Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel positief bedrijf...duidelijke/ tijdelijke informatie waarom en wanneer n vlucht wel of niet doorgaat. En dan is t zover...met ons gezin en kleinkinderen 12 pers.) n privé vlucht geboekt...on... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Tijdige informatie mbt het wel of niet doorgaan van de ballonvaart, waarbij voorstellen komen voor een positief vertrek. Betrokkenheid en uitleg van bemanning naar de passagiers. Fijne en duide... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sky ballonvaart in Gilze is zeker een bedrijf wat communicatie en service zeer hoog in het vaandel heeft staan. Afspraak is afspraak Mijn voucher was uit 2014 en nog steeds werd er zonder enig... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de vols touristiques en montgolfière

Écrit par l'entreprise

Sky Ballonvaarten levert luchtvaartdiensten voor een eerlijke prijs. Met veel enthousiasme en met de nadruk op gastvriendelijkheid leveren wij een veilig kwaliteitsproduct. We zijn pas tevreden als onze gasten tevreden zijn. Plezier en een grote dosis humor is voor ons belangrijk.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,9

Tous les avis

(1 036)

146 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Mooie ballonvaart gehad

Mooie ballonvaart gehad. Geweldige ervaring. Goede ontvangst, goede uitleg. Voor herhaling vatbaar.

21 septembre 2026

Réponse de Sky Ballonvaarten

Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat jullie zo hebben genoten van de ballonvaart en dat alles naar wens is verlopen. 🎈😊 Heel graag tot een volgende keer voor weer zo’n mooie ervaring!

50 jaar getrouwd

En dan is t zover...met ons gezin en kleinkinderen 12 pers.) n privé vlucht geboekt...onze locatie zelf mogen bepalen ( in overleg natuurlijk)
Genoeg uitleg tijdens de vlucht en vriendelijke piloot.
Het was een prachtige ervaring, we hebben genoten!!
Dankjewel Skyballon ❤️

10 septembre 2026

Alle lof voor Skyballonvaarten.👌

Betrokkenheid en uitleg van bemanning naar de passagiers.
Fijne en duidelijke info voor, tijdens en na de vlucht.
De passagiers het gevoel geven dat het een uitje is met een goude randje.
Dus alle lof voor Skyballonvaarten.

10 septembre 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Top organisatie van A tot Z!!!

Wat een top vlucht gehad. Gezellige piloot met 40 jaar ervaring. Liet ballon dalen en stijgen om veel te zien. Zelfs boomtoppen aangeraakt met de mand voor de beleving. Zeker een aanrader om eens een vlucht te boeken. Vrouw en dochter achter volgwagen aan gereden wat ze ook als leuk ervaarden.

Réponse de Sky Ballonvaarten

Wat ontzettend leuk om te lezen! 🎈😊 Heel erg bedankt voor deze mooie en enthousiaste review. Wat fijn dat jullie zo hebben genoten van de vlucht én van de persoonlijke aanpak van onze piloot. Met 40 jaar ervaring weet hij als geen ander hoe hij er een bijzondere belevenis van kan maken!

En natuurlijk geweldig dat ook de achtervolging met de volgwagen voor vrouw en dochter onderdeel werd van het avontuur. Zo hebben jullie er samen echt een mooie ervaring van gemaakt.

Bedankt voor jullie vertrouwen en de gezellige sfeer. We hopen jullie graag nog eens terug te zien in de lucht!

Noté 5 sur 5 étoiles

Bram een super professionele piloot

Bram een super professionele, zeer toegewijde en uiterst aardige piloot. Hij overzag elke situatie en beoordeelde zeer nauwkeurig de landingsplaats. Vooraf heldere instructies en veiligheid staat bij hem op plaats 1‼️vertrouw je angst aan hem toe en vervolgens is het genieten geblazen!!

5 septembre 2026

Leuke ervaring!

