Een fijne website, bestellen ging eenvoudig. Slippers.nl had de order snel verzonden. Echter levering duurde wat langer door de drukte bij de bezorgdienst.
Lisez les avis des autres
Prettige webshop. Mooie korting. Snelle verzending. Slippers naar wens. Gratis verzending en retour (was niet nodig) is super fijn! De bezorger leverde de slippers niet thuis af, terwijl we wel thuis... Voir plus
Zéér snelle afhandeling van aankoop, duidelijk communicatie per mail. Retour procedure, super eenvoudig, geen printer nodig en zeer snelle retourbetaling, zelfs inclusief de gemaakte verzendkosten. He... Voir plus
Goede site Mooie collectie Retour zending goed geregeld, maar de mail zou efficiënter kunnen. Gewoon 1 mail met direct het retour label. Helaas niet gehouden.42 te klein 43 te breed bij Fit flop... Voir plus
À propos de l'entreprise
À propos de Slippers
Écrit par l'entreprise
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Op de website van Slippers.nl vindt u de leukste slippers van de mooiste merken: Havaianas, Ipanema, Reef, Crocs, Birkenstock en nog veel meer. We verkopen veel verschillende modellen, van teen- en badslippers tot sandalen. Kortom: een compleet assortiment met veel verschillende modellen voor dames, heren en kinderen.
Coordonnées de contact
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Pays-Bas
- klantenservice@etrias.nl
- slippers.nl
Demande des avis aux clients
Zwarte slippers model uit 2024 geven…
Zwarte slippers model uit 2024 geven af, na 2 minuten heb ik zwarte voetzolen echt geen gezicht, waardeloos materiaal, soort spons-schuim-achtig materiaal, voelt zalig aan maar geeft verschrikkelijk af

Réponse de Slippers
Slippers zouden 1-3 werkdagen geleverd…
Slippers zouden 1-3 werkdagen geleverd worden maar helaas werd dit een week later. Daar moest ik zelf achter gekomen, er werd niet vanuit het bedrijf gecommuniceerd. Ook hebben ze na deze melding hun leverdatums niet op hun website aangepast. Vervolgens krijg ik ook nog eens de verkeerde slippers geleverd. Retour aanmaken via website gaat niet ivm foutmeldingen. Weer gemaild, kijken of het goed opgelost kan worden zodat ik mijn review score kan verbeteren.

Heerlijke slippers
Heb deze slippers al eerder gekocht, zitten heel prettig en vooral de binnenzool is fijn met al die masserende nopjes.
Helaas niet meer de verschillende kleuren als voorheen, ik had toen een lila paar ,leuk voor de zomer, en nu alleen in zwart en blauw verkrijgbaar.
Bezorging ook heel vlot en goed gecommuniceerd
Zeer tevreden
Hele snelle levering, goeie prijs en heerlijke slippers. Lopen als pantoffeltjes. Ben zeer tevreden!!
Fijne ervaring
Prima website, duidelijk bestelproces. Fijne slippers. De volgende slippers komen weer hier vandaan….
Slechte levering
Slechte levering, zit al meer dan een week op mijn slippers te wachten.
Als ze komen gaan ze direkt retour.
In account kun je de status volgen maar hier verandert ook niks, steeds dezelfde melding dat het in behandeling is.

Fair business
1ste keer was een drama, 2de keer perfect!
1ste keer was een drama omdat ik een fout(1extra letter a) in mijn e-mailadres gemaakt had, maar na 15min. hersteld had. Toch heeft het systeem van slippers.nl deze fout niet gecorrigeerd waardoor de meldingen niet op mijn e-mailadres gepost werden.
Ik heb dit gemeld maar het duurde én het duurde tot iemand uiteindelijk de beslissing genomen heeft om het bij het dichtsbijzijnde PostNL afleverpunt te laten afgeven waardoor ik het daar toch nog kon ophalen.
2de keer met het het juiste e-mailadres is alles perfect gegaan.
nooit meer bij die bestel ik mail van…
nooit meer bij die bestel ik mail van dpd, vind thuisadres niet, stuur meerdere mails hier ingent is er een dpd parcelshop, korte meer 17 nooit reactie tot een maand later na mijn bestelling 24/07ik vind het adres niet, telefonisch ook niet te bereiken er wordt mij retour en administratiekosten van 7euro aangerekend , laat dat niet zo hoor van bestelling van 105 slechts 98 teruggestort nog nooit meegemaakt zoiets ze schuiven elke verantwoordelijkheid af op der klant, voldende die ze ze kunnen verkopen met "korting"

top ervaring
Duidelijke website, makkelijk te bestellen. Veel keuze en snelle levering! Top!
Super fijne slippers neem een maatje…
Super fijne slippers neem een maatje groter ik heb ze in donkerbruin en zwart lopen heerlijk 🥰
Prima snel en heel erg goed
Prima snel en heel erg goed! Ben echt super tevreden!
Duidelijke website
Duidelijke website, makkelijk bestellen en snelle levering.
Duidelijke website en éénvoudig…
Duidelijke website en éénvoudig bestelling te plaatsen. Daarnaast ook nog eens snel geleverd. Top.
Super leuke slipper en biedt steun aan…
Super leuke slipper en biedt steun aan je voet d.m.v een klein voetbedje.
Zeer tevreden.
Snelle levering.
Goed verpakt.
Producten zoals beschreven!
Zeer tevreden.
De bestelling is heel soepel gedaan. En hele snelle bezorging. Je krijgt up-to-date een email hoever je pakket is. Prima ervaring
Teva sandalen besteld voor mijn…
Teva sandalen besteld voor mijn dochter. Product had een zeer scherpe prijs, levering was snel, communicatie goed en product in perfecte staat ontvangen. Ik raad dit bedrijf dan ook aan 🙂
En savoir plus sur les différents types d'avis.