Slippers Avis 163

4,4

Zéér snelle afhandeling van aankoop, duidelijk communicatie per mail. Retour procedure, super eenvoudig, geen printer nodig en zeer snelle retourbetaling, zelfs inclusief de gemaakte verzendkosten. He... Voir plus

De levering was supersnel, de volgende dag. Helaas paste de slipper niet goed en moest ik retourneren. In het retourproces lukte het niet op de betreffende button aan te klikken. De klantenservice h... Voir plus

1. Magasin de chaussures

À propos de Slippers

✓ Gratis verzending vanaf €50
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen

Op de website van Slippers.nl vindt u de leukste slippers van de mooiste merken: Havaianas, Ipanema, Reef, Crocs, Birkenstock en nog veel meer. We verkopen veel verschillende modellen, van teen- en badslippers tot sandalen. Kortom: een compleet assortiment met veel verschillende modellen voor dames, heren en kinderen.

Ga naar Slippers.nl

4,4

Demande des avis aux clients

Prettige webshop

Prettige webshop. Mooie korting. Snelle verzending. Slippers naar wens. Gratis verzending en retour (was niet nodig) is super fijn! De bezorger leverde de slippers niet thuis af, terwijl we wel thuis waren. Balen dat ik dus alsnog een paar kilometer moest rijden om ze op te halen bij een pakketpunt.

20 juin 2026

Ik heb het product terug gestuurd en…

Ik heb het product terug gestuurd en wacht al meer dan een week op mijn terug betaling

3 juin 2026
Logo de Slippers

Réponse de Slippers

Beste Lisette,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over onze service.

Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Wij zien via de Track & Trace dat wij op 30 mei het retour pakket ontvangen hebben en dat u op 5 juni het aankoopbedrag terug hebben gestort op uw rekening. Wij hopen dat hiermee alles in orde is.

Uw feedback helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren, dus nogmaals bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht.

Mocht u nog vragen vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen met ons.

Met vriendelijke groet,

Team Etrias

Slechte communicatie levering

Dinsdag overdag besteld (komt volgende dag) dinsdag middag mailtje met link PostNL, het is verzonden! Maar PostNL meld dag na dag nog niet ontvangen, mailtje gestuurd, weer zelfde mail met link. Zondag ochtend bericht en idd maandag ontvangen. Dit kan (veel) beter.

1 juin 2026

Super snel geleverd

Super snel geleverd! Ik ga 3 juni op vakantie. Ik heb 31 mei een bestelling geplaatst. 1 juni in huis! Geweldig🤩

31 mai 2026

Mijn bestelling is nu een week onderweg…

Mijn bestelling is nu een week onderweg en track en trace geeft nog steeds aan pakket niet ontvangen. Al verschillende keren contact gehad gezien op de sute staat vandaag besteld is morgen in huis
Wordt verzonden van uit boxtel dus dat zou er met een dag of 2-3 wel kunnen zijn. Enige reactie die ik krijg is mijn track en trace en verder niet. Geen reactie op mijn vraag of hulp helemaal niks
Bestel hier nooit meer iets. Voor mij is ruim 75 euro veel en ben bang dat ik geen schoenen ga krijgen.
Zelfs 1 ster is nkg te veel.

29 mai 2026
Logo de Slippers

Réponse de Slippers

Beste heer/mevrouw,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over onze service. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Zou u met ons uw ordernummer (beginnend met ET) kunnen delen? Op die manier kunnen wij met u meekijken wat er precies misgaat.

Mocht u nog vragen vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen met ons.

Met vriendelijke groet,

Team Etrias

Geleverd zoals besteld

Geleverd zoals besteld, verpakking was goed. Bestellen ging makkelijk en retourneren ook. Alleen was de levering niet zoals op website vermeld: vandaag besteld morgen in huis werd een dag later.

26 mai 2026