Had de verkeerde thermostaat. Even appen kreeg de goede uitleg, goeie besteld volgende dag in huis. De verkeerde in goede retour.
Lisez les avis des autres
Na bestelling bleek het zakje boutjes te ontbreken. 1 whatsapp berichtje (op zaterdag) was voldoende en binnen 2 dagen had ik ze in huis. Super!!!
Het was op voorhand niet duidelijk of de thermostaat in combinatie met onze cv ketel van bulex zou werken omdat dit merk niet vermeld stond bij de opties. Dit op voorhand nagevraagd en bevestiging g... Voir plus
Thermostaat was snel binnen. Wel door electricien laten installeren. Kreeg de wifi niet aan de praat dus contact opgenomen in de avond en Kreeg meteen hulp. Alles werkt nu naar behoren. De gebruik... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
SmartLife Domotica is de ultieme webshop voor al uw domotica-behoeften. Wij bieden een uitgebreid assortiment van slimme producten voor thuis, waarmee u uw huis kunt automatiseren en verbinden. Onze producten helpen u om uw huis comfortabeler, efficiënter en veiliger te maken. Met onze slimme thermostaten kunt u de temperatuur in huis gemakkelijk regelen en energie besparen. Onze bewegingssensoren zorgen ervoor dat de verlichting automatisch aan- en uitgaat wanneer u de kamer betreedt of verlaat. Onze slimme deurbellen laten u zien wie er aan de deur is en geven u de mogelijkheid om te communiceren met bezoekers via uw smartphone. Naast onze praktische producten, bieden we ook oplossingen voor thuisbeveiliging, zoals onze slimme beveiligingscamera's en deurbellen met camera. Zo kunt u altijd en overal in de gaten houden wat er in en rondom uw huis gebeurt. Bij SmartLife Domotica kunt u gemakkelijk en veilig online bestellen, met een snelle verzending en een uitstekende klantenservice. Wij bieden ook regelmatig leuke aanbiedingen en kortingen, zodat u nog voordeliger uw huis kunt automatiseren. Kijk vandaag nog op onze webshop en ontdek hoe u uw huis kunt verbeteren met onze slimme domotica-oplossingen.
Coordonnées de contact
17 Dorpsstraat, 3274 BB, HEINENOORD, Pays-Bas
- 0630709629
- info@smartlife-domotica.nl
- smartlife-domotica.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Had de verkeerde thermostaat
Na bestelling bleek het zakje boutjes…
Aanrader!
Heldere communicatie en een klantenservice die echt helemaal top is! Mijn probleem werd direct en netjes opgelost.
Wat ik vooral heel fijn vind, is dat dit nog een bedrijf is waar je gewoon een echt mens aan de telefoon krijgt.
Geen afstandelijke klantenservice, maar persoonlijke aandacht en het gevoel dat je als klant ook echt gezien en gehoord wordt.
Heel prettig geholpen en absoluut een goede ervaring.
Ik kan ze van harte aanraden!
Zeer goede begeleiding
Er was een zeer goede begeleiding per telefoon bij installatie van de nieuwe slimme thermostaat. Mensen erg vriendelijk en geduldig
Super goede service en geduld
Super goede service en geduld
Mooi product ook
Groeten
Pieter
Ik had een product besteld dat binnen…
Ik had een product besteld dat binnen een jaar defect raakte. Na contact met de verkoper, die zeer professioneel waren, hebben ze me direct een nieuwe opgestuurd. Ik heb ze via WhatsApp nog bedankt voor hun uitstekende service. Een topbedrijf, zeker aan te raden!
Nieuwe thermostaat gekocht
Nieuwe thermostaat gekocht, kreeg hem niet aan de praat. Via de app contact gehad met Smartlife Domitica...meer verkopende partijen kunnen een voorbeeld nemen aan deze mensen. Ze zijn enorm betrokken en erg vriendelijk. Blijf zo doorgaan!
Aanbevelingswaardig
Direct tel. contact mogelijk, snel teruggebeld met goed overleg. Geeft vertrouwen, en maken ze waar.
Goed en snel geholpen bij installatie.
Ik had een probleem met de installatie van een thermostaat. Heb klantenservice gebeld en die hebben mij prima geholpen. De thermostaat werkt prima.
Gebruik altijd goede verse batterijen !
Via WhatsApp klantenservice probleem stap voor stap doorgenomen.
Bleek dat 1 batterij bijna leeg was,
waardoor het pairen niet lukte.
Nieuwe erin en het probleem was opgelost.
Werkt perfect, handmatig en via de app.
Blij mee,bedankt klantenservice!
Aanrader!
Dit op voorhand nagevraagd en bevestiging gekregen dat moest het niet lukken, we deze gewoon met deze reden konden retourneren.
Gelukkig niet nodig geweest want thermostaat werkt perfect nu. Hiervoor moesten wel even een paar draadjes in de cv ketel van plaats verwisseld worden. Aangezien we hier zelf helemaal niet handig mee zijn contact gezocht via WhatsApp en vrijwel meteen heel uitgebreid en correct met foto's verder geholpen! Verder ook heel blij met het uitzicht en werking van de thermostaat, aanrader!
Top gewoonweg…
Wat een geduld en wat kan Thomas een goede hulp en gids zijn voor een eenvoudige gebruiker
6 sterren (indien mogelijk)
Mochten er 6 sterren gegeven kunnen worden, dan had ik er 6 gegeven.
Wat een top service!
Nadat de bestelling binnen was, werd ik via whatsapp, stap voor stap door het installatieprogramma (incl zigbee hub installatie) geleid en werd, dmv het delen van screenshots, het exact duidelijk hoe en wat gedaan moest worden
Fantastische klantenservice!
Fantastische klantenservice als je er even niet uit komt. Je kan appen en bellen, wat het makkelijkst is. Ben helemaal op weg geholpen met de verbinding tussen Wifi thermostaat en elektrische kachel. Aanrader!
Hulp instantie
Afgelopen weekend een thermostaat geïnstalleerd, had wat hulp nodig en werd keurig geholpen via de whatsapp helpdesk, zit er warmpjes bij 😇
Koppelen apparatuur
Ik liep vast op het koppelen van de apparatuur en met het whatsapp contact ben ik supergoed geholpen met duidelijke uitleg en filmpjes.
Interactie is snel, behulpzaam en oplossingsgericht
Snelle verwerking, nette prijs en probleemoplossing gericht. Had een foutje gemaakt in de bestelling. Snelle actie met aanpassen bestelling. Telefonisch bereikbaar met oplossingsgerichte mindset. Denkt mee gericht op een oplossing. Snelle levering met prima toelichting en heldere installatie instructies. Top!!!

Réponse de Smartlife Domotica
De klantenservice was top
De klantenservice was top! We werden ontzettend snel geholpen, echt een hele goede service

Réponse de Smartlife Domotica
Mooie nieuwe thermostaat gekocht
Mooie nieuwe thermostaat gekocht, waren aan vervanging toe, was snel binnen en werden goed geholpen door klantenservice
L’expérience Trustpilot