24 juli een ballonvaart mogen doen met sky. Werden goed op de hoogte gebracht over de weersverwachtingen. Helaas moesten we uitwijken van eindhoven naar gemert. Met heel veel plezier in de ballon gestapt. Alleen boven in de lucht bleek het windstil te zijn. Helaas niet ver kunnen varen. Maar ondanks dat een hele ervaring!

24 juillet 2026

Réponse de Sky Ballonvaarten

Wat fijn om te lezen dat jullie ondanks de veranderde opstijglocatie en de beperkte vaart zo hebben genoten van de ballonvaart! 🎈 Het weer blijft natuurlijk altijd een bepalende factor bij een ballonvaart, en soms zorgt de wind ervoor dat we minder ver kunnen varen dan gehoopt.

We zijn blij dat jullie met veel plezier de ballon zijn ingestapt en er uiteindelijk toch een mooie en bijzondere ervaring van hebben gemaakt. Bedankt voor jullie begrip en voor het delen van jullie ervaring. Hopelijk mogen we jullie in de toekomst nog eens verwelkomen voor een ballonvaart met iets meer wind! 😊🎈

Noté 5 sur 5 étoiles

het was mega leuk was een hele aardige…

het was mega leuk was een hele aardige man een prachtig uitzicht het was
Heel leuk. En champagne en kinderchampagne gedronken en opgehaald met de auto en teruggebracht mega leuk was het

5 septembre 2026

Réponse de Sky Ballonvaarten

Wat ontzettend leuk om te lezen! 😊 Heel fijn dat jullie zo hebben genoten en dat alles naar wens was. We vinden het geweldig dat jullie het uitzicht, de champagne én de kinderchampagne zo leuk vonden. 🥂✨ En natuurlijk fijn dat het ophalen en terugbrengen met de auto het helemaal compleet maakte.

Bedankt voor jullie enthousiaste review en graag tot een volgende keer! 💛

Noté 5 sur 5 étoiles

Sky ballonvaart in Gilze is zeker een…

Afspraak is afspraak
Mijn voucher was uit 2014 en nog steeds werd er zonder enig probleem mijn zeer mooie ervaring mee geboekt samen met mijn man die goed geholpen is ivm lichamelijke klachten.
Onze zoon en zijn zeer gespannen vriendin.
Die ook achteraf alleen maar genoten heeft net als wij allemaal.
Mede ook door Piloot Henk.
Het was een geweldig mooie ervaring en zeker aan te raden

Top ervaring!

Duidelijke informatie en communicatie tijdens en na het boeken.
Goede, duidelijke uitleg voorafgaand aan de vaart door Henk, met veel humor.
Vragen tijdens de vaart worden ook beantwoord.

Gaaf!

Het was voor mij de eerste keer dat ik met een luchtballon mee ging. Ik ben 14 en vond het best spannend, maar de medewerkers van Sky leggen alles goed uit waardoor het minder eng wordt.
Ik vond het geweldig!

25 août 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer fijne ervaring met sky ballonvaarten

Met Henk als piloot hebben we een super ervaring gehad, na een mooie vaart van ruim 1 uur wist Henk de ballon met ons weer netjes aan de grond te krijgen en na samen de ballon opgevouwen en opgeruimd te hebben werden we terug gebracht naar onze start locatie
Dit is een ervaring die nooit verveeld!

Noté 5 sur 5 étoiles

Een erg leuke ervaring gehad met Sky…

Een erg leuke ervaring gehad met Sky ballonvaren Zeer kundige piloot die de tijd nam om alles en iedereen te beantwoorden en te begeleiden van de geweldige ervaring. Zeker doen als je twijfelt. We hadden een vaart vanaf Eindhoven en kwamen 13 km verderop weer aan de grond in Sterksel

17 août 2026

Réponse de Sky Ballonvaarten

Wat ontzettend leuk om te lezen! 🎈😊 Fijn dat jullie zo hebben genoten van de ballonvaart vanaf Eindhoven. We vinden het belangrijk dat iedereen zich aan boord prettig voelt en volop kan genieten van de ervaring.

En wat een mooie vaart hebben jullie gehad: 13 km verderop landen in Sterksel! Dat blijft juist het bijzondere aan ballonvaren je weet van tevoren nooit precies waar de wind je naartoe brengt. ✨

Bedankt voor jullie mooie review en hopelijk mogen we jullie nog eens verwelkomen voor een volgende ballonvaart! 🎈☀️

Best first experience

We had a great time. It was our first trip but the team was professional and kind to assist with everything. It made the experience much better and I’d definitely recommend.

26 août 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Genoten van een geweldige ballonvaart

De ballonvaart was een geweldige ervaring. Erg leuk dat de
passagiers actief betrokken werden bij het opblazen van de ballon en het opruimen daarna. Was zeer verbindend tussen passagiers, piloot en overige medewerkers. Piloot gaf zeer heldere instructies voor eigen veiligheid. De wereld van bovenaf zien met 360 graden zicht was spectaculair. En de gezamenlijke afsluiting met toespraak piloot en champagne verdient een 'chapeau'.

26 août 2026

Schitterende ballonvaart…

We hadden een schitterende ballonvaart met een zeer ervaren piloot. Fijne sfeer. Duidelijke website waar je gemakkelijk kunt boeken.

Réponse de Sky Ballonvaarten

Hartelijk dank voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie zo hebben genoten van de ballonvaart en de fijne sfeer. We zijn blij dat ook onze website en het boekingsproces goed zijn bevallen. Bedankt voor jullie vertrouwen en graag tot een volgende ballonvaart!

Het was een superervaring

Het was een superervaring. Van het boeken tot de vlucht. Aardige mensen zeer fijne communicatie. Een fantastische avond en aan iedereen wordt gedacht. Zelfs aan de mensen die je ophalen aan het eind van de vlucht. Kan het enorm aanraden en kan niet wachten tot een volgende vlucht.

Réponse de Sky Ballonvaarten

Bedankt voor deze mooie review! Wat ontzettend fijn om te horen dat jullie de hele ervaring zo positief hebben beleefd, van het boeken tot aan de ballonvaart. 😊 Geweldig dat ook de kleine details, zoals de mensen die jullie aan het einde ophalen, zijn opgevallen. We vonden het superleuk om jullie mee te nemen en kijken ernaar uit jullie bij een volgende vaart weer te mogen verwelkomen!

Ballonvaart

We hebben een hele tijd gewacht op onze ballonvaart, maar... Uiteindelijk was het dan zo ver! We kregen een duidelijke briefing, er werd van A tot Z verteld wat we konden verwachten en als je wat last hebt van hoogtevrees zoals ik, is dat gewoon prettig. Het opstijgen ging heel geleidelijk en voor we het wisten, zaten we al echt in de lucht, boven de prachtige skyline van Amersfoort. De superervaren piloot, die ook ontzettend veel wist over de omgeving, voer ons over de Utrechtse Heuvelrug en landde ons perfect in Langbroek. De heide was paars, de pyramide goed te zien en het zonnetje brak door de wolken. In alle opzichten perfect! En.. van hoogtevrees had ik geen last! Twijfel je? Gewoon doen!

Réponse de Sky Ballonvaarten

Wat een prachtige review, bedankt! 🎈 Wat fijn om te lezen dat de duidelijke briefing en het rustige opstijgen ervoor zorgden dat zelfs de hoogtevrees helemaal naar de achtergrond verdween. En wat hadden jullie een mooie vaart met de paarse heide, de Pyramide van Austerlitz en de skyline van Amersfoort als decor! ☀️

We zijn blij dat jullie zo hebben genoten van de vlucht én de verhalen van onze piloot. En inderdaad: soms moet je gewoon de sprong wagen! 😉🎈 Heel graag tot een volgende keer!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus