Smagfuld danmark er efter min mening en fupbutik, fik en ordrebekræftelse med det samme Dagen efter blev der trukket 613 kr fra min konto for 2 flasker rom Kontaktede dem 1 uge efter da der ikke... Voir plus
L'entreprise a répondu
Billede og beskrivelse passede ikke sammen. Telefonsamtale afklarede, at billedet var retvisende. Levering med PostNord, der ikke kan finde ud af det, hvis modtageren bor i en etageejendom, man skal... Voir plus
L'entreprise a répondu
Lækre produkter og overskuelig hjemmeside Når man bestiller på SmagfuldDanmark bliver man ret hurtigt fristet til at købe mere når man ser alle de lækre varer. Mest af alt er det nemt at komme r... Voir plus
Smagfuld Danmark er en dansk online forretning med fokus på smagfulde gavekurve, firmagaver og nøje udvalgte specialiteter til både virksomheder og private. Hos os finder du et spændende udvalg af kvalitetsprodukter som chokolade, lakrids, søde specialiteter, drikkevarer og andre delikatesser fra nøje udvalgte producenter. Vi lægger vægt på god smag, kvalitet og produkter med en historie. Vi gør det nemt at finde den helt rigtige gave, uanset om den er til medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere, familie eller venner. Vælg mellem vores færdige gavekurve og gavekasser, eller lad os sammensætte en gave efter dine ønsker, anledning og budget. Til virksomheder tilbyder vi også skræddersyede gaveløsninger til blandt andet jul, påske, jubilæer, medarbejdergaver, kundegaver og andre særlige anledninger. Hos Smagfuld Danmark mener vi, at en gave er mere end det, der ligger i kurven. Derfor gør vi os umage med både indhold og præsentation, så hver gave bliver en smagfuld oplevelse, der glæder modtageren. Smagfuld Danmark – gaver med smag, kvalitet og omtanke.
Messingvej 42D, 8940, Randers SV, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Smagfulddanmark har et godt og bredt sortiment af mange forskellige produkter. Kundeservicen er i top og Torben står altid klar hvis man har nogle spørgsmål til produkterne. Man får altid lyst til at købe mere af hans danske kvaliteter og de kan varmt anbefales! Samtidig er man med til at støtte de mindre producenter, når man handler ved smagfulddanmark, hvilket er med til at give en god helhedsoplevelse, når man modtager og bruger produkterne i hverdagen.
Endnu en gang med god service og hurtig levering.
Lækre produkter!
Bestilte 9 julekurve den ene dag og dagen efter stod fragtmanden med dem. Spændende indhold. Alt ok.
Jeg bestilte en gavekurv og inden for 10 min stod Torben ved min dør med gavekurven 🤩
Sikke en service - kan så meget anbefale at få lavet en lækker gave kurv hos Smagfulddanmark.
Kvalitets varer og god service
Hurtig ekspedition. Mange lækre varer, og et super koncept med at alt er dansk.
Det er nogle lækre produkter. Jeg købte en gavekurv, der er flot indpakket og indbydende.
Fik en fin service med levering.
Stort udvalg af de lækreste kvalitetsprodukter. Rigtig hurtig levering og virkelig god service. Varmeste anbefaling herfra.
Lækkert udvalg som man ikke lige ser alle steder. Hurtig levering, og i kassen en lille ekstra ting til den søde tand
Stort udvalg, god service og hurtig levering. Stor anbefaling herfra!
Hurtig levering, og fantastiske produkter! Bestilte en gavekurv som afskedsgave, den var lige som den skulle være! Dejligt med fokus på dansk, der er samlet ét sted.
Lækre produkter, gode priser, hurtig levering, passioneret og personlig kundeservice.
Kan klart anbefales.
Lækre produkter og overskuelig hjemmeside
Mest af alt er det nemt at komme rundt på hjemmesiden og vælge det man gerne vil se.
Derudover er ideen med "lokal afhentning" en rigtig god ide (for os lokale), så der kan laves en hurtig aftale i stedet for at betale fragt.
Allerede 5 minutter efter ordren var der lavet en aftale vedrørende privat levering næste morgen.
Fantastisk service, hurtig levering og produkterne smager fantastisk. Jeg bestiller helt sikkert der igen 👍
Jeg har lige modtaget min første ordre fra Smagfuld Danmark. Den lever fuldt ud op til forventningerne. Det er dejligt, at man kan gå ind på denne hjemmeside og se og bestille lækre produkter produceret i Danmark.
Super lækkert udvalg, nemt at bestille, god service og meget hurtig levering , jeg kan absolut anbefale at handle ved smagfulddanmark, vil selv bestille derfra igen .