Slippers Avis 172

4,3

Een fijne website, bestellen ging eenvoudig. Slippers.nl had de order snel verzonden. Echter levering duurde wat langer door de drukte bij de bezorgdienst.

Prettige webshop. Mooie korting. Snelle verzending. Slippers naar wens. Gratis verzending en retour (was niet nodig) is super fijn! De bezorger leverde de slippers niet thuis af, terwijl we wel thuis... Voir plus

Qua design mooie slippers met mooie kleurstelling. Persoonlijk vind ik de zool van minder materiaal, dit gaat wel lang mee maar is nogal plakkerig alhoewel het in het zwembad en douche wel weer makkel... Voir plus

Zéér snelle afhandeling van aankoop, duidelijk communicatie per mail. Retour procedure, super eenvoudig, geen printer nodig en zeer snelle retourbetaling, zelfs inclusief de gemaakte verzendkosten. He... Voir plus

1. Magasin de chaussures

À propos de Slippers

✓ Gratis verzending vanaf €50
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen

Op de website van Slippers.nl vindt u de leukste slippers van de mooiste merken: Havaianas, Ipanema, Reef, Crocs, Birkenstock en nog veel meer. We verkopen veel verschillende modellen, van teen- en badslippers tot sandalen. Kortom: een compleet assortiment met veel verschillende modellen voor dames, heren en kinderen.

Ga naar Slippers.nl

4,3

Demande des avis aux clients

Geweldige slippers…

Dit zijn geweldige slippers voor mensen met voetproblemen.
Voor mij zijn ze onmisbaar, ik loop er dagelijks op .
Ik ben blij dat ik ze ontdekt heb

27 février 2026

Tel. bereikbaarheid redelijk positief levertijd verbeteren.

De telefonische bereikbaarheid van een bedrijf is voor mij heilig.
Zonder telefonische bereikbaarheid zal ik nooit een betaling overmaken.
Die telefonische bereikbaarheid is bij jullie redelijk aanwezig. Mag misschien nog iets beter.

Voorts kijk uit dat de levertijd niet erg lang duurt.

6 février 2026

De slippers zitten als van ouds

De slippers zijn snel geleverd. De maat valt iets klein uit. Maar ze zitten zoals je van Fitflops mag verwachten, heerlijk.
Ik hoop er, net als mijn oude slippers. weer jaren mee te doen. Het is mijn 3e paar!

16 janvier 2026

Netjes geleverd, misschien info mailtje?

Alles netjes geleverd. Alleen niet beide producten waren op voorraad. Geen probleem natuurlijk en logisch dat het in 1 zending opgestuurd wordt. Scheelt uitstoot. Had alleen wel fijn geweest als ik hier n mailtje over had gekregen ipv na n week dit zelf moest opzoeken op de website. Misschien verbeter puntje?
Verder alles prima!

15 novembre 2025

Slippers advertised as being able to go…

Slippers advertised as being able to go outside, I did and was not fit for purpose. I only used them once in my garden. Tried to return them up they refused, very disappointing.

12 novembre 2025
Logo de Slippers

Réponse de Slippers

Dear Kim Hegarty,

Thank you for taking the time to share your experience with us.

We are sorry to hear that you are not satisfied with our service.

This is obviously not the experience we want to offer our customers.

Unfortunately, we cannot accept used items for return. This is because we are then no longer able to offer the products to other customers.

Your feedback helps us to improve our service, so thank you again for bringing this to our attention.

If you have any further questions, please do not hesitate to contact us.

Kind regards,

Team Etrias

Perfect and excellent service

Perfect and excellent service. I did bought the Birkenstock slippers the price is reasonable and good quality. I have looked at the reviews of the shop before decision is made. Not so disappointing at all because only 2 days the product came at the door with the right size and model. Recommended this shop.

25 octobre 2025