Vi ringede angående et Ruffwear dækken, da vi var i tvivl mellem 2 størrelser. Personen var rigtig sød og behjælpelig med at give os nogen længde mål på de 2 størrelser så vi kunne vælge det rigt... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hurtigt og fejlfri levering. Hvilket i sig selv ikke giver de 5 stjerner. Men det gør den meget hurtige og servicemindede behandling som vi fik da det leverede produkt gik i stykker efter få ganges br... Voir plus
Jeg erkender at min pointe måske ikke var så tydelig, men jeg syntes ærligt talt at det er mega træls at skulle anmelde noget uden at have fået produktet og jeg ved godt at det højst sandsynligt er... Voir plus
L'entreprise a répondu
Den 26/07 bestilte og betalte jeg for tre produkter, en neglesaks og en floejte som ville blive afsendt med GLS. De er begge ankommet uden problemer. Jeg bestilte ogsaa et hundetegn, som per skrivende... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
À propos de Smartdog.dk
Informations provenant de diverses sources externes

'Den gode kundeoplevelse' er meget vigtig for os.
Fremragende kundeservice er et af nøgleordene i vores filosofi. Det er ekstremt vigtigt for os, at give vores kunder en god oplevelse.
Gratis fragt og levering ved køb over 499,-
Køber du for mere end 499,- belønner vi dig med en gratis gave og fri levering.
Kvalitet til lavpris
De bedste produkter til den bedste pris. - Så enkelt er vores budskab.
Vi har et unikt produktsortiment med kendte brands, og håndplukkede produkter fra alle verdens hjørner. Vi tilbyder unikke kvalitetsprodukter til unikke priser.
Coordonnées de contact
Måløv Værkstedsby 59, 2760, Måløv, Danemark
- kontakt@smartdog.dk
- smartdog.dk
Gode produkter og hurtige
Har købt forskelligt lækkert legetøj til min hund:-)
Super webshop
Min hund er som altid glad for legetøjs pakkerne. Fantastisk man kan vælge pakke efter hundens størrelse
Virkelig god kundeservice
Virkelig god kundeservice. 👍
Jeg købte et halsbånd til min hund som desværre var defekt. Jeg fik svar med det samme og en kreditnota. 🙏
Kan varmt anbefales at handle her.
Bestilte en vare d.29 August 2024
Bestilte en vare d.29 August 2024
Det er nu d.25 September og varen er stadig ikke blevet leveret….
Har været i kontakt med dem omkring start september hvor de fortalte at varen vil blive leveret senest i udgangen af opkommende uge….
Det er simpelthen for dårligt…
Navn fremgår på postkassen, og adresse er korrekt indskrevet.
Kom nu i gang man…..

God kundeservice
Vi købte en halsbånd med lyd og vibration fra smartdog. Desværre var halsbåndet defekt da vi modtog det. Vi kontaktede smartlog og inde for 24 timer, havde de svaret os på mail og vi fik løst det hurtigt. Kan stærkt anbefale at handle hos dem. Massere af fine produkter samt god kundeservice
Helt vanvittig hurtig levering 💪
Helt vanvittig hurtig levering 💪
Bestilte nogle bolde onsdag eftermiddag og de var klar til afhentning torsdag morgen. Sådan!!! Det er sgu go stil, andre kunne lære af 😃
Fin og hurtig service
Meget hurtig levering og alle varer i…
Meget hurtig levering og alle varer i god stand :)
Oustanding communication and great…
Oustanding communication and great customer service. They also added an extra free treat for my dog in my order. Thank you again :-)
1 tur i skoven og 2 tæger og 1 flåt…
1 tur i skoven og 2 tæger og 1 flåt havde bidt sig fast på min hund det virker ikke. Jeg fjernede også 2 der sad i pelsen 🤮🤮

False advertising
Very fast order processing and delivery. But very badly built on the website. I ordered some training pads, and qhilst on the picture is written a 50 and I thought, wow that's a good deal! Bought 2, packs of trixie training pads just to find out after opening the package that there ONLY 10 inside. False advertising, since i got to the website through the pictures on Google. Also no info in the title or the description. One has to go to the specifics to get to the real info. Super dodgy, very unsatisfied customer.

Super god service
Super god service. Jeg havde en reklamation, som de super hurtigt tog sig af og har løst ganske hurtigt og meget tilfredsstillende. Kan varmt anbefales :-)
Fin bestilling
Har blot handlet her én gang, men det var en fin oplevelse, hurtig levering og omhyggelig indpakning - og de havde tilmed lige den rigtige farve og størrelse på den ønskede vare :)
Godt sted at handle
Hurtig ekspedition fra ordreafgivelse til forsendelse. God og nem hjemmeside - har handlet nogle gange, og handler igen, så længe de ønskede varer er i sortiment.
Hyggeligt med en lille overraskelse i pakken:)
Helt igennem en god oplevelse
Helt igennem en god oplevelse. Kvalitetsvarer. fornuftige priser. Handler gerne der igen.
Hurtig levering suverænt
hurtig levering
Bestilte en legetøjspakke til stor hund.
Hurtig levering, og genial pakke med omkring 5 stykker legetøj, fuldt ud tilfreds.
Super hurtig leveeing
Jeg er rigtig glad for hundefrakke, godbidder og snor jeg købte og leveringen var super hurtig og så var det endda også gode priser.
Nemt og perfekt
Lækre produkter i alle afdelinger, gode priser og hurtig levering.
Fantastisk service
Virkelig god service og kontakt !
Jeg kommer bestemt til at handle hos smartdog.dk igen.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.