Noté 5 sur 5 étoiles

Podoba mi się miłe podejście do klienta z uśmiechem i chęcią pomocy to dla mnie bardzo istotna kwestia, z takim świetnym podejściem spotkałam się podczas rozmowy telefonicznej z Panem Tomaszem Zygmunt... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Opowiedz nam więcej o swoich doświadczeniach Konsultantka była profesjonalna, cierpliwa i szybko rozwiązała mój problem. Jasno wszystko wyjaśniła i działała z dużym zaangażowaniem. Mała rada? Utr... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de solution e-commerce
  2. Service e-commerce

Écrit par l'entreprise

Your E-commerce Partner At Shoper, we believe everyone deserves a fair chance in online commerce. We are a platform that makes running an online store simpler and more accessible for everyone. Our tools are designed to support both small, ambitious businesses and those focused on rapid growth. We are by your side when you need us, offering comprehensive support, intuitive solutions, and complete pricing transparency. With us, you can focus on what matters most: growing your brand and building relationships with your customers. Join our community and see why over 20,000 entrepreneurs have chosen Shoper as the foundation of their business.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 77 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Zgłoszenie nr 2631502

Zgłoszenie nr 2631502. Pani Magdalena Florek przyjęła zgłoszenie, błyskawicznie zidentyfikowała problem i pomogła w jego rozwiązaniu. Dziękuję i polecam.

22 avril 2026

Błyskawiczna pomoc

Miałam w sobotę problem, który chciałam rozwiązać "na już" - Pan Tomasz Zygmunt błyskawicznie odpowiedział a tym samym rozwiązał mój problem dotyczący eksportu zamówień.

18 avril 2026

Réponse : Shoper

Dzięki za opinię! Cieszymy się że mogliśmy pomóc.

Kolejny raz muszę powiedzieć

Kolejny raz muszę powiedzieć, że jak kiedyś będę mieć dużą firmę, to chyba Wam podkupię kogoś z HR albo decyzyjnego w sprawie dobierania zespołu. Dzwonię do Was ostatnio bardzo często bo shoper jest dla mnie nowy, ale dosłownie ani raz się nie zawiodłam. Tym razem miałam przyjemność doświadczenia pomocy od Pani Kingi Horniak. Genialna pomoc. Nie mam słów, naprawdę. Totalnie bijący spokój, profesjonalizm, zero "nie da się czegoś zrobić" - jestem pod ogromnym wrażeniem poziomu ludzi, których dobieracie do zespołu. Naprawdę szacun. A naprawdę wiem coś o tym - i uważam, że to bardzo trudne. Gratulacje a Pani Kindze jeszcze raz serdecznie dziękuję za niesamowitą pomoc❤️

14 avril 2026

Réponse : Shoper

Dziękujemy za kolejną ocenę i kolejny miły i rzeczowy kontakt z nami - czekamy na więcej :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Konsultaci pomagają na każdym etapie…

Konsultaci pomagają na każdym etapie powtarzają aż druga strona zrozumie
Wysyłają pomocnicze filmiki które jeszcze bardziej ułatwiają pracę

13 avril 2026

Réponse : Shoper

Dziękujemy za ocenę oraz docenienie naszego zaangażowania zarówno w pomoc jak i w tworzenie materiałów pomocniczych :)

Wsparcie techniczne

Miałem problem z zalogowaniem się do panelu administratora. Pani Magdalena Florek bardzo sprawnie pomogła mi przywrócić wszystko do pożądanego przeze mnie stanu.

Dziękujemy za ocenę!

Pani Magda była bardzo pomocna

Pani Magda była bardzo pomocna, nie trzeba było dwa razy tłumacyzć w czym tkwi problem, od razu znalazła rozwiązanie. Pozdrawiam Tomasz

13 avril 2026

Réponse : Shoper

Dziękujemy za opinię oraz docenienia zaangażowania Magdaleny!

Uprzejmy kontakt

Uprzejmy kontakt, drobiazgowa analiza sytuacji i skuteczne rozwiązanie problemu

Réponse : Shoper

Dziękujemy za opinię i pozostajemy do dyspozycji :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Doradca Tomasz Zygmunt odpowiedział…

Doradca Tomasz Zygmunt odpowiedział ekspresowo i momentalnie rozwiązał przekazany temat. Tak właśnie powinna wyglądać obsługa Premium - Dziękujemy

10 avril 2026

Réponse : Shoper

Wielkie dzięki za docenienie pracy Zygmunta, całym zespołem staramy się aby odpowiedzi na zgłoszenia były szybkie oraz merytoryczne.

Majsterkowałem i położyłem

Majsterkowałem i położyłem cały jeden moduł na stronie + posypała się cała strona. Wtedy z pomocą przyszła Pani Kinga, która wszystko naprawiła i jednocześnie ostudziła moje nerwy spowodowane moją nieuwagą. Pozdrawiam serdecznie Panię Kingę i zespół Shoper.

Réponse : Shoper

Dziękuję za opinię, cieszę się że mogliśmy pomóc i uratować moduł :)

Pomoc Techniczna

P. Magdalena Florek rzeczowo odpowiedziała na wszystkie moje pytania.

Réponse : Shoper

Dziękuję za opinię w imieniu Magdaleny oraz całego zespołu :)

Noté 5 sur 5 étoiles

błyskawiczna odpowiedź i 100% trafiona…

błyskawiczna odpowiedź i 100% trafiona i łatwa do zrozumienia.

5 avril 2026

Dziękujemy za opinię,

Cieszymy się że przekazane przez nas informacje były zrozumiałe i pomogły rozwiązać problem :)

pozdrawiam

Obsługi techniczna Shoper

Jestem zadowolony z obsługi technicznej Shoper. Miałem problem z edytorem szablonów e-mail, który został sprawnie zdiagnozowany i rozwiązany. Pani Magdalena Florek prowadziła sprawę nr. 2614312 profesjonalnie i była pomocna przez cały czas. Polecam!

2 avril 2026

Réponse : Shoper

Bardzo dziękujemy za pięć gwiazdek i docenienie pracy Magdaleny :)

Super!

Jestem wdzięczny wsparciu technicznemu Shoper – zawsze szybka i klarowna pomoc, szczególnie dziękuję Magdalena Florek.

1 avril 2026

Réponse : Shoper

Dziękuję za ocenę oraz docenienia pracy Magdaleny.

Profesjonalizm

Profesjonalne podejście, ciekawe pomysły, szybka pomoc i realizacja powierzonego zadania. Pan Kamil zawsze pomaga na 100%. To nie jest mój pierwszy kontakt z tym Panem, ale pierwsza moja ocena na 10 gwiazdek. Życzę wszystkim takiego zaangażowania w pracy! Panie Kamilu, jeszcze raz, bardzo serdecznie dziękuję za wszystko! Pozdrawiam. Małgorzata Wiejak,
Spaeher Polska

1 avril 2026

Réponse : Shoper

Bardzo dziękuję za tą piękną opinię i docenienia zaangażowania Kamila.

Łukasz

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus