Købte to pistoler, hvorefter den ene satte ud med at virke efter kun 1 dags arbejde, knap og nap. Der var ingen manualer med i nogle af kasserne. Den andenæbbede saks var beskadiget fra start og... Voir plus

Ingen brugsanvisning i pakke med tuftinggunnen. Der har heller ikke været info om eventuel returnering. Det ligner produkter de har købt i Kina og sat deres egne klistermærker på. Jeg kunne ligeså god... Voir plus

Kraftigt vanedannende. Efter et besøg hos Slowstudio, hvor vi havde bestilt stor workshop, 6 timer, er vi blevet en fantastisk oplevelse rigere. Vi havde aldrig haft ler i hænderne før. Med rigti... Voir plus

L'entreprise a répondu

Alle der elsker kreative projekter, bør prøve dette! Alt fungerede så fint: vi fik kassen, havde timevis af hygge med at lave keramik. Min søn på 11 år var fanget en times tid, min mand ca samme tidsh... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Studio d'art
  2. aussi dans
  3. Artisanat
  4. Artisanat d'art
  5. Boutique de loisirs créatifs
  6. Magasin de matériel artistique

Écrit par l'entreprise

Skab din egen keramik og lad Slow Studio brænde og glasere

3,4

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

127 avis

Aucune trace de demande d’avis

3,4

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Lever ikke op til forventningen

Rigtig fint koncept, men glaseringen svarede slet ikke til de farver der står på hjemmesiden. Meget skuffende for så relativt dyrt produkt.

27 mai 2021

Réponse de Slow Studio

Hej Anna. Vi er utrolig kede af, at vi ikke kunne leve op til dine ønsker om farver - det er jo svært at styre de præcise toner, når keramik bliver brændt i ovnen. Som du ved er du altid velkommen til at kontakte os på hej@slowstudio.dk hvis du ønsker at prøve igen.
Venligst, Henrik

100% zen og århundredets bedste medarbejdere

De bedste medarbejdere jeg har mødt i en butik i flere år - sikke en fornøjelse det har været for mig både at hente mit kit, aflevere mit værk og ikke mindst hente igen. Smilende, talende, rummelige og villige til at give gode råd. Selve oplevelsen med leret var eminent og mindful uden grænser men sikke det også blev forsødet med så skønne mennesker omkring det.

7 mai 2021

Réponse de Slow Studio

Kære Emma tusind tak for den smukke anmeldelse - vi er oprigtig rørt og så glade for, at du har taget dig tid til at dele de smukke ord med os, og de er selvfølgelig blevet delt videre med hele teamet, som siger stort tak. Vi glæder os til at se dig igen i Slow.

Rigtig god oplevelse

Hurtig levering, god service og et rigtig fint færdigt produkt. Har været rigtig godt tilfreds med min første oplevelse med slowstudio og fortsætter helt sikkert som kunde.

7 mai 2021

Réponse de Slow Studio

Hej Lærke tusind tak for at dele - vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at se dig skabe endnu flere fantastiske værker i keramik 🥳

Skøn kreativ virksomhed

Jeg har virkelig nydt at lave min egen keramik og udfordre min kreativitet igennem Slow Studio. Betjeningen er hjælpsom og tager godt imod ens håndværker. Jeg glæder mig til at komme tilbage:)

4 mai 2021

Réponse de Slow Studio

Hej Maria det er vi så glade for at høre. Vi glæder os til at se dig skabe endnu mere smuk keramik 🧑🏼‍🎨

Super fedt koncept

Super fedt koncept - og god service! :-)

29 avril 2021

Réponse de Slow Studio

Hej Daniel tusind tak for ordene - vi er glade for at du kan lide konceptet!!

Vi købte en familiepakke og hyggede os…

Vi købte en familiepakke og hyggede os med at lave verdens grimmeste ting. Det tog lang tid at få vores ting, men ikke længere end anvist. Tak for god oplevelse

19 avril 2021

Réponse de Slow Studio

Haha - det er hårde ord. Nu kan vi ikke se jeres navn på anmeldelsen, men vi er helt sikre på, at I med 'verdens grimmeste ting' mener: verdens absolut mest unikke og helt perfekte uperfekte charmereden mesterværker! Vi er glade for I ville lege med og håber at se jer igen i fremtiden.

Elsker dette koncept

Elsker dette koncept!
Super søde mennesker nede i deres lille biks☺️ Og vil helt sikkert gøre det igen når pengene lige er til det 🥰

15 avril 2021

Réponse de Slow Studio

Hej Maja tusind tak, vi sætter virkelig stor pris på de søde ord og glæder os til at se dig frembringe flere mesterværker i fremtiden 😍

Super fin service

Super fin service, fedt initiativ :)

28 mars 2021

Hej Sophie tusind tak for de søde ord! Glad for du synes om initiativet 🙏🏽

God ide

God ide - sjovt og samtidig afslappende at sidde og forme ler. Brugbart resultat. Lidt til den dyre side men virkelig god oplevelse. Kan varmt anbefales.

17 mars 2021

Réponse de Slow Studio

Hej Karl tusind tak for de gode ord - vi håber at se mange flere mesterværker fra jeres hænder fremover.

Sjovt og kreativt

For københavnere fungerer det perfekt lige ta smutte forbi værkstedet og hente ler, aflevere og hente. Det var sjovt at lege med ler og resultatet blev kreativt, står nu til pynt i vindueskarmen.

14 mars 2021

Réponse de Slow Studio

Hej Jens Peter tusind tak for ordene - glad for det har fungeret så fint for jer - og vi håber at værkerne kan pryde vindueskarmen mange generationer frem 😅👶🏼👩🏽‍🦱👵🏽

Rigtig god oplevelse

Søde folk i slowstudio. Lidt svært logistik ift åbningstider. Men rigtig sjovt koncept. Glæder mig til at modtage det endelige resultat

11 mars 2021

Réponse de Slow Studio

Hej Sisse tusind tak for de søde ord. Det sætter vi virkelig stor pris på. Vi er helt enige i, at det har været svært at få logistikken til at gå op i det måske mest logistisk skøre (corona-)år ever - men den gode nyhed er, at vi pga genåbning, lempelser af restriktioner og fordi vi er flyttet til større lokaler - endelig kan åbne meget mere op. 🥳 Vi håber at se dig i værkstedet en anden gang ☺️

Hurtig og helt eminent service

Jeg vil på det kraftigste anbefale Slow Studio, for deres helt fantastiske kundeservice. Hyggeligt koncept der samler familien, til hyggelige og kreative stunder.

26 février 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit