det gav mig fornyet gåpåmod med mit manuskript.

Réponse de Skriveforlaget
Her må uden tvivl tildeles et 5-tal.
Jeg oplever generelt en helt enestående hjælp og service fra Mikael, hos Skriveforlaget.
Hurtig responce, og nyttig, forstående hjælp, fra den dygtige mand.
Skriveforlaget tilbyder grundig korrekturlæsning, samt udformning af pressemeddelelser.
Jeg kan kun anbefale kommende forfattere, at benytte Skriveforlagets gode service.

Réponse de Skriveforlaget
Et udmærket medudgiverforlag, som igennem hele processen levede fuldt ud op til mine forventninger. Meget professionelt ligesom alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke.
Jeg kan derfor varmt anbefale forlaget til andre skrivelystne forfattere.

Réponse de Skriveforlaget
Jeg har følt mig så fint støttet igennem hele processen, som debutant. Christian Sand fra Skriveforlaget har været en skattet sparringspartner og intet spørgsmål har været for småt. Samtidig har han evnet helt intuitivt, at forstå mine tanker , og samtidig har han et indgående kendskab til forlagsbranchen som jeg endnu ikke har. Ligeledes har jeg været utrolig glad for at han "tryllede" mine malerier om til smukke layouts - så alt i alt en kæmpe anbefaling herfra, og jeg glæder mig til næste bog i tæt samarbejde med Skriveforlaget.

Réponse de Skriveforlaget
Jeg har brugt Skriveforlaget to gange i forbindelse med udgivelsen af "Milliardærens drøm" (1919) og "Milliardæren og Sofie" (1920).
Jeg har fået fremragende hjælp undervejs, og alle aftaler om pris, kvalitet og leveringstider er blevet overholdt.
Skriveforlaget er nem at komme i kontakt med, og de svare altid hurtigt, venligt og hjælpsomt.
Jeg kan kun give dem min varmeste anbefaling.

Réponse de Skriveforlaget
Jeg har netop udgivet min debutroman " Tempelridderen Fra Nord". jeg har fået en fantastisk hjælp, rådgivning og uvurderlig støtte og råd i hele processen fra skriveforlaget. Tusinde spørgsmål er blevet besvaret og vejledningen har gjort jeg kom i mål med en bog jeg syntes jeg kan være bekendt. Jeg har virkeligt lært meget i denne proces. Michael Dalgaard

Réponse de Skriveforlaget
Jeg har fået en top professionel service af skriveforlaget. De har været med mig hele vejen og jeg har altid følt samarbejdet som et "makkerskab" hvor alle min spørgsmål er blevet taget seriøst.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger hvis du drømmer om at få udgivet en bog.
En speciel tak herfra, skal gå til Christian Sand.

Réponse de Skriveforlaget
Jeg fik en meget engageret og dygtig konsulent til min bog Bedstemor Fortæller som privatudgivelse gennem hele forløbet - fra indsendelse af manuskript med billeder, redigering og tryk til levering. På intet tidspunkt i processen var der mangel på feedback eller forslag til at optimere min bog. Den var også færdig til den lovede tid.

Réponse de Skriveforlaget
Fint samarbejde og dialog. God feedback og rådgivning. I det hele taget sympatiske mennesker :-)
Klaus E. Olsen

Réponse de Skriveforlaget
Tak for en umådelig stor og professionel hjælp.

Réponse de Skriveforlaget
4½ flotte stjerner vil jeg give skriveforlaget.
I det store og hele er jeg meget tilfreds. Der kom nogle virkelig flotte bøger ud af det.
De kan ikke laves meget bedre.
Samarbejdet fungerede fint.
Jeg fik næsten al den hjælp, jeg havde brug for både i processen med at trykke og udsende bøgerne.
Når der mangler ½ stjerne i regnskabet er det, fordi jeg nogle gange følte, at anvisninger og råd var lidt for indforståede for mig som debutant, der ikke er bekendt med trykkeri, opbevaring, udsendelse mm af bøgerne.
Her måtte jeg af og til spørge flere gange, fordi jeg simpelthen ikke forstod, hvordan procedurerne foregår.
Men altid venlig service.

Réponse de Skriveforlaget
Mikael Eriksen fra Skriveforlaget er reel, troværdig, grundig, effektiv, fleksibel, dygtig og meget behagelig at arbejde sammen med.
Jeg har anbefalet ham til andre i mange år, og ved også at de er meget tilfredse.
Den allerbedste anbefaling til ham herfra.

Réponse de Skriveforlaget
Jeg var meget glad for det kursus, jeg deltog i hos Skriveværkstedet (det ligger nok ca. 10 år tilbage), og senere glad for den professionelle hjælp, jeg fik med min bog, redaktionelt, og senere i forbindelse med udgivelse.
Jeg synes, man kan få meget forskellig og nyttig hjælp hos skriveforlag og skriveværksted.

Réponse de Skriveforlaget
En savoir plus sur les différents types d'avis.