L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Sky-Shop to jedna z najchętniej wybieranych platform e-commerce w Polsce. Działa ona w modelu SaaS i umożliwia prowadzenie sklepu internetowego, sprzedaży wielokanałowej (m.in. na Allegro, eBay, Empik Marketplace, Morele Marketplace, OLX), a także handlu w dropshippingu. Dziś możesz korzystać z ponad 1200 funkcji platformy, jednak zespół każdego dnia pracuje nad dodaniem kolejnych. Zachęcamy do skorzystania z bezpłatnego okresu testowego!
Coordonnées de contact
Kamieńskiego 47, 30-644, Kraków, Pologne
- 12 386 01 30
- info@sky-shop.pl
- sky-shop.pl
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Sky help
At Meadowhall today,Micheal did all he could to help us with our new phone,he was so helpful .a pleasure to have him assist us.
Szybka odpowiedzi dotyczące konfiguracji oprogramowania
Jestem nowym użytkownikiem platformy Sky-shop i nigdy do tej pory nie miałem doczynienia z tak rozbudowanym systemem. Pomimo, że jest sporo tutoriali jak poruszać się po oprogramowaniu, są momenty w których nie potrafiłem znaleźć rozwiązania na własne potrzeby, ale wówczas konsultacja telefoniczna z Panem Dawidem pomagała mi wprowadzić odpowiednie ustawienia w moim pierwszym internetowym sklepie.
Pomoc i diagnoza problemu
Chciałabym wyrazić pozytywną opinię na temat obsługi klienta Skyshop, w szczególności Pana Dawida. Kontakt przebiegł w niezwykle miłej i profesjonalnej atmosferze, a zaangażowanie w rozwiązanie problemu było na najwyższym poziomie. Pan Dawid wykazał się chęcią pomocy, dzięki czemu udało się szybko zdiagnozować i skutecznie rozwiązać zgłoszoną trudność. Zdecydowanie polecam taką jakość obsługi – to przykład wzorowego podejścia do klienta.
Moim zdaniem najgorsze oprogramowanie…
Moim zdaniem najgorsze oprogramowanie sklepu na rynku, testowałem wszystkie platformy sklepowe i niestety tragiczny stosunek cena do funkcjonalności, marketing jest dobry do momentu opłacenia sklepu przez klienta, moim zdaniem to platforma do wyciskania pieniędzy z poczatkujących sprzedawców, zamiast Sky Shop lepiej 10x taniej Baselinkera i podpiąć do Allegro. Proszę nie pisać że nie ma mnie w bazie klientów, wdrażam sklepy dla klientów Sklepy dla tych którzy chcą mieć tanio. I na tym się kończy temat bo po 3 miesiącach zmieniają oprogramowanie. Taka to przygoda z e-commerce, było tanio? Było. Jeśli ktoś ma pytania na temat funkcjonalności zapraszam do kontaktu.

Bardzo profesjonalna obsługa
Bardzo profesjonalna obsługa Pana Emila Mączki od razu zasugerował w czym problem i bez problemu udało się go rozwiązać !!!

Réponse : Sky-Shop
Duże możliwości i dobra obsługa klienta
Nie miałam wcześniej doświadczenia w zarządzaniu sklepem internetowym, jednak szybko się zorientowałam - interfejs jest intuicyjny, a wszystkie rozdziały mają dokładne instrukcje wideo. Kiedy miałam pytania, szybko otrzymywałam wskazówki od działu obsługi klienta, ponieważ oferują prawdziwe wsparcie telefoniczne. W razie bardziej złożonych kwestii (na przykład gdy prosiłam o drobną zmianę w oprogramowaniu sklepu, aby było lepiej dostosowane do moich potrzeb), sprawy są obsługiwane przez wsparcie e-mail. Otrzymałam wyznaczonego specjalistę ds. obsługi klienta (Dawida), z którym doprecyzowaliśmy moje zgłoszenie i który później regularnie informował mnie o statusie sprawy.
Jestem zadowolona z możliwości platformy oraz bardzo miłej i dostępnej obsługi klienta.

Pomoc na najwyższym poziomie
Pomoc na najwyższym poziomie, na każde pytanie odpowiedź na każdy problem- rozwiązanie. Szybko, rzeczowo - warto dzwonić i pytać.
Pomógł Emil M. :)

Zdecydowanie polecam
Zdecydowanie polecam! I dziękuję przesympatycznemu Panu Emilowi za szybką i konkretną pomoc w rozwiązaniu problemu oraz pełen profesjonalizm. Specjalista przez duże „S”!

Pełen profesjonalizm ;)
Ekipa Sky-Shop to profesjonalni, zaangażowani ludzie, którzy służą pomocą w każdej sprawie.
Dziękuję za świetną współpracę, doradztwo, opiekę nad stroną ;)
Serdecznie pozdrawiam
Joanna

Réponse : Sky-Shop
Rzeczowa pomoc w rozwiązaniu problemu…
Rzeczowa pomoc w rozwiązaniu problemu na platformie sky-shop

Pozytywne odczucia
Obsługa dokłada wszelakich starań aby pomóc swoim klientom. To zdecydowanie udane doświadczenie.

Réponse : Sky-Shop
sklep chwali się integracjami, których nie ma
Niestety sklep chwali się integracjami na stronie , których faktycznie nie ma bezpośrednio, tylko przez pośredników ( integratory) typu baselinker. Np z Kaufland. Nie jest to uczciwa praktyka w naszym odczuciu- to nie jest ich integracja, oni co najwyżej mają połączenia z Baselinker czy Selasist . Ststystyki również są mega ubogie, Nie zdecydowalibyśmy się ponownie na ten sklep.

Réponse : Sky-Shop
Odradzam – systematyczne błędy i problemy z synchronizacją Zdecydowanie nie polecam usług Sky-Shop.
Po dłuższym czasie walki z systemem podjąłem decyzję o rezygnacji. Głównym powodem jest fatalna synchronizacja stanów magazynowych między hurtownią a Allegro.
Notorycznie dochodzi do sytuacji, w których produkt wyprzedany w hurtowni nadal widnieje jako dostępny w moim sklepie/na Allegro. Skutkuje to tym, że klienci kupują towar, którego nie mam skąd ściągnąć, co zmusza mnie do ciągłego anulowania zamówień. Takie błędy niszczą statystyki konta na Allegro i negatywnie wpływają na wizerunek firmy.
Zamiast skupić się na sprzedaży, muszę codziennie ręcznie sprawdzać, czy stany się zgadzają. Skoro automatyzacja nie działa poprawnie, korzystanie z tej platformy mija się z celem. Strata czasu i pieniędzy.

Réponse : Sky-Shop
Pomocna platforma i fachowa obsługa
Bardzo polecam Sky-Shop jako platformę do sprzedaży E-commerce :) Prosty i intuicyjny interface, szybki wgląd w aktualne stany magazynowe, łatwa konfiguracja sklepu, mnóstwo hurtowni do współpracy, poradniki video i przede wszystkim bardzo pomocna obsługa oraz fachowi doradcy - serdecznie dziękujemy Panu Marcinowi za wsparcie, pomoc w obsłudze naszego sklepu i indywidualne podejście :)
Korzystamy ze Sky-Shop już od jakiegoś czasu i jesteśmy naprawdę zadowoleni :)

Bardzo dobra współpraca
Bardzo dobra współpraca. Super backoffice i pomoc. Szybka integracja i możliwość stworzenia sklepu nawet dla laików. Pomoc p.Marcina nieoceniona!

Oprogramowanie godne polecenia
Oprogramowanie godne polecenia. Obsługa również. Polecam z czystym sumieniem.

Profesjonalne podejście do Klienta. Pełen profesjonalizm. Polecam

Réponse : Sky-Shop
Oprogramowanie Sky-Shop to świetne…
Oprogramowanie Sky-Shop to świetne narzędzie do prowadzenia sklepu internetowego – funkcjonalne i bardzo wygodne w codziennej pracy. System działa stabilnie, a dostępne integracje znacząco ułatwiają zarządzanie sprzedażą. Na ten moment jedyną wadą pozostaje brak integracji z platformą ERLI.
Szczególne podziękowania kieruję do Pana Dawida za profesjonalną pomoc i szybkie wsparcie techniczne. Serdecznie polecam!

Réponse : Sky-Shop
En savoir plus sur les différents types d'avis